مربا/ طرز تهیه مربای انگور+ خواص انگور

سه‌شنبه 5 مهر 1401 آشپزی
moraba angor

مربای انگور  مربای با طعم متفاوت هست hین مربا را با شکر یا بدون شکر تهیه می شود برای تهیه مربای انکور  از انگور بدون هسته استفاده می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مربای انگور با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه مربای هویج و مربای توت فرنگی و  مربای میوه نسترن را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای انگور

  • انگور بدون هسته : 500 گرم
  • شکر :500 گرم
  • آب :سه لیوان
  • ابلیمو: ۱قاشق سوپ خوری
  • وانیل : 1 قاشق چای خوری
مربای انگور

مربای انگور

روش تهیه مربای انگور

  1.   برای تهیه مربای انگور ابتدا چوب های انگور را جدا کنید  و خوب بشوییدو در آبکش بریزید تا آب اضافی ان خارج شود
  2. حال یک قابلمه تفلونی بردارید و شکر و  آب  داخل قابلمه بریزیدو روی شعله قرار دهید تا بجوشدسپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و از  صافی حریری رد کنیدو دوباره شربت را  به قابلمه تفلونی برگردانیدو روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
  3. حال انگور تمیز شده را درون شربت بریزیدو  اجازه دهید روی حرارت مربا قوام بیاد و انگور شیشه ای شود.
  4. در آخر هم آبلیمو و وانیل‌( پودر هل سبز) رو به مربا انگور اضافه کنید و مربا را از روی حرارت بردارید و وقتی مربا خنک شد آن را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب ظرف را محکم  ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.
  5.  نکته  :مربای انگور را نیز می توانید بدون آب نیز تهیه کرد به این صورت که انگور پاگ شده را در ظرفی  بریزید و شکر  اضافه کنید و و به آرامی هم بزیند تا شکر و انگور با هم ترکیب شوند و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بندازد سپس مربا روی حرارت قرار دهید تا قوم بیاید (کف روی آن را بگیرید تا مربا شفاف شود). در آخر پخت مربا ,  آبلیمو و وانیل را اضافه کنید. مربای انگور خنک شده را در ظرف شیشه ای تمیز بریزید و  در جای خنک قرار دهید

خواص انگور

    1. انگورمیوه پرخاصیت که منبع اکثر ویتامینها هست و و باعث تقویت بدن می شودو در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است . انگور در پیشگیری از بیماری های قلبی و کاهش کلسترول خون، پیشگیری از پوکی استخوان و  درمان کم خونی و جلوگیری از آب مروارید، تقویت حافظه و … موثر است.
    2. حتی برگ و هسته انگور قابل استفاده هست.
    3. کشمش را دم کنید که ، برای نرم کردن سینه و درد گلو مفید است .
    4.  انگور باعث پاک سازی کبد می شود.
    5. مصرف انگور به عنوان ماسک صورت باعث روشن و سفید شدن پوست می شود .
    6. انگور سیاه حاوی مقادیر زیادی  ویتامین E و آنتی اکسیدان های قوی است و به همین  دلیل می تواند در درمان و رفع شوره سر مفید باشد. آب انگور سیاه علاوه بر رفع شوره سر می تواند باعث رفع خارش سر نیز شود.

 

طرز تهیه مشته بادمجان

طرز تهیه مشته بادمجان غذایی اصیل شیراز

Ashe balghor gandom

آش/ طرز تهیه آش بلغور گندم با کشک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا