دسر قبرسی / طرز تهیه دسر قبرسی خوشمزه ومتفاوت

چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 آشپزی
deser ghebresi

دسر قبرسی

دسر قبرسی دسری خوشمزه و متفاوت است.اگراز دسرهای تکراری خسته شدید دسر قبرسی را حتما امتحان کنید . این دسر خوشمزه ازیک لایه کیک و یک لایه خامه تهیه می شود و در پخت کیک از آردسوخاری  استفاده می کنند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دسر قبرسی با ما همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه دسر قبرسی :

  • تخم مرغ:3 عدد
  •  شکر:1/2 لیوان
  •  روغن: 1/2 لیوان
  • آرد سوخاری: 1 لیوان
  •  بیکینگ پودر: ا پاکت
  • پودر نارگیل:1 لیوان
  •  گردو خرد شده: 1 لیوان

مواد لازم برای تهیه خامه

  •  شیر: 1 لیتر
  • نشاسته: 1 لیوان
  • شکر: 1/2 لیوان
  •  وانیل: 1پاکت
  • کرم شانتی (پودر خامه): 1 پاکت

مواد لازم برای تهیه شربت

  •  شکر: 1/5 لیوان
  • آب: 2 لیوان
  • وانیل:1 پاکت
دسر قبرسی

دسر قبرسی

طرز تهیه شربت مخصوص

  1. برای تهیه دسر قبرسی ابتدا شربت کیک را تهیه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  2. برای تهیه شربت یک و نیم لیوان شکر را درون ظرفی مناسبی بریزیدو 2 لیوان آب به شکر اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی شعله قرار دهید تا بجوشدو غلیظ شود
  3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید ویک پاکت وانیل به آن اضافه کنیدو خوب هم بزنید و اجازه دهید شربت خنک شود.

طرز تهیه کیک برای دسر قبرسی

  1. در این مرحله پخت دسر قبرسی  کیک را تهیه کنید.  برای اینکه کیفیت کیک شما بهتر شود مواد اولیه کیک را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید. 3 عدد تخم مرغ و نیم لیوان شکر را درون کاسه ای بریزیدو با هم زن برقی خوب هم بزنید سپس روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با سایر مواد هم بزنید
  2. آرد سوخاری،1 پاکت بیکینگ پودر و پودر نارگیل را به ترکیب بالا اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید
  3. در آخر ،گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
  4. حال خمیری نسبتا سفت دارید
  5. قالب مخصوص پخت کیک  را با روغن چرب کرده یا کف قالب را با کاغذروغنی بپوشانیدومایه کیک را در قالب بریزید.
  6. کیک را در فر از قبل گرم شده روی درجه حرارت 160 سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
  7. سپس کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود بعد ، شربت سرد را روی آن بریزیدو کیک را کنار بگذارید و خامه دسر قبرسی را تهیه کنید.

طرز تهیه خامه دسر قبرسی

  1. شیر،نشاسته،شکر،وانیل رادر ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید و تا بجوشد آید.بعد از جوش آمدن ، ظرف را از روی حرارت برداشته و 1 پاکت کرم شانتی درون مواد بزیزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنیدتا خامه آماده شود.
  2. حالا کیک پخته شده  که شربت را روی آن ریختید  را با این خامه بپوشانید .
  3. بعد از یک لایه خامه ،  سطح کیک را با مقداری پودر نارگیل بپوشانید.
  4. دسر  قبرسی شما آماده است آن را به مدت  2 الی 3 ساعت درون یخچال قراردهید.سپس میل کنید

sybzaminy tanory

سیب زمینی/ طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ

torshi espanyai

ترشی اسپانیایی/ طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا