صبحانه / طرز تهیه چند صبحانه لوکس و خوشمزه

شنبه 6 شهریور 1400 آشپزی
صبحانه

صبحانه جزء وعده های مهم غذایی است پس صبحانه را شاهانه میل کنید تا در طول روز انرژی خوبی داشته باشید افرادی که صبحانه میل نمی کنند دچار اضافه وزن بیشتری می شوندنسبت به افرادی صبحانه می خورند.  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه چند صبحانه خوشمزه با ما همراه باشید.

مافین صبحانه

مافین صبحانه

مواد لازم برای تهیه مافین صبحانه:

  • تخم مرغ:12 عدد
  • خامه پرچرب: نصف پیمانه
  • شیر:1/4 پیمانه
  • جعفری ساطوری شده:2 قاشق غذاخوری
  • ریحان ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک :1/4 ق چ
  • فلفل 1/4 ق چ
  • بروکلی ریز خرد شده :1 پیمانه
  • اسفناج خرد شده: 1 پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده :1 عدد
  • پنیر موزورلا یا چدار رنده شده :1 و 1/2 پیمانه
  • سوسیس :400 گرم

طرز تهیه مافین صبحانه

خوردن صبحانه بسیار مهم است  اما بعضی از روزها وقت خوردن صبحانه را نداریم با تهیه مافین صبحانه و نگهدار آن در فریز ، می‌توانیم یک یا دو عدد مافین صبحانه را گرم کنیم و میل کنیم.

  1.  برای تهیه مافین صبحانه ابتدا سوسیس را بپزید( آبپزیا سرخ کنید )، و ریز خرد کنید و کنار بگذارید .
  2.  تمام سبزیجات را خوب بشویید و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
  3. فر را روی درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب مافین را خوب چرب کنید.
  4. در کاسه بزرگی تخم مرغ، خامه، شیر، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را مخلوط کنیدو خوب هم بزنید.
  5. در این مرحله سبزیجات را تفت دهید به این صورت که پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا طلایی شود .کلم بروکلی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای ریز خرد کنید و با پیاز مخلوط کنیدو تفت دهید تا نرم شوند
  6. حال این سبزیجات خرد شده را همراه با نیمی از پنیر و همه سوسیس‌ها  به مخلوط تخم مرغ داخل کاسه اضافه کنید. مواد مافین صبحانه آماده است .
  7. در این مرحله مواد مافین را داخل قالب مافین بریزید که حدود نیم سانتی متر بالای قالب مافین خالی باشد.  باقی مانده پنیر رنده شده  را روی مافین‌ها بریزید و قالب را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  8. وقتی مافین ها پختند 10 دقیفه صبر کنید  تا کمی خنک شود و سپس به کمک چاقو  مافین‌ها را از قالب خارج کنید.
  9. نکته: می‌توانید مافین صبحانه را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و موقع مصرف، آن را در مایکروفر یا فر گرم کنید
کرپ مرغ و قارچ

کرپ مرغ و قارچ پنیری

کرپ مرغ و قارچ پنیری

کرپ چیست ؟ کرپ در واقع لایه نازکی از آرد و تخم مرغ و شیر است که با پهن کردن آن داخل تابه و پختن آن و سپس پر کردن کرپ یا انواع مواد مختلف تهیه می شود.

تفاوت کرپ و پنکیگ چیست ؟ کرپ ها و پنکیک ها در یک دسته قرار دارند  ولی تهیه  آنها با هم متفاوت است مثلا هر دو بدون همزن و فر تهیه می شوند ولی در کرپ ها بیکنیگ پودر استفاده نمی شود

مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری

  • تخم مرغ:۳ عدد
  • آرد سفید ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع ۱ ق غذا خوری
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • پودر سیر و نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی کرپ

  • سینه مرغ:۴۰۰ گرم
  • قارچ:۳۰۰ گرم
  • آبلیمو: ۱ قاشق  غذا خوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذا خوری
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • جعفری ساطوری شده :۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری

  1. ابتدا کرپ را تهیه کنید و سپس مواد میانی  برای تهیه کرپ ابتدا تخم مرغ ها را  درون کاسه شکسته و به همراه کمی نمک و پودر سیر با همزن خوب هم بزنیدتا  مخلوط شود سپس روغن و شیر و آب را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها آرد را  روی مواد الک کنید این کار را طی 3 مرحله انجام دهید و مواد را هم بزنید تا مواد یک دست شود  سپس مواد کرپ را از صافی رد کرده . کنار بگذارید.
  2.  در این مرحله کرپ ها را بپزید به این صورت که داخل تابه گرد بزرگ را کمی با روغن چرب کنیدو روی حرارت قرار دهید تا گرم شودو  سپس یک ملاقه از مواد آماده شده  را داخل تابه بریزید و بچرخانید تا مواد یک دست در تابه بخش شود  وقتی کرپ حباب زد برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. کرپ ها را به این صورت آماده کنید و روی آنها را با پلاستیک بپوشانید تا نرم بمانند. یک باار چرب کردت تابه برای پخت کرپ کافی است.
  3.  در این مرحله مواد میانی تهیه کنید ابتدا سینه مرغ را نگینی خرد کرده مزه دار کنید ( با مقداری فلفل سیاه و نمک و کمی سس خردل )و مرغ مزه دار شده را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  4.  در این فاصله قارچ ها را شسته و  ورقه ای خرد کنید  و ۱قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا سیاه نشود و کنار بگذارید
  5. داخل تابه پیاز را نگینی خرد شده و با مقداری روغن تفت دهید طلایی شود سپس مرغ مزه دار شده را به همراه سیر رنده شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ بپزد سپس قارچ را اضافه و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ آب نندازددر ادامه  نشاسته ذرت اضافه کنید و تابه را  از روی حرارت بردارید و خامه به همراه جعفری ساطوری شده اضافه کنید و هم بزنید مواد میانی کرپ آماده است .
  6. کرپ ها را باز کرده و از مواد میانی درکرپ ها گذاشته  و کرپ را جمع کرده تمام کرپ ها را پر کنید و جمع کنید .
  7. داخل ظرف پیرکس را کمی چرب کنید و کرپ ها را داخل آن بچینید .سپس روی کرپ ها را پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تاپنیر آب شود.

طرز تهیه کاسرول صبحانه فرانسوی

برای 4 نفر

  • شیر :۱و ۲/۱ فنجان
  • خمیر نان:۵ فنجان
  • شکر سفید:۴/۱ فنجان
  • نمک:۴/۱ قاشق چایخوری
  • وانیل:۱ قاشق چایخوری
  • مارگارین:۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ:۴ عدد
  • دارچین:۱ قاشق چایخوری
کاسرول

کاسرول صبحانه

طرز تهیه کاسرول

  1. برای تهیه کاسرول ابتدا  فر را روشن کنید و روی درج حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید
  2. سینی فر را  با برس خوب چرب کنید. ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید.
  3.  در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را شکسته و با هم مخلوط کنید ، شیر ، ۲ قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را به تخم مرغ ها  اضافه کنید و خوب هم بزنید .
  4. مخلوط تخم مرغ ها را روی خمیر نان بریزید و با برس خوب پخش کنید.
  5.  کره مارگارین آب شده را  روی مخلوط تخم مرغ و خمیر نان بریزید.
  6. سپس دو قاشق چایخوری شکر دیگر را با ۱ قاشق دارچین روی مخلوط داخل سینی بریزید بطوریکه همه جای خمیر پخش شود.سپس نان آماده شده را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته و به رنگ طلایی درآید.

نکات:

  1.  این صبحانه و پیش غذا معمولا با خمیر باگت یا نان تست تهیه میشود
  2. میتوانید برای تهیه این پیش غذا از خمیر پیراشکی نیز استفاده کنید.
  3. اگر مایل بودید لایه آخر مقداری کمپوت گیلاس یا هلو  یا کشمش یا گردو قرار دهید.

نوش جان

 

 

 

mahy kari

ماهی / طرز تهیه ماهی با ادویه کاری غذای خوشمزه هندی( کاری ماهی)

با این خوراکی ها لاغر شوید

ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا