عدس پلو / طرز تهیه عدس پلو خوشمزه مشهدی

جمعه 29 اسفند 1399 آشپزی
adas polo

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه عدس پلو مشهدی

2-طرز تهیه  عدس پلوی مشهدی

عدس پلو مشهدی

عدس پلو جزء غذاهای خوشمزه است که  طرز تهیه آن در شهرهای مختلف متفاوت است . با طرز تهیه عدس پلو مشهدی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی طرز تهیه عدس پلو با مرغ  و ماش پلو خوشمزه  و  فلفل پلو  را مشاهده کنید

 

عدس پلو

عدس پلو

مواد لازم برای تهیه عدس پلو مشهدی

  1. برنج: ۲ پیمانه
  2. سینه مرغ :350 گرم
  3. عدس :۳۵۰ گرم
  4. گوجه :500 گرم
  5. رب گوجه:۱ قاشق غذا خوری
  6. پیاز درشت :۲ عدد
  7. زردچوبه :۱ قاشق غذا خوری
  8. دارچین :۱ قاشق مربا خوری
  9. نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم

طرز تهیه  عدس پلوی مشهدی

 

  • برای تهیه عدس پلوی مشهدی  ابتدا برنج را شسته و داخل کاسه  خیس می کنیم به مدت 2 تا 3 ساعت .
  • عدس را  نیز شسته و نیم ساعت خیس می کنیم. سپس با کمی آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت گذاشته تا عدس ها پخته شود. مواظب باشید عدس له نشود بهتر است از عدس محلی استفاده کنیم بعد از پخت آبکش کنید و کنار می گذاریم.
  • سینه مرغ شسته  شده را خرد می کنیم و  با یک پیاز درشت  داخل  چرخ گوشت می ریزیم و به خوبی چرخ می کنیم.
  • پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد می کنیم و در  ماهی تابه  می ریزیم و  روی شعله قرار داده و صبر می کنیم تا روغن داغ شود.سپس پیاز ها را درون روغن تفت می دهیم تا پیاز ها سبک و طلایی شود،
  • سپس سینه مرغ چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سینه مرغ هم تفت بخورد و رنگ آن تغییر کند.
  • سپس رب گوجه و زرد چوبه و فلفل قرمز به آن اضافه می کنیم و  خوب تفت می دهیم دارچین هم به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم در اخر پوره گوجه فرنگی  را اضاف کرده و اجازه می دهیم تفت بخورد و رنگ بگیرد
  • مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
  • سپس یک قابلمه را آب می کنیم و با کمی نمک  اجازه می دهیم بجوشدو برنج را به  آب جوش اضافه می کنیم تا بجوشد و نیم پز شود. سپس آبکش می کنیم .
  •  در ادامه یک قابلمه   مناسب بر می داریم.  کف آن را روغن ریخته و هر نوع ته دیگی می توان کف قابلمه قرار داد. سپس یک لایه برنج آبکش شده را روی ته دیگ می ریزیم. یک لایه عدس و یک لایه از مایه گوشتی را روی برنج می ریزیم. سپس یک لایه دیگر برنج آبکش شده می ریزیم.این کار را تکرار می کنیم  تا برنج و مایه گوشتی به طور کامل تمام شود. سپس قابلمه را  روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روی قابلمه را دم کنی می گذاریم تا دم بکشد. زمان دم کشیدن برنج بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت زمان می برد.
chay macha

چای ماچا / طرز تهیه چای ماچا با شیر

shiriny rosi

شیرینی روسی/ طرز تهیه شیرینی روسی مخصوص عیدنوروز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا