مرغ مندی / طرز تهیه مرغ مندی عربی خوشمزه

چهارشنبه 26 خرداد 1400 آشپزی
morge mandy

مرغ مندی غذای عربی بسیار خوشمزه و پر ادویه است و اصل این غذا یمنی است این غذا در ایران طرفداران زیادی دارد  . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه  مرغ مندی عربی با ما همراه باشید . این غذا در تنور تهیه می شود ولی امروزه در فر این غذای خوشمزه را می پزند.

مرغ مندی

مرغ مندی

مواد لازم برای تهیه  مندی مرغ عربی

  1. مرغ کامل با پوست :۱ عدد
  2. ادویه مندی:۱ قاشق غذا خوری( که ترکیب آن را توضیح دادیم )
  3. روغن مایع :۲ قاشق غذا خوری
  4. آب لیموترش :۲ قاشق غذا خوری
  5. زعفران دم کشیده :۲ قاشق غذا خوری
  6. نمک :۱ قاشق چای خوری
  7. مواد لازم برای برنج
  8. برنج :۴ پیمانه
  9. روغن جامد یا کره:۲ قاشق غذا خوری
  10. پیاز: ۱ عدد
  11. چوب دارچین:۱ تکه
  12. هل :۴ تا ۵ عدد
  13. میخک: ۶ تا ۷ عدد
  14. برگ بو: ۲ عدد
  15. لیمو خشک:۱ عدد کوچک
  16. زعفران دم شده: ۲ قاشق غذا خوری
  17. چیلی خشک:۳ عدد
  18. فلفل سیاه : ۱۰دانه
  19. نمک به میزان لازم
  20. آب ۲ تا ۳ لیوان
  21. پیاز داغ و پرک بادام برای تزیین
  22. گشنیز تازه خرد شده برای تزیین

ترکیب ادویه ها

  1. پودر فلفل : 1 ق غ
  2. پودر زیره: ۲ ق غ
  3. پودر زردچوبه: ۱  ق غ 
  4. پودر گشنیز :2 ق غ 
  5. پودر میخک ۲  ق غ 
  6. پودر هل : ق غ 
    مرغ مندی

    مرغ مندی

     

طرز تهیه مرغ مندی  عربی خوشمزه

  • برای تهیه مرغ مندی  این غذای خوشمزه عربی یا از تکه مرغ استفاده می کنند یا از مرغ کامل که در هر صورت باید از شب قبل مرغ را مزه دار کرد تا این غذا خوشمزه تر شود
  •  برای مزه دار کردن مرغ همه مواد( ادویه مندی و زعفران آب لیمو ترش تازه و نمک و روغن مایع ) را با هم  در یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم و همه جای مرغ  حتی داخل شکم مرغ را با آن آغشته می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ در این مواد مزه دار شود اگر عجله داشتید 3 تا 4 ساعت کافی است .
  • در یک  قابلمه مناسب یا تابه  پیاز  نگینی ریز خرد شده را  با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. چیلی ،دارچین، هل، برگ بو، فلفل سیاه و لیمو خشک را به آن اضافه می کنیم و برنج را به مواد داخل ظرف افزوده سپس آب را روی آن می ریزیم در حدی که حدود یک سانت روی برنج آب باشد در واقع  برنج را با ادویه به صورت کته می پزیم
  • حالا روی قابلمه برنج را یک توری فلزی می‌گذاریم و مرغ پیچیده شده در فویل  را روی توری قرار می دهیم.
  • حالا آب مرغ از سوراخ های توری به داخل برنج می ریزد و برنج را خوش طعم می کند .
  • ( از موادی که مرغ در آن مزه دار شده   چند قاشق روی مرغ می ریزیم و روی مرغ را با فویل می پوشانیم)
  •  و برنج و مرغ را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. بعد از  کذشت ۲۰ دقیقه حرارت  را کم می کنیم  ۱۵۰ درجه سانتی گراد .  و اجازه می دهیم تا  یک ساعت و نیم دیگر  برنج و مرغ در فر بماند تا کاملاً پخته شوند. سپس فویل را از روی مرغ بر می داریم و گریل را روشن می کنیم تا مرغ برشته و طلایی شود.
  • پرک بادام خیس شده  را با مقداری روغن تفت می دهیم.
  • یک عدد پیاز خلالی را هم سرخ می کنیم. و پیاز داغ را کنار می گذاریم .
  • در آخر ، برنج را در دیس  کشیده و مرغ را روی آن قرار می دهیم و با پیازداغ ،پرک بادام و برگ گشنیز تازه  تزیین می کنیم  مرغ مندی شما آماده است نوش جان .

 

طرز تهیه خوراک یئر اِلماسی روغن زیتونی

nan sir

نان سیر / طرز تهیه نان سیر خانگی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا