جوجه کباب را به روشهای مختلف روی زغال و روی کباب پز برقی یا در فر تهیه می کنند در این بخش آشپزی مجله دایان قصد داریم جوجه سنگی خوشمزه و آسان را به شما آموزش دهیم . جوجه سنگی یک کباب جوجه است که روی سنگ های داغ کباب می شود.
مواد لازم برای تهیه جوجه سنگی
- سینه مرغ بدون استخوان :۱ کیلو گرم
- ادویه های: آویشن و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
- زعفران : به مقدارلازم
- آب لیمو ترش :۲ قاشق غذا خوری
- سس مایونز : به میزان لازم
- پیاز خرد :۱ عدد
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی : به مقدار لازم برای کباب
- فلفل دلمه ای : به مقدار لازم برای کباب
طرز تهیه جوجه سنگی
- برای تهیه جوجه سنگی به هر روشی که دوست دارید گوشت مرغ را مزه دار کنید .
- در این روش من سینه های مرغ را خرد می کنم و درون یک ظرف مناسب می ریزم. روی آن ادویه های مثل آویشن و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران دم کرده و سس مایونز و آب لیمو ترش می زنم .
- پیاز را شسته و خلالی خرد می کنم و به همراه روغن زیتون و نمک به مرغ اضافه می کنم و خوب با دست هم می ز نم تا به خوبی مواد و گوشت با هم مخلوط شوند سپس درون یخچال به مدت یک ساعت قرار می دهم.
- بعد از این مدت سنگ ها نون سنگگ را درون یک قابلمه می ریزیم و حدود نیم ساعت روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی داغ شود.
- جوجه ها را به سیخ چوب از قبل خیس شده یا فلزی کشیده و روی سنگ های داغ می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخت جوجه ها، روی آن را با مقداری کره و زعفران چرب می کنیم. کنار آن فلفل و گوجه و قارچ مزه دار شده را هم روی سنگ ها کباب کرده و کنار جوجه سنگی سرو می کنیم.
نوش جان
نکته : برای تهیه جوجه سنگی حتما از سنگ نون سنگگ استفاده کنید تا در اثر حرارت مشکلی بیش نیاید.
ارسال دیدگاه