شیر چای هندی/ طرز تهیه شیر چای خوشمزه و پرخاصیت هندی

دوشنبه 20 بهمن 1399 آشپزی
shir chay hendi

شیر چای هندی

شیر چای هندی جزءنوشیدنی های  گرم مخصوص روزهای سرد زمستان است و بدن شما را گرم می کندزیرا تمام مواد به کار رفته در چای هندی طبع گرم دارند.  از خواص مهم  شیر  چای هندی می توان به مواردی چون  رفع استرس، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، تقویت کننده معده است. با طرز تهیه این چای خوشمزه و پر خاصیت با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه  و قهوه یزدی  و شیر کاکائو  غلیظ خانگی را ببینید

شیر چای هندی

شیر چای هندی

 

مواد لازم برای تهیه شیرچای هندی

  1. چای  سیاه خشک : 1 قاشق غذا خوری
  2. زنجبیل خشک :۳ تکه
  3. چوب دارچین: ۳  تکه
  4. هل سبز :6 عدد
  5. میخک :3 تا 4 عدد
  6. فلفل سیاه نیم کوب : ۱/۲ قاشق چایخوری
  7. شیر پر چرب: ۲ لیوان
  8. آب: ۲ لیوان

طرز تهیه شیرچای هندی

  •  این چای نسبت به چای ماسالا کم ادویه تر و خوشمزه تر است  اگر طعم تند را دوست ندارید می توانید از فلفل سیاه کمتری استفاده کنید  برای تهیه شیر چای  هندی ابتدا ادویه ها را مخلوط کنید و کمی بکوبید  به این صورت که  زنجبیل و چوب دارچین و هل سبز و میخک را با  یک هاون خرد کنید نباید پودر کنید .
  • سپس ادویه ها خرد شده  را داخل شیر جوش ریخته و فلفل سیاه و  دو لیوان آب را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید
  • اجازه دهید مواد  روی گاز به مدت 10 دقیقه بجوشد و سپس چای سیاه را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر زمان دهید حجم آب باید نصف شود .
  • شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. اگر از شیر استریل استفاده می کنید وقتی جوشید شیر را به مخلوط فوق اضافه کنید  و اجازه دهید مواد با شیر 10 دقیقه دیگر بجوشد  .
  • سپس چای را صاف کنید و با عسل یا شکر شیرین کنید و میل نمایید

 

chay kerk

چای کرک/ طرز تهیه چای کرک خوشمزه

nan ach ma

نان آچما/ طرز تهیه نان آچمای خوشمزه ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا