
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه مربا کامکوات
مربای کامکوات
مربای کامکوات بسیار خوشمزه وخوشرنگ است .میوه کامکوات جزء مرکبات است که با پوست مصرف می شود . با طرز تهیه مربای کامکوات با ما همراه باشید و طرز تهیه مربای بالنگ و مربای انجیر و مربای گیلاس راببینید.
مواد لازم برای تهیه مربا کامکوات
- میوه کامکوات نصف شده : 3 فنجان
- شکر :هم وزن کامکوات
- آب : 6 فنجان
- آب لیمو ترش:1 قاشق غذاخوری

مربای کامکوات
طرز تهیه مربای کامکوات
- برای تهیه مربای کامکوات از کامکوات های رسیده که به رنگ نارنجی استفاده کنید . سپس کامکوات ها را شسته . از وسط نیم کنید و هسته آن را خارج کنید .
- کامکوات خرد شده را در قابلمه بزرگ آبجوش ریخته و 3 دقیقه بجوشانید و آبکش کنیداین کار را 3 بار تکرار کنید و در آخر کامکوات ها را در آبکش ریخته و با آب سرد بشوییدو اجازه دهیدتا 1 ساعت بماند و آب آن گرفته شود
- در یک قابلمه ی مناسب آب و شکر را مخلوط کرده و روی گاز بگذارید تا بجوشد.
- در این مرحله کامکوات ها و آب لیمو ترش را اضافه کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت بجوشد تا غلیظ شود.مربای کامکوات آماده است، از روی حرارت بردارید، بگذارید سرد شود و در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه