
کتلت ماهی غذای دریایی خوشمزه ی هست که مناسب افرادی که میانه خوبی با غذاهای دریایی ندارند می باشد. کتلت ماهی با ماهی خام و پخته تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کتلت ماهی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کتلت گوشت و کتلت برنج را مشاهده کنید..
مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی بوشهری
برای۴ نفر
- گوشت ماهی: ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۲ عدد
- تخم مرغ: ۱ یا ۲ عدد
- آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه: ۳۰۰ گرم
- شنبلیله تازه:۵۰ گرم
- فلفل سبز :۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- سیر :۲ حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- روغن و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه کتلت ماهی بوشهری
- برای تهیه کتلت ماهی ار ماهی های استفاده کنید که تیغ کمتری داشته باشند.
- برای پخت کتلت ماهی ابتدا گوشت ماهی را بشویید و در آبکش بریزید و مقداری نمک روی آن بپاشید .
- حال یک قابلمه مناسب بردارید گوشت ماهی را به همراه ۱ تا ۲ پیمانه آب ، فلفل سیاه و زردچوبه( اگر لازم بود دوباره نمک بزنید) در آن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب بجوشد حال 5 دقیقه زمان دهید تا فقط لایه رویی گوشت ماهی بپزد،
- ماهی پخته شده را در آبکش بریزید و اجازه دهید تا خنک شود . سپس استخوان های ماهی با دقت جدا کنید .
- در یک کاسه بزرگ گوشت ماهی و سیب زمینی خام خرد شده ، پیار درشت خرد شده ، سیر، گشنیز درشت خرد شده ، شنبلیله و فلفل سبز را با هم مخلوط کنید و مواد را دوبار چرخ کنید .
- حال با فشار دست آب اضافی مواد چرخ شده را بگیرید و مواد را داخل کاسه بریزید و آرد سفید و تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا مواد منسجم شوند.( 5 تا 10 دقیقه ورز دهید )
- حال تابه تفلونی روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید و اجازه دهید داغ شود به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت بر دارید و با دست به صورت گرد حالت دهید و در تابه قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید. تمام کتلت ها را به همین صورت سرخ کنید. در پایان کتلت ماهی ها را داخل ظرف مورد بچینید و به همراه نان یا برنج میل کنید .
ارسال دیدگاه