شیرینی مربایی/ طرز تهیه شیرینی مربای خوشمزه

سه‌شنبه 14 بهمن 1399 آشپزی
shiriny morabay

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه شیرینی مربای

2-طرز تهیه شیرینی مربایی

شیرینی مربایی

شیرینی مربای یا شیرینی آلمانی یا شیرینی مشهدی بدلیل ماندگاری بالا می تواند گزینه خوبی برای شیرینی های  عید نوروز باشد . شیرینی مربای را می توانید با انواع مرباها یا مارمالاد یا سس شکلاتی پر کنید و به دلخواه روی شیرینی ها را  با  پودر پسته یا نارگیل تزیین کرد.برای تهیه شیرینی مربای اندازه مواد اولیه دقیق وزن کنید یا از پیمانه مخصوص استفاده کنید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی اتریشی و شیرینی نارگیلی و شیرینی دانمارکی را ببینید .

 

شیرینی مربایی

شیرینی مربایی

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربای

  1. پودر قند :  ۱۰۰ گرم یا ۱پیمانه
  2. آرد:   600 گرم یا 5 و 1/3 پیمانه
  3. روغن جامد : ۳۰۰ گرم یا ۱و۱/۳پیمانه
  4. شیر : ۶۰ میلی یا ۱/۴پیمانه
  5. شربت بار  یا عسل : ۶۰ میلی یا ۱/۴پیمانه
  6. تخم مرغ درشت : ۱ عدد
  7. وانیل :  ۱/۴ قاشق چایخوری
  8. مارمالاد یا ژله بریلو : به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه شربت بار

  1. شکر ۱ لیوان
  2. آب ۱/۲ لیوان
  3. زعفران به مقدار لازم
  4. گلاب 1 قاشق غذا خوری

 

شیزینی مربای

شیرینی مربای

طرز تهیه شیرینی مربایی

  •  برای تهیه شیرینی مربای ابتدا شربت بار را تهیه می کنیم به این صورت که  شکر و آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله  بگذارید تا جوش بیاد و قوام  آید ،  بعد از غلیظ شدن شربت  گلاب و زعفران را  اضافه کنید  و پس چند دقیقه که شربت بار غلیظ شد  از روی حرارت برداریدو کنار بگذارید.
  • در یک ظرف مناسب روغن جامد یا روغن قنادی که به دمای محیط رسیده را با پودر قند مخلوط کرده و  با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا نرم و پوک شود و بعد  تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده  و هم بزنید و در انتها شربت بار ( کمی از شربت بار را نگه دارید) و شیر اضافه کرده و کمی هم زده تا مخلوط شودو هم زن را خاموش کنید.
  • در این مرحله  آرد 2 بار الک شده  را به تدریج به مواد اضافه می کنیم تا  خمیر جمع شود این خمیر را نباید ورز دهید چون شیرینی مربای  خشک می شود کمی با نوک انگشت ورز داد تا خمیر جمع شود سپس روی خمیر را بپوشانید و برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
  • پس از استراحت خمیر آن را بین دو کیسه پلاستیکی قرار دهید و به کمک وردنه به ضخامت ۲ میلیمتر باز کرده  و به دلخواه کاتر بزنید  باید دو نوع کاتر بزنید یکی ساده و یکی تو خالی که این لایه ها روی هم قرار می گیرند
  •  کف دو  سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینی ساده را داخل یک سینی و میان تهی را داخل سینی دیگر بچینید.
  • شیرینی ها  را در فر از قبل گرم شده قرار دهید بمدت ۱۵ دقیقه در دمای 150 درجه تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شود بپزید
  • سپس از فر خارج کرده وقتی خنک شدند روی قسمت سوراخ دار کمی شربت بار بزنید و در مغز دلخواه،پودر نارگیل یا کنجد بزنید،و زیر قسمت ساده هم مارمالاد یا بریلو بزنید و دو قسمت را روی هم قرار دهید. شیرینی مربای شما آماده است .
dande polo

دنده پلو/ طرز تهیه دنده پلوی خوشمزه ایلامی

saj kabab

ساج کباب / طرز تهیه ساج کباب ترکی خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi