کباب کوبیده مرغ / طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و راحت

سه‌شنبه 7 بهمن 1399 آشپزی
kbab kobide morghee

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ

2-طرز تهیه  کباب کوبیده مرغ

 کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ جزء غذاهای سنتی ایران است و  کبابی خوشمزه و مجلسی است و برای افرادی که نمی توانند از گوشت قرمز استفاده کنند گزینه مناسبی است .  کباب کوبیده مرغ را هم می توان در ماهی تابه تهیه کرد و هم می توان روی زغال کباب کرد که کباب روی زغال طعم بی نظیری دارد. نکته قابل توجه در کباب کوبیده مرغ این است که از ران و سینه مرغ استفاده شود تا کباب شما سفت نشود و نکته دیگر این که  وقتی کباب پخت روی آن زعفران دم کشیده و کره آب شده با پرس بزنید که طعم عالی به کباب می دهد.  با طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کباب دنده  خوشمزه  و  کباب ترکی خانگی    و چلو  کباب وزیری را ببینید.

 

کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ

برای ۴ نفر

  1. سینه  و ران مرغ  بدون استخوان :۶۰۰ گرم
  2. پیاز بزرگ: ۲ عدد
  3. کره :۵۰ گرم
  4. سیر  له شده :۴ حبه
  5. تخم گشنیز :نصف قاشق چایخوری
  6. زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری
  7. نمک و فلفل سیاه :به اندازه کافی
  8. زردچوبه و روغن :به اندازه کافی

طرز تهیه  کباب کوبیده مرغ

  • برای تهیه کباب کوبیده مرغ  یا از یک  مرغ کامل استفاده کنید  یا از سینه مرغ استفاده کنید و استخوانهای آن را جدا کرده و سپس با چرخ گوشت دو بارچرخ کنید وگوشت چرخ شده را در ظرف بزرگ بریزید.
  •  پیازها را پوست گرفته و پس از شستشو، با رنده ریز رنده کنید. سپس آب پیاز را با به طور کامل بگیرید و به کاسه محتوی گوشت مرغ چرخ شده اضافه  کنید.سیر له شده و  تخم گشنیز آسیاب شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی گوشت مرغ بریزید .
  • سپس به خوبی مایه کباب را با دست ورز دهید تا گوشت مرغ چسبندگی پیدا کند ، روی کاسه را با سلفون پوشانده وکاسه را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند و به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت زمان ، کاسه محتوی گوشت مرغ طعم دار را از یخچال بیرون  آورده . این گوشت آماده کباب شدن است البته اگر قصد دارید روی زغال کباب کنید باید مقداری (100گرم) دنبه گوسفندی چرخ شده به مواد اضافه کنید و مدت زمان بیشتری ورز دهید تا کباب روی رغال نریزد .سپس دست خود را خیس کنید به اندازه یک پرتقال ازگوشت مرغ برداشته و به سیخ  (پهن ) بکشید و روی زغال سرخ شده قرار دهید وسیخ را روی زغال تند تند زیر و رو کنید تا  کباب خودش را بگیرد اخر پخت زعفران و کره آب شده را با برس روی کباب بزنید تا کباب خشک نشود این ترکیب طعم کباب را خیلی خوشمزه می کند . چند تا گوجه فرنگی  نیز کباب کنید ودر کنار کباب مرغ با برنج سرو کنید
کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ در تابه

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در تابه :

  • کف تابه تفلون  را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه کباب را کف تابه می ریزیم و با کف دست خیس شده آن را کف تابه با قطر یکسان پهن می کنیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گوشت آب خودش را جذب کند و خودش را بگیرد.
  • زعفران را دم کشیده و کره را در تابه ای   روی حرارت ملایم گذاشته تا ذوب شود و بعد از روی حرارت بر داشته کنار می گذاریم .
  •  زمانی که کباب مرغ خودش را گرفت با کارد به آرام روی گوشت برش های طولی میدهیم. بعد کباب های برش داده شده را آرام با کفگیر و قاشق برگردانده .سپس روی کباب ها با قلمو از مخلوط کره و زعفران زده تا علاوه بر اینکه خشک نشوند، عطر زعفران را نیز بگیرند. بعد از سرخ شدن آن را مجددا بر گردانده و به طرف دیکر کباب مخلوط کره و زعفران بزنید.وقتی دو طرف کباب پخت و طلایی شد .کباب کوبیده مرغ را با برنج و گوجه فرنگی سرخ شده میل کنید.

 

SAMBOOSEH

سمبوسه گوشت/ طرز تهیه سمبوسه گوشت خوشمزه

asmooty rivas

اسموتی ریواس/ طرز تهیه اسموتی خوشمزه ریواس

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi