طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و خوشرنگ

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
morabay kamkovet

مربای کامکوات یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌رنگ‌ترین مرباهاست که با طرز تهیه‌ای آسان می‌توان آن را تهیه کرد. کامکوات، میوه‌ای کوچک و خوش‌طعم از خانواده مرکبات است که به همراه پوست مصرف می‌شود. در اینجا با ما باشید تا طرز تهیه مربای کامکوات را یاد بگیرید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مربای کامکوات

  • میوه کامکوات نصف شده: 3 فنجان
  • شکر: هم وزن کامکوات
  • آب: 6 فنجان
  • آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

images 1 1مربای کامکوات‘ width=’300′ height=’141’ />

طرز تهیه مربای کامکوات

  • برای تهیه مربای کامکوات از کامکوات‌های رسیده که به رنگ نارنجی هستند، استفاده کنید. ابتدا کامکوات‌ها را بشویید، از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.
  • کامکوات‌های خرد شده را در قابلمه بزرگ آبجوش ریخته و به مدت 3 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. این کار را 3 بار تکرار کنید و در آخر کامکوات‌ها را در آبکش ریخته و با آب سرد بشویید و اجازه دهید تا 1 ساعت بماند و آب آن گرفته شود.
  • در یک قابلمه مناسب، آب و شکر را مخلوط کرده و روی گاز قرار دهید تا بجوشد.
  • در این مرحله کامکوات‌ها و آب لیمو ترش را اضافه کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت بجوشد تا غلیظ شود. مربای کامکوات آماده است، از روی حرارت بردارید، بگذارید سرد شود و در ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

نکته: برای بهبود طعم مربای کامکوات می‌توانید از دارچین یا وانیل نیز استفاده کنید.

2021 02 02 131401 min

طرز تهیه خوشمزه ترین خوراک ماهی خانگی

zyton parvarde

طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه و خوش‌عطر در 10 مرحله

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا