دو دسرژاپنی خوشمزه که آموزش آن را در بخش آشپزی مجله دایان آورده ایم دسر موچی که یک دسر ژاپنی خوشمزه است که با آرد برنج تهیه میشود و طعم متفاوتی دارد و دسر ژاپنی دیگر که آموزش می دهیم دسر دورایاکی یا پنکیک ژاپنی است که دسر ژاپنی پرطرفدار است با طرز تهیه این دسر های خوشمزه با ما همراه باشید
مواد لازم برای دسر موچی:
- آرد برنج سفید: ۱ لیوان
- آب: ۲/۳ لیوان
- نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
- شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
- توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
- پودر نشاسته ذرت: نصف لیوان
طرز تهیه دسر موچی با مغز توت فرنگی:
- طرز تهیه این دسر بسیار ساده است.
- برای تهیه دسر موچی یا کیک برنجی با مغز توت فرنگی ابتدا آرد برنج و شکر و نمک را در کاسه ای مخلوط کرده و ۲تا 3 بار الک کنید.
- سپس ۲/۳ لیوان آب به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- سپس روی کاسه را با نایلونی پوشانده و به مدت 1دقیقه در ماکرویو قرار دهید، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار دهید.
- بهتر است این کار را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
- سپس بر روی تختهی آشپز خانه پودر نشاسته ذرت ریخته و خمیر پخته شده آرد برنج را به خوبی ورز دهید.
- سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید و یک توت فرنگی کامل یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی بپیچیدو گرد کنید
- کیک برنجیها را برای ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.
ارسال دیدگاه