کوفته هندی/ طرز تهیه کوفته هندی با ادویه کاری ساده و خوشمزه

یکشنبه 19 بهمن 1399 آشپزی
kofteh hendi

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه  کوفته هندی

2-مواد لازم برای تهیه سس کوفته هندی

3-طرز تهیه کوفته هندی

کوفته  هندی

کوفته از جمله غذاهای خوشمزه و راحت است که در خاور میانه به روشهای گوناگون پخته می شود و اگر بخواهید رژیمی باشد از گوشت مرغ یا بوقلمون چرخی استفاده کنیددر این بخش با پخت کوفته هندی با ادویه کاری با ما همراه باشید  .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کتلت مرغ   و سمبوسه گوشت و  خورش داوود پاشا   را مشاهده کنید

 

کوفته هندی

کوفته هندی

مواد لازم برای تهیه  کوفته هندی

  1. گوشت کم چرب  : 1 کیلوگرم
  2. پیاز : 2 عدد (رنده شده)
  3. سس سیر : 2 قاشق غذاخوری
  4. خمیر زنجبیل : 1قاشق غذاخوری
  5. ادویه گرام ماسالا : 2 قاشق غذاخوری
  6. گشنیز تازه  خرد شده: 1/2 پیمانه
  7. نمک : 1/2 قاشق مرباخوری
  8. رب گوجه فرنگی رقیق شده : 3 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس کوفته هندی

  1. روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
  2. گوجه فرنگی :4 عدد
  3. پیاز : 3 عدد
  4. سس سیر : 2 قاشق غذاخوری
  5. خمیر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری
  6. پودر تخم گشنیز : 2 قاشق مرباخوری
  7. زیره سبز: 1 قاشق مرباخوری
  8. زردچوبه : 1/2 قاشق مرباخوری
  9. پودر چیلی : 1 قاشق مرباخوری
  10. گرام ماسالا : 1 قاشق مرباخوری

 

کوفته هندی

کوفته هندی

طرز تهیه کوفته هندی

  • برای تهیه کوفته هندی ابتدا یک کیلو گوشت کم چرب را دو با چرخ کنید .
  • سپس 2 عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و  رب سیر،  خمیر  زنجبیل( رنجبیل له شده در غذا ساز)، ادویه گرام ماسالا( ادویه هندی ) ،  رب گوجه رقیق شده، گشنیز تازه و  نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید و سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید (به مدت 10 دقیقه ورز دهید)
  • مخلوط گوشت و ادویه و گشنیز را به شکل کوفته های یکسان در آورید  و کنار بگذارید.و سس کوفته ها را آماده کنید
  • یک ماهی تابه مناسب برداشته روغن مایع درون آن بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود.  پیازهای نگینی  خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود بعد  سس سیر و خمیرزنجبیل اضافه کنید و حدود 1 دقیقه دیگر تفت دهید.  پودر تخم گشنیز، پودر  زیره،  زردچوبه، پودر چیلی، ادویه  گرام ماسالا رو اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.تا بوی ادویه ها بلند شود دقت کنید ادویه ها نسوزد حتما شعله را ملایم کنید . غذاهای هندی بسیار پر ادویه و تند هستند  اگر دوست ندارید مقدار فلفل و ادویه ها را کم کنید
  • 4 عدد گوجه فرنگی رو که نگینی خردکنیدو به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوجه فرنگی نرم شود .سپس 2 پیمانه آب گرم را  به همراه مقداری نمک به ماهی تابه  اضافه کنید،
  • وقتی سس جوشید کوفته های آماده شده را  آرام درون تابه بچینید و  تا 5 دقیقه اصلا هم نزنید.
  • بعد به آرامی از سس درون تابه را روی کوفته ها ریخته  تا کوفته خودش را بگیرد سپس آرام کوفته ها را پشت و رو کنید.  در تابه را نبندید و حدود 10 دقیقه  اجازه دهید  تا کوفته ها بپزد.
  • اگر  سس کوفته خیلی غلیظ شد مقداری آب اضافه کنید تا کوفته هاخوب بپزد . کوفته هندی شما آماده شده ، با برنج یا نان سرو کنید .
sambose morghe

سمبوسه مرغ/ طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه و ساده

estyke goshte

مزه دار کردن استیک گوشت / طرز تهیه استیک گوشت با طعم متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا