نان سیر یکی از پیشغذاهای محبوب و خوشمزه است که امروز در اکثر فست فودها سرو میشود. این غذا در انواع مختلفی تهیه میشود و میتوانید آن را در خانه با خانواده آماده کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه نان سیر خوشمزه خانگی
- آرد: نیم کیلو
- خمیر مایه خشک: نصف قاشق غذاخوری یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
- نمک: نصف قاشق غذاخوری
- شکر: نصف قاشق غذاخوری
- بهبود دهنده (بیکینگ پودر): نصف قاشق چای خوری
- آب: 325 میلی لیتر
- روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال:
- سیر له شده: 1 تا 2 حبه
- جعفری: 1/3 پیمانه
- ریحان: 1/3 پیمانه
- رزماری خرد شده: 1/4 پیمانه
- کره: 1/2 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا یا پارمسان: 200 گرم
طرز تهیه نان سیر خانگی
- برای شروع کار، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و نصف مقدار آب را اضافه کنید و مخلوط کنید. بقیه آب را آرام آرام اضافه کنید و ورز دهید. وقتی خمیر جمع شد، روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید. اگر نیاز بود کمی دیگر آرد اضافه کنید، اما زیاد آرد نزنید زیرا باعث میشود نان سفت شود. خوب ورز دهید تا خمیر کشسانی و نرم شود، این کار خیلی مهم است. 10 دقیقه به ورز دادن ادامه دهید.
- حالا خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی آن سلفون بکشید یا دستمال نمدار روی آن بگذارید و یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید تا هواگیری شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به مستطیل 50 در 25 سانتیمتری باز کنید. سپس روی هر دو مستطیل، کره بمالید و سیر له شده را پخش کنید و بعد سبزیجات و سپس پنیر را اضافه کنید. (همه مواد رومال را میتوانید با هم مخلوط کنید و روی خمیر بمالید). حالا مستطیلها را به نوارهای به اندازه قالبتان برش دهید و سپس این نوارها را به مربعهای به ارتفاع قالبتان برش دهید. البته کمتر چون قرار است پف کنند.
- حالا مربعها را روی هم قرار دهید و داخل قالب لوف که چرب کردهاید و کاغذ روغنی گذاشتهاید بچینید و دوباره 30 دقیقه به خمیر داخل قالب استراحت دهید. سپس قالب نان را در فر با دمای 190 درجه قرار دهید و به مدت 55 دقیقه بپزید تا سرخ شوند. از فر درآورید و 10 دقیقه استراحت دهید و سپس از قالب خارج کرده و برش دهید و میل کنید.
طرز تهیه نان سیر با زیتون
- تهیه این نان سیر بسیار ساده است. برای تهیه نان سیر ابتدا سیر، سس خردل یا سس مایونز، زیتون، پنیر پارمزان، سرکه بالزامیک، کره آب شده و نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
- وقتی مواد کاملا مخلوط شدند، آن را با برس روی نان تست زده و روی آن پنیر پیتزا بریزید.
- نانهای تست را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید. نان سیر شما آماده است. نوش جان!
ارسال دیدگاه