چای ماسالا یکی از نوشیدنیهای خوشمزه هندی است که طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد. با طرز تهیه چای ماسالا در این مطلب همراه ما باشید. این نوشیدنی flavorful، به دلیل ادویههای منحصر به فردش، احساس گرما و راحتی را منتقل میکند.
برای تهیه چای ماسالا به مواد زیر نیاز داریم:
- میخک: ¼ فنجان
- جوز هندی خرد شده: 1 عدد
- چوب دارچین: ¼ فنجان
- دانه فلفل سیاه: ¼ فنجان
- برگ گل محمدی: ۲ قاشق مرباخوری
- دانه رازیانه: ۲ قاشق مرباخوری
- زعفران: ۱ قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: ۲ قاشق مرباخوری
- هل سبز: 1/4 فنجان
طرز تهیه چای ماسالا به شرح زیر است:
- اول ادویه چای ماسالا را تهیه کنید. برای این کار میخک، هل سبز، فلفل سیاه و دارچین را در یک ماهیتابه کوچک به مدت ۱ دقیقه تفت دهید (مراقب باشید نسوزد).
- ادویههای تفت داده شده را در ظرفی بریزید تا سرد شوند و سپس با سایر مواد در آسیاب بریزید.
- برای تهیه چای، ½ قاشق مرباخوری از ادویه چای ماسالا به چای سیاه دمکرده و شیر گرم اضافه کنید. از عسل برای شیرین کردن چای میتوانید استفاده کنید.
با چای ماسالا در زمستان خود را گرم نگه دارید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید!
ارسال دیدگاه