اکثر خانمها به پخت کیک و شیرینی علاقمند هستند. مخصوصاً در دوران قرنطینه کرونا، خانمها به پخت کیک در منزل روی آوردند. اما ممکن است برخی اوقات، ظاهر کیک دلخواه نباشد و پف لازم را نداشته باشد. در اینجا به نکات مهم در پخت کیک اشاره خواهیم کرد.
- مواد لازم: آرد مخصوص شیرینی پزی، بکینگ پودر، شکر، تخم مرغ، روغن، وانیل.
- زمان پخت: 30 الی 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد.
برای اینکه کیک پوک و اسفنجی داشته باشید باید نکات مهم در پخت کیک را رعایت کنید:
- از آرد مخصوص شیرینیپزی استفاده کنید و آن را 2 تا 3 بار الک کنید.
- فر را 20 دقیقه قبل از پخت روشن کنید.
- از قالب مناسب استفاده کنید.
- آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید.
- سفیده و زرده تخممرغ را به دقت جدا کنید.
- به میزان مواد اولیه دقت کنید.
- مواد اولیه را نیم ساعت قبل از پخت بیرون بگذارید.
- از بکینگ پودر تازه استفاده کنید.
- هنگام هم زدن شکر و زرده تخممرغ، به رنگ آن دقت کنید.
- پخت کیک را با سیخ چوبی چک کنید.
با رعایت این نکات میتوانید کیک اسفنجی و خوشمزهای داشته باشید.
ارسال دیدگاه