جوجه سنگی / طرز تهیه جوجه کباب سنگی آسان و بدون دود

شنبه 9 مرداد 1400 آشپزی
joje sangy

جوجه کباب را به روشهای مختلف روی زغال و روی کباب پز برقی  یا در فر تهیه می کنند در این بخش آشپزی مجله دایان قصد داریم جوجه سنگی خوشمزه و آسان را به شما آموزش دهیم . جوجه سنگی یک کباب جوجه است که روی سنگ های داغ کباب می شود.

مواد لازم برای تهیه جوجه سنگی

  • سینه مرغ بدون استخوان :۱ کیلو گرم
  •  ادویه های: آویشن و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدارلازم
  • آب لیمو ترش :۲ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز : به میزان لازم
  • پیاز خرد :۱ عدد
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی : به مقدار لازم برای کباب
  • فلفل دلمه ای : به مقدار لازم برای کباب
جوجه سنگی

جوجه سنگی

طرز تهیه جوجه سنگی

  1. برای تهیه جوجه سنگی به هر روشی که دوست دارید گوشت مرغ را مزه دار کنید .
  2. در این روش من  سینه های مرغ را خرد می کنم و درون یک ظرف مناسب می ریزم. روی آن  ادویه های  مثل  آویشن و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران دم کرده و سس مایونز و آب لیمو ترش می زنم .
  3. پیاز را شسته و خلالی خرد می کنم و  به همراه روغن زیتون و نمک به مرغ اضافه می کنم و خوب با دست هم می ز نم تا به خوبی مواد و گوشت با هم مخلوط شوند  سپس درون یخچال  به مدت یک ساعت قرار  می دهم.
  4.  بعد از این مدت سنگ ها نون سنگگ را  درون یک  قابلمه  می ریزیم و حدود نیم ساعت روی حرارت قرار می دهیم تا  به خوبی داغ شود.
  5. جوجه ها را به سیخ چوب از قبل خیس شده یا فلزی  کشیده و روی سنگ های داغ می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخت جوجه ها، روی آن را با مقداری کره و زعفران چرب می کنیم. کنار آن فلفل و گوجه و قارچ مزه دار شده را هم روی سنگ ها کباب کرده و کنار جوجه سنگی  سرو می کنیم.

نوش جان

نکته : برای تهیه جوجه سنگی حتما از سنگ نون سنگگ استفاده کنید تا در اثر حرارت مشکلی بیش نیاید.

طرز تهیه خورش شوید آلو

طرز تهیه انار پلو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا