طرز تهیه عدس پلو مشهدی خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
adas polo

عدس پلو مشهدی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در شهر مشهد به شیوه خاص خود تهیه می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه عدس پلو مشهدی را به شما آموزش دهیم.

  • برنج: ۲ پیمانه
  • سینه مرغ: ۳۵۰ گرم
  • عدس: ۳۵۰ گرم
  • گوجه: ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت: ۲ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق غذا خوری
  • دارچین: ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید. سپس عدس را نیز بشویید و نیم ساعت خیس کنید. در قابلمه‌ای کمی آب بریزید و عدس‌ها را بپزید. سینه مرغ را خرد کرده و با یک پیاز چرخ کنید. پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و در تابه سرخ کنید. سپس سینه مرغ چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه و ادویه‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت دهید. برنج را آبکش کنید و در قابلمه‌ای با ته دیگ دلخواه بگذارید و لایه‌های برنج، عدس و مخلوط گوشتی را تکرار کنید. در نهایت، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم بگذارید.

نکته: برای بهبود طعم عدس پلو مشهدی می‌توانید از زعفران دم‌کرده نیز استفاده کنید.

chay macha

طرز تهیه چای ماچا با شیر خوشمزه و مقوی

badam shor

طرز تهیه بادام شور خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا