مربای کامکوات/ طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه

دوشنبه 13 بهمن 1399 آشپزی
morabay kamkovet

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه مربا کامکوات

2-طرز تهیه مربای کامکوات

مربای کامکوات

مربای کامکوات بسیار خوشمزه وخوشرنگ است .میوه کامکوات جزء مرکبات است که با پوست مصرف می شود . با طرز تهیه مربای کامکوات با ما همراه باشید و طرز تهیه  مربای بالنگ  و  مربای انجیر و   مربای گیلاس  راببینید.

مواد لازم برای تهیه مربا کامکوات

  1. میوه کامکوات نصف شده : 3 فنجان
  2. شکر :هم وزن کامکوات
  3. آب : 6 فنجان
  4. آب لیمو ترش:1 قاشق غذاخوری
مربای کامکوات

مربای کامکوات

طرز تهیه مربای کامکوات

  •  برای تهیه مربای کامکوات از کامکوات های رسیده که به رنگ نارنجی استفاده کنید .  سپس کامکوات ها را شسته . از وسط نیم کنید و هسته آن را خارج کنید .
  • کامکوات خرد شده را در قابلمه بزرگ  آبجوش ریخته و 3 دقیقه بجوشانید و آبکش کنیداین کار را 3 بار تکرار کنید و در آخر کامکوات ها را در آبکش ریخته و با آب سرد بشوییدو اجازه دهیدتا 1 ساعت بماند و  آب آن گرفته شود
  •  در یک قابلمه ی مناسب  آب و شکر را مخلوط کرده و روی گاز بگذارید تا بجوشد.
  • در این مرحله کامکوات ها و آب لیمو ترش را اضافه کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت بجوشد تا غلیظ شود.مربای کامکوات آماده است، از روی حرارت بردارید، بگذارید سرد شود و در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.

 

zyton parvarde

زیتون پرورده/طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه گیلانی

falafel

فلافل / طرز تهیه فلافل خیابانی خوشمزه و تردد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا