۱۰ نکته مهم در پخت کیک برای کیک اسفنجی و خوشمزه

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
نکات مهم در پخت کیک

اکثر خانم‌ها به پخت کیک و شیرینی علاقمند هستند. مخصوصاً در دوران قرنطینه کرونا، خانم‌ها به پخت کیک در منزل روی آوردند. اما ممکن است برخی اوقات، ظاهر کیک دلخواه نباشد و پف لازم را نداشته باشد. در اینجا به نکات مهم در پخت کیک اشاره خواهیم کرد.

  • مواد لازم: آرد مخصوص شیرینی پزی، بکینگ پودر، شکر، تخم مرغ، روغن، وانیل.
  • زمان پخت: 30 الی 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد.

برای اینکه کیک پوک و اسفنجی داشته باشید باید نکات مهم در پخت کیک را رعایت کنید:

  1. از آرد مخصوص شیرینی‌پزی استفاده کنید و آن را 2 تا 3 بار الک کنید.
  2. فر را 20 دقیقه قبل از پخت روشن کنید.
  3. از قالب مناسب استفاده کنید.
  4. آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید.
  5. سفیده و زرده تخم‌مرغ را به دقت جدا کنید.
  6. به میزان مواد اولیه دقت کنید.
  7. مواد اولیه را نیم ساعت قبل از پخت بیرون بگذارید.
  8. از بکینگ پودر تازه استفاده کنید.
  9. هنگام هم زدن شکر و زرده تخم‌مرغ، به رنگ آن دقت کنید.
  10. پخت کیک را با سیخ چوبی چک کنید.

با رعایت این نکات می‌توانید کیک اسفنجی و خوشمزه‌ای داشته باشید.

pouding vanily

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه و ساده

SAMBOOSEH

طرز تهیه سمبوسه گوشت خوشمزه و تند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا