طرز تهیه خوشمزه‌ترین ماهی کاری هندی

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 آشپزی
mahy kari

ماهی یکی از غذاهای دریایی با ارزش غذایی بالا است و برای داشتن طعمی بی‌نظیر، نیاز به مزه‌دار کردن مناسب دارد. در اینجا، به شما طرز تهیه غذاهای هندی با ماهی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه ادویه کاری برای پخت ماهی

  • تخم گشنیز: 2 ق چ
  • تخم زیره: 2 ق چ
  • دانه فلفل: 2 ق چ
  • هل با غلاف: 1 ق چ
  • سیر: 1 ق چ
  • دارچین: چند تکه کوچک
  • فلفل چیلی آسیاب شده: 1 ق چ
  • جوز رنده شده: 1 ق چ

مواد لازم برای کاری ماهی هندی

  • فیله ماهی: 900 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: مقداری
  • روغن: 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز: 2 عدد
  • مخلوط ادویه‌ها: 2 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه: ½ قاشق چای خوری
  • سیر له شده: دو حبه
  • زنجبیل رنده شده: چند تکه
  • آب تمبر هندی: 3 قاشق غذا خوری
  • برگ آویشن: دو ساقه
  • آب: 450 میلی لیتر

ماهی کاری

طرز تهیه ماهی کاری هندی

  1. ابتدا ماهی را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید و سپس ادویه کاری را آماده کنید.
  2. در تابه، ادویه‌ها را تفت دهید تا عطر آن‌ها بلند شود.
  3. پیاز را سرخ کنید و ادویه و مواد دیگر را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزند.
  4. پس از پخت ماهی و غلیظ شدن سس، آن را سرو کنید.

خواص گوشت ماهی

  1. سرشار از مواد مغذی برای رشد بدن است.
  2. کاهش خطر ابتلا به حمله‌های قلبی.
  3. مدد در افزایش ماده خاکستری مغز.
  4. منبع خوب ویتامین D.
  5. کاهش خطر بیماری‌های خودایمنی.
Capture 157

آموزش طرز تهیه پیتزا فرفره‌ای خوشمزه و آسان

Capture 125

طرز تهیه کاری گوشت و نخود لذیذ و سالم برای شما

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا