دسر ژاپنی/ طرز تهیه دونوع دسر خوشمزه ژاپنی

سه‌شنبه 11 آبان 1400 آشپزی
deser zhapony

دو دسرژاپنی خوشمزه  که آموزش آن را در بخش آشپزی مجله دایان آورده ایم دسر موچی که  یک دسر ژاپنی خوشمزه است که با آرد برنج تهیه  می‌شود و طعم متفاوتی دارد و دسر ژاپنی دیگر که آموزش می دهیم دسر دورایاکی یا پنکیک ژاپنی است که دسر ژاپنی پرطرفدار است با طرز تهیه این دسر های خوشمزه با ما همراه باشید

مواد لازم برای دسر موچی:

  • آرد برنج سفید: ۱ لیوان
  • آب: ۲/۳ لیوان
  • نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
  • شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
  • پودر نشاسته ذرت: نصف لیوان
دسر ژاپنی

کیک برنج ژاپنی

طرز تهیه دسر موچی با مغز توت فرنگی:

  1. طرز تهیه این دسر بسیار ساده است.
  2. برای تهیه دسر موچی یا کیک برنجی  با مغز توت فرنگی ابتدا آرد برنج و شکر و نمک را در کاسه ای  مخلوط کرده و ۲تا 3 بار الک کنید.
  3. سپس ۲/۳ لیوان آب به مواد خشک اضافه کنید  و خوب هم بزنید.
  4. سپس روی کاسه را با نایلونی پوشانده و به مدت 1دقیقه در ماکرویو قرار دهید، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار دهید.
  5. بهتر است این کار را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
  6. سپس بر روی تخته‌ی آشپز خانه پودر نشاسته ذرت ریخته و خمیر پخته شده آرد برنج را به خوبی ورز دهید.
  7. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید و یک توت فرنگی کامل  یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی بپیچیدو گرد کنید
  8. کیک برنجی‌ها را برای  ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

 

دسر ژاپنی

دسر ژاپنی

مواد لازم برای تهیه دورایاکی

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: 140 گرم
  • عسل :2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 160 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • آب سرد: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن یا کره :به میزان لازم
  • کرم شکلات: به میزان لازم

طرز تهیه پنکیک ژاپنی (دورایاکی)

دورایاکی یا پنکیک ژاپنی یک شیرینی لذیذ ژاپنی است که بین مردم ژاپن از کودک تا بزرگسال بسیار محبوب است.  دو تکه پنکیک است  که میان آن با «آنکو» یا رب لوبیا قرمز شیرین پر شده، آماده . البته  به جای استفاده از آنکو از کرم شکلات یا کرم کاستارد نیز برای پر کردن  بین پنکیک‌ها استفاده می‌شود.

  1. در کاسه‌ای مناسب و بزرگ تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و عسل بریزید و با هم زن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.
  2. بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را  2 تا 3 بار الک کنید و کم کم به تخم‌مرغ های زده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید
  3. روی کاسه را  سلفون کشیده و مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
  4. پس از گذشت 15 دقیقه مایه پنکیک باید صاف، یکدست و کشدار باشد.
  5. یک قاشق غذاخوری آب را به مواد پنکیک اضافه کنید و هم بزنید. اگر مایه‌ی بدست آمده کمی سفت بود یک قاشق دیگر آب اضافه کنید.
  6. یک تابه تفلون برای پختن پنکیک‌ها انتخاب کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس کف تابه را با مقدار کمی روغن یا کره چرب کنید. سپس توسط یک پارچه تمیز روغن کف تابه را کاملا تمیز کنید. این کار باعث می‌شود پنکیک پس از پختن رنگ قهوه‌ای یکدستی داشته باشد.
  7. مقدار مناسبی از مایه پنکیک را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا یک طرف آن کاملا طلایی رنگ شود و سپس آن را برگردانید.
  8.  اجازه دهید پنکیک‌های آماده شده کمی سرد شوند سپس با کرم شکلاتی پر کنید. بهتر است برای اینکه دورایاکی شما شکل مناسبی داشته باشد، کرم شکلات را میان دو پنکیک‌ها بریزید.
کیک گاتوشا
با این خوراکی ها لاغر شوید

طرز تهیه پاستا با سس پستو

ماهی قزل آلا

طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا