طرز تهیه نان سیر خوشمزه و خانگی

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
nan sir

نان سیر یکی از پیش‌غذاهای محبوب و خوشمزه است که امروز در اکثر فست فودها سرو می‌شود. این غذا در انواع مختلفی تهیه می‌شود و می‌توانید آن را در خانه با خانواده آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر خوشمزه خانگی

  • آرد: نیم کیلو
  • خمیر مایه خشک: نصف قاشق غذاخوری یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
  • نمک: نصف قاشق غذاخوری
  • شکر: نصف قاشق غذاخوری
  • بهبود دهنده (بیکینگ پودر): نصف قاشق چای خوری
  • آب: 325 میلی لیتر
  • روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رومال:

  • سیر له شده: 1 تا 2 حبه
  • جعفری: 1/3 پیمانه
  • ریحان: 1/3 پیمانه
  • رزماری خرد شده: 1/4 پیمانه
  • کره: 1/2 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا یا پارمسان: 200 گرم

طرز تهیه نان سیر خانگی

  • برای شروع کار، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و نصف مقدار آب را اضافه کنید و مخلوط کنید. بقیه آب را آرام آرام اضافه کنید و ورز دهید. وقتی خمیر جمع شد، روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید. اگر نیاز بود کمی دیگر آرد اضافه کنید، اما زیاد آرد نزنید زیرا باعث می‌شود نان سفت شود. خوب ورز دهید تا خمیر کشسانی و نرم شود، این کار خیلی مهم است. 10 دقیقه به ورز دادن ادامه دهید.
  • حالا خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی آن سلفون بکشید یا دستمال نمدار روی آن بگذارید و یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید تا هواگیری شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به مستطیل 50 در 25 سانتیمتری باز کنید. سپس روی هر دو مستطیل، کره بمالید و سیر له شده را پخش کنید و بعد سبزیجات و سپس پنیر را اضافه کنید. (همه مواد رومال را می‌توانید با هم مخلوط کنید و روی خمیر بمالید). حالا مستطیل‌ها را به نوارهای به اندازه قالبتان برش دهید و سپس این نوارها را به مربع‌های به ارتفاع قالبتان برش دهید. البته کمتر چون قرار است پف کنند.
  • حالا مربع‌ها را روی هم قرار دهید و داخل قالب لوف که چرب کرده‌اید و کاغذ روغنی گذاشته‌اید بچینید و دوباره 30 دقیقه به خمیر داخل قالب استراحت دهید. سپس قالب نان را در فر با دمای 190 درجه قرار دهید و به مدت 55 دقیقه بپزید تا سرخ شوند. از فر درآورید و 10 دقیقه استراحت دهید و سپس از قالب خارج کرده و برش دهید و میل کنید.

نان سیر

طرز تهیه نان سیر با زیتون

  • تهیه این نان سیر بسیار ساده است. برای تهیه نان سیر ابتدا سیر، سس خردل یا سس مایونز، زیتون، پنیر پارمزان، سرکه بالزامیک، کره آب شده و نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • وقتی مواد کاملا مخلوط شدند، آن را با برس روی نان تست زده و روی آن پنیر پیتزا بریزید.
  • نان‌های تست را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. نان سیر شما آماده است. نوش جان!
morge mandy

طرز تهیه مرغ مندی عربی خوشمزه و پر ادویه

دستور پخت انواع کوکو حبوبات وسبزیجات

طرز تهیه انواع کوکوی حبوبات خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا