شیر چای هندی یکی از نوشیدنی های گرم و دلپذیر برای روزهای سرد زمستان است که به واسطه مواد اولیه خود بدن را گرم نگه میدارد. از مهمترین خواص شیر چای هندی میتوان به کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. در این مقاله با طرز تهیه این نوشیدنی خوشمزه آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه شیرچای هندی
- چای سیاه خشک : 1 قاشق غذا خوری
- زنجبیل خشک : ۳ تکه
- چوب دارچین: ۳ تکه
- هل سبز :6 عدد
- میخک :3 تا 4 عدد
- فلفل سیاه نیم کوب : ۱/۲ قاشق چایخوری
- شیر پر چرب: ۲ لیوان
- آب: ۲ لیوان
طرز تهیه شیرچای هندی
- برای تهیه شیر چای هندی، ادویهها را مخلوط کرده و کمی بکوبید. سپس ادویههای خرد شده را به شیر جوش اضافه کنید.
- فلفل سیاه و دو لیوان آب را نیز به آن اضافه کرده و روی حرارت بگذارید.
- اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه بجوشد، سپس چای سیاه را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر زمان دهید.
- شیر را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بجوشید.
- سپس چای را صاف کرده و با عسل یا شکر میل نمایید.
نکته: اگر طعم تند را دوست ندارید میتوانید از فلفل سیاه کمتری استفاده کنید.
ارسال دیدگاه