طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمزه و مقوی

یکشنبه 25 خرداد 1404 آشپزی
کلوچه گوشت

کلوچه گوشت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که به ویژه برای کودکانی که بد غذا هستند، گزینه‌ای عالی محسوب می‌شود. این غذای مقوی و لذیذ به سادگی تهیه می‌شود و می‌توانید مواد میانی آن را متناسب با ذائقه خود تغییر دهید. در ادامه، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کلوچه گوشت آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه گوشت:

  • آب ولرم: ۱ پیمانه
  • خمیر مایه فوری:۱ قاشق مربا خوری
  • شکر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع:۲ قاشق غذا خوری
  • آرد: ۴ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد

مواد لازم برای مواد میانی:

  • گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم
  • پیاز:۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه:۱ عدد
  • قارچ: ۱۰ عدد
  • پنیر پیتزا :به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم

کلوچه گوشت

طرز تهیه کلوچه گوشت و قارچ با پنیر پیتزا در فر:

  1. برای تهیه کلوچه گوشت ابتدا خمیر را تهیه کنید. در ظرف مناسب خمیر مایه را ریخته و آب ولرم و شکر را به آن اضافه کنید و روی ظرف را برای ۱۰ دقیقه بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاد.
  2. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را شکسته و نمک و مایه خمیر عمل آمده و روغن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
  3. خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
  4. خمیر را گوله کنید و کمی چرب کنید و در کاسه چرب شده قرار دهید تا برای ۲ ساعت استراحت کند.
  5. تا خمیر در حال استراحت است، مواد میانی را تهیه کنید. پیاز را تفت دهید و سپس گوشت و ادویه‌ها را اضافه کنید.
  6. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر را به چانه‌های کوچک تقسیم کرده و مواد میانی را در آن قرار دهید.
  7. کلوچه‌ها را روی سینی فر قرار دهید و با زرده تخم مرغ رومال کنید. در فر به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
  8. می‌توانید کلوچه‌ها را در روغن هم سرخ کنید.

کلوچه گوشت

Capture 6

طرز تهیه ترشی بادمجان خوشمزه و جذاب برای سفره شما

دستور پخت کباب سلطانی ایرانی

دستور پخت کباب سلطانی ایرانی: طعمی بی‌نظیر از آشپزی ایرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا