عدس پلو مشهدی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در شهر مشهد به شیوه خاص خود تهیه میشود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه عدس پلو مشهدی را به شما آموزش دهیم.
- برنج: ۲ پیمانه
- سینه مرغ: ۳۵۰ گرم
- عدس: ۳۵۰ گرم
- گوجه: ۵۰۰ گرم
- رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
- پیاز درشت: ۲ عدد
- زردچوبه: ۱ قاشق غذا خوری
- دارچین: ۱ قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید. سپس عدس را نیز بشویید و نیم ساعت خیس کنید. در قابلمهای کمی آب بریزید و عدسها را بپزید. سینه مرغ را خرد کرده و با یک پیاز چرخ کنید. پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و در تابه سرخ کنید. سپس سینه مرغ چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه و ادویهها را به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت دهید. برنج را آبکش کنید و در قابلمهای با ته دیگ دلخواه بگذارید و لایههای برنج، عدس و مخلوط گوشتی را تکرار کنید. در نهایت، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم بگذارید.
نکته: برای بهبود طعم عدس پلو مشهدی میتوانید از زعفران دمکرده نیز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه