ماهی پلو یا ماهی لای پلو یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این غذا با انواع ماهیها، مانند مارلین، شیر و قباد درست میشود. با طرز تهیه ماهی پلو با ما همراه باشید.
در زیر، مواد لازم برای تهیه ماهی پلو را مشاهده میکنید:
- برنج: 4 پیمانه
پیاز درشت: 1 عدد
- فیله ماهی: 600 گرم
- سبزی معطر: 350 گرم
- سیر له شده: 2 حبه
- پودر سیر و دارچین: به میزان لازم
- پودر زنجبیل و کاری: به میزان لازم
- زعفران دم کشیده: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
- زردچوبه و روغن: به میزان لازم
روش تهیه ماهی پلو:
- برای تهیه ماهی پلو ابتدا برنج را به خوبی شسته و به مدت 3 تا 4 ساعت خیس میکنیم.
- سپس سبزیها را پاک کرده و میشوییم و بعد از خشک شدن ریز خرد میکنیم.
- ماهی را پاک کرده و فیله میکنیم و به اندازه دلخواه خرد میکنیم.
- ماهی خرد شده را داخل کاسهای میریزیم و ادویهها را روی آن میپاشیم.
- پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه تفت میدهیم.
- ماهیهای سرخ شده را به همین تابه اضافه کرده و بقیه مواد را تفت میدهیم.
- قابلمهای را تا نیمه آب میکنیم و برنج خیس شده را اضافه میکنیم.
- در آخر، ماهی پلو را در دیس کشیده و با زعفران تزیین میکنیم. نوش جان!
ارسال دیدگاه