لیزر موهای زائد/ فواید و مضرات لیزر موهای زائد , چه کسانی لیزر موهای زائدرا انجام ندهند

دوشنبه 24 خرداد 1400 سلامت
Lyzer

فهرست مطالب:

1-فواید لیزر موهای زائد

2-چه کسانی لیزر موهای زائد را انجام ندهند

3-عوارض لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد روشی موثر برای ار بین بردن موهای زائد بدن است  هرچند هزینه بر است ولی روشی بسیار عالی با عوارض کم و تاثیر گذاری طولانی برای ار بین بردن موهای زائد هست با لیزر  رشد موها متوقف می شود و پوستی نرم و شفاف خواهید داشت .  در  بخش سلامت مجله دایان با فواید و مضرات  لیزر موهای زائد با ما همراه باشید.

 

لیزر مو های زائد

لیزر موهای زائد

فواید لیزر موهای زائد

هر چند که امروزه استفاده از لیزر  بسیار رایج شده و همه افراد چه زن و چه مرد از این روش برای از بین بردن موهای زائد خود  استفاده می کنند . اما بهتر است اول درباره  فواید و مضرات لیزر بدانید و سپس اقدام به انجام لیزر کنید.

  1. صرفه‌جویی در زمان: لیزر موهای زائد بسیار سریع و قابل اعتماد است.
  2. صرفه‌جویی در هزینه : موهای زائد هرچند که هزینه لیزر به نظر زیاد است ولی در دراز مدت مقرون به صرفه است و  هزینه ی آن قابل توجیه است . برای مثال شما هزینه ی کمتری صرف اصلاح، کرم های موبر، موم و سایر لوازم خواهید کرد.
  3. در لیزر  کردن موهای زائد  خبری از موی زیرپوستی نیست چرا  فولیکول‌های مو از بین می رود و  امکان ایجاد موی زیرپوستی از بین می‌رود و  اگر موی  دوباره رشد کند دیگر زیر پوست پیچ نمی‌خورد و پوست شما نرم و شفاف  می شود.
  4. انجام لیزر هم درد دارد و هم درد ندارد  و این بستگی به  آستانه تحمل درد در افراد دارد و درد آن طوری است که گویی یک کش پلاستیکی به پوست شما زده می شود و یا  مثل بند انداختن است و درد در برخی از قسمت های بدن که حساس تر هستند بیشتر است و درد لیزر از موم انداختن کمتر است . برای کم کردن درد لیزر 20 دقیقه قبل از لیزر از کرم های بی حس  کننده با مشورت فرد لیزر کننده استفاده کنید.
  5. لیزر موهای زائد سالم و موثر است لیزر درمانی نسبت به آی‌پی‌ال (سیستم‌های نور شدید پالسی) تاثیر بیشتری دارد.  بی خطر بودن لیزر بیش از ۲۰ سال است که تایید شده است . اما باید در  انتخاب دستگاه لیزر خانگی مناسب و با کیفیت دقت کنید  و به مراکز درمانی معتبر مراجعه کنید .
  6. اثرگذاری زیاد : لیزر موهای زائد موثرترین روش رفع موی زائد بدن است. به جای اینکه مانند شیو کردن مو را از سطح پوست قطع کند یا مثل اپیلاسیون مو را از ریشه بیرون بکشد، فولیکول مو را از بین می‌برد  و بعد از تمام شدن جلسات لیزر پوستی صاف و شفاف خواهید داشت .
  7. کاهش موهای زائد بدن به طور دائمی
  8. کاهش تحریک پوست
  9. کاهش رشد موهاى در حال رشد
  10. استفاده ى آسان و قابل استفاده براى تمام  قسمتهای بدن

 

لیزر موهای زائد

چه کسانی لیزر موهای زائد را انجام ندهند

1. افرادی که داروهای خاصی مصرف می کنند

اگر داروی خاصی را به طور دائم مصرف می کنید قبل از لیزر با پزشک خود مشورت کنید .

2. افرادی که به بیماریهای خاص یا بیماریهای پوستی مبتلا هستند

  1. در صورتی که به هر نوع بیماری پوستی و مانند پسوریازیس، لوپوس، کلوئید، هیرسوتیسم و غیره مبتلا هستید حتماً با متخصص پوست و مو مشورت کنید و سپس  لیزر را انجام دهید چرا که امکان دارد لیرز باعث عود  بیماری شما شود .  بیماری های پوستی مانند پسوریازیس عوارض مانند ایجاد زخم و سوختگی پس از لیزر مو را به شدت افزایش می دهند و بیماری‌های دیگری مانند کلوئید  باعث می شود گوشت اضافه روی ناحیه لیزر شده  ایجاد شود . تیروئید کم کار و پرکار افرادی که تیروئید پرکار و کم کار دارند؛ معمولاً دچار مشکلات پوستی و ریزش موی شدید می شوند. و باید قبل از لیزر با پزشک خود مشورت کنند. افرادی که  مبتلا به لوپوس هستند همواره به نور حساسیت دارند.  و نور لیزر برای  این افراد مضر است و نباید هیچ گونه نوری روی پوست آنها تابیده شود.
  2.  اگر فردی مبتلا به بیماری لیکن پلانوس که در حقیقت نوعی تحریک سیستم ایمنی بدن است که دلیل آن مشخص نیست باشد هرچند که این بیماری خیلی جدی تلقی نمی‌شود و شاید نیاز به درمان خاصی نداشته باشد اما افرادی که به این بیماری مبتلا هستند نباید لیزر موهای زائد انجام دهد.
  3. ابتلا به بیماری لنتیگو لیزر موهای زائد برای بیماران می توانند موجب شدیدتر شدن بیماری شود و بنابراین بیماران مبتلا به لنتیگو نباید لیزر موهای زائد انجام دهند.

3. افرادی که از اختلالات هورمونی رنج می برند

اختلالات هورمونی در اثر عوامل مختلفی مانند سندروم تخمدان پلی کیستیک، یائسگی وجود تومور یا بیماری در غدد فوق کلیوی، مصرف داروهای خاص، سابقه بیماری و هیرسوتیسم ایجاد می شود .
بیماران دیگری که نباید لیزر مو انجام دهند افرادی هستند که اختلال هورمونی آنها ناشی از تومور ها و بیماری های غده فوق کلیوی است. این بیماری موجب می‌شود که رشد موها در نواحی خاصی از بدن بیش از حد زیاد شود که به آن سندروم کوشینگمی گویند.
پس  افرادی که اختلالات هورمونی دارند ابتدا مشکل خود را حل کنید سپس اقدام به لیزر موهای زائد خود کنند.

4. افرادی که بدن یا پوست آنها در اثر لیزر کردن آسیب خواهد دید

  1. افرادی که روی پوست آنها زخم عفونی، آکنه دائمی یا هر ضایعه ای مانند آکنه، اگزما یا جوش های چرکی دارند که درمان نمی شوند و به طور دائم روی پوست وجود دارند نباید لیزر انجام دهند و چرا که لیزر  باعث پخش شدن عفونت می شود که  بسیار خطرناک است.
  2. اگر باردار یا شیرده هستید نباید لیزر موهای زائد انجام دهید به خصوص در ناحیه بیکینی به مادر استرس و فشار زیادی وارد می آورد .
  3. اگر تتو روی پوست خود دارید ؛ اشعه لیزر نمی تواند از لایه پوست عبور کرده و به فولیکول مو برسد بلکه توسط رنگدانه های تاتو جذب می شود و به همین علت در صورتی که در ناحیه که می خواهید لیزر مو انجام دهید تتو داشته باشید ممکن است پوست شما آسیب شدیدی ببیند و دچار سوختگی شوید.
  4. در صورتی که توسط دستگاه سولاریوم یا حمام آفتاب برنزه کرده اید اصلاً نباید لیزر مو را شروع کنید.
لیزر موهای زائد

عوارض لیزر موهای رائد

عوارض لیزر موهای زائد

برخی عوارض لیزر طبیعی هستند. به هر حال در طی لیزر یا روش‌های زیبایی دیگر، شما دارید تغییری در ساختار طبیعی بدن ایجاد می‌کنید و باید انتظار داشته باشید که بدن شما به آن تغییر واکنش نشان دهد. عوارض طبیعی شامل درد اندک، التهاب و قرمزی پوست می‌شود. این عوارض لیزر معمولاً موقتی هستند و خیلی زود ناپدید می‌شوند.سایر عوارض لیزر  موهای زائد مانند تغییر رنگ پوست و ایجاد اسکار، عوارض حاد این روش درمانی هست و معمولاً ناشی از خطای درمانی هستند. به طور کلی لیزر موهای زائد روشی بسیار ایمن بوده و عوارض  کمی دارد .

ماده غذایی غنی از فیبر

فیبر چیست؟/10مواد غذایی غنی از فیبر

غذایی برتر برای بهبود میل جنسی

10 غذایی برتر برای بهبود میل جنسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا