مربای کامکوات یکی از خوشمزهترین و خوشرنگترین مرباهاست که با طرز تهیهای آسان میتوان آن را تهیه کرد. کامکوات، میوهای کوچک و خوشطعم از خانواده مرکبات است که به همراه پوست مصرف میشود. در اینجا با ما باشید تا طرز تهیه مربای کامکوات را یاد بگیرید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مربای کامکوات
- میوه کامکوات نصف شده: 3 فنجان
- شکر: هم وزن کامکوات
- آب: 6 فنجان
- آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
مربای کامکوات‘ width=’300′ height=’141’ />
طرز تهیه مربای کامکوات
- برای تهیه مربای کامکوات از کامکواتهای رسیده که به رنگ نارنجی هستند، استفاده کنید. ابتدا کامکواتها را بشویید، از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.
- کامکواتهای خرد شده را در قابلمه بزرگ آبجوش ریخته و به مدت 3 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. این کار را 3 بار تکرار کنید و در آخر کامکواتها را در آبکش ریخته و با آب سرد بشویید و اجازه دهید تا 1 ساعت بماند و آب آن گرفته شود.
- در یک قابلمه مناسب، آب و شکر را مخلوط کرده و روی گاز قرار دهید تا بجوشد.
- در این مرحله کامکواتها و آب لیمو ترش را اضافه کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت بجوشد تا غلیظ شود. مربای کامکوات آماده است، از روی حرارت بردارید، بگذارید سرد شود و در ظرف شیشهای در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای بهبود طعم مربای کامکوات میتوانید از دارچین یا وانیل نیز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه