مزه دار کردن گوشت مرغ / 5 روش مزه دار کردن گوشت مرغ

شنبه 20 دی 1399 آشپزی

فهرست مطالب

1-مزه دار کردن گوشت مرغ  با خردل

2-مزه دارکردن گوشت مرغ به سبک ایتالیایی

3-مزه دار کردن گوشت مرغ به روش چینی

4-مزه دار کردن گوشت مرغ به روش مکزیکی

5-مزه دار کردن گوشت مرغ  به روش ایرانی

مزه دار کردن گوشت مرغ

مزه دار کردن گوشت مرغ به روشهای مختلف انجام می شود .برای تهیه کباب چه گوشت مرغ و چه گوشت قرمز باید آن را مزه دار کرد تا هم گوشت خوش طعم شود و هم گوشت ترد شود . در این بخش آشپزی دایان روشهای مختلف مزه دار کردن گوشت مرغ را آموزش دادیم با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه  کباب مالای  مرغ هندی و کباب وزیری و جوجه کباب یونانی و کباب بختیاری و ترش کباب  اصیل گیلانی با گوشت گوسفند را آموزش دادیم را ببینید.

 

مزه دار کردن گوشت مرغ

مزه دار کردن گوشت مرغ

مواد لازم گفته شده برای مزه دار کردن گوشت مرغ  برای نیم کیلو گوشت مرغ کافی است. گوشت مرغ را به خوبی شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن گرفته شود و خشک شود.برای مزه دار کردن گوشت مرغ به هر روش اول مواد درشت مثل سیر،پیاز سبزی ها و .. رو ریز خرد کنید و بعد روغن را اضافه کنید و درون مخلوط کن خوب بزنید ادویه ها رو هم داخل مخلوط کن بریزید و بعد خوب مخلوط کنید .سپس مواد را مخلوط کنید و به گوشت مرغ اضافه کنید.و گوشت را در پلاستیک زیپ دار قرار دهید و 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود سپس کباب کنید یا در فر بپزید.به این صورت که گوشت مرغ را لای فویل قرار دهید و توی فری که از قبل با دمای ۴۰۰درجه فارنهایت داغ شده  ۱ساعت بپزید

مزه دار کردن گوشت مرغ  با خردل:

  • آب لیمو تازه ۱/۲ فنجان
  • ۲ قاشق غذا خوری سس خردل
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون1 فنجان

مزه دارکردن گوشت مرغ به سبک ایتالیایی:

  1. سرکه :۲ قاشق چای خوری
  2.  روغن زیتون 1/4 فنجان
  3. نمک :۱ قاشق چای خوری،
  4. پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
  5. پودر پونه کوهی:1 قاشق چای خوری
  6.  ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذا خوری

مزه دار کردن گوشت مرغ به روش چینی:

  1.   سس سویا :1/2فنجان
  2.  شکر قهوه ای:1/4 فنجان
  3.  زنجبیل تازه ریز خرد شده :2 قاشق غذا خوری
  4. سیر خرد شده: 1 قاشق غذا خوری
  5.  روغن کنجد:2 قاشق چای خوری
  6. فلفل سیاه :1 قاشق چای خوری

مزه دار کردن گوشت مرغ به روش مکزیکی:

  1.  فلفل سبز تند:۱چهارم فنجان،
  2. روغن زیتون،3 قاشق غذا خوری
  3. سیر، خرد شد:2 حبه
  4. پیاز، خرد شده:  نصف پیاز
  5. فلفل قرمز :۱ قاشق غذا خوری،
  6. پودر زیره سبز:1 قاشق چای خوری
  7.  پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
  8. نمک :۱ قاشق چای خوری
مزه دار کردن گوشت مرغ

مزه دار کردن گوشت مرغ

مزه دار کردن گوشت مرغ  به روش ایرانی

  1.  کره آب شده:1/4 فنجان
  2. نمک :۱قاشق چایخوری
  3. زعفران :۳قاشق چای خوری
  4.  پودر سیر :۱قاشق چای خوری
  5.  آویشن:۱قاشق چای خوری،
  6. موسیر خشک :۵عدد
  7. سیر رنده شده: ۱قاشق چای خوری
  8. فلفل قرمز :۱قاشق چای خوری،
  9. آب پیاز :۱ فنجان
  10. آبلیموی تازه 2 قاشق چای خوری
khagine havij

طرز تهیه خاگینه قالبی هویج

nan mzgin

نان مزگین /طرز تهیه نان مزگین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا