ماهی یکی از غذاهای دریایی با ارزش غذایی بالا است و برای داشتن طعمی بینظیر، نیاز به مزهدار کردن مناسب دارد. در اینجا، به شما طرز تهیه غذاهای هندی با ماهی را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ادویه کاری برای پخت ماهی
- تخم گشنیز: 2 ق چ
- تخم زیره: 2 ق چ
- دانه فلفل: 2 ق چ
- هل با غلاف: 1 ق چ
- سیر: 1 ق چ
- دارچین: چند تکه کوچک
- فلفل چیلی آسیاب شده: 1 ق چ
- جوز رنده شده: 1 ق چ
مواد لازم برای کاری ماهی هندی
- فیله ماهی: 900 گرم
- نمک و فلفل سیاه: مقداری
- روغن: 2 قاشق غذا خوری
- پیاز: 2 عدد
- مخلوط ادویهها: 2 قاشق غذا خوری
- زردچوبه: ½ قاشق چای خوری
- سیر له شده: دو حبه
- زنجبیل رنده شده: چند تکه
- آب تمبر هندی: 3 قاشق غذا خوری
- برگ آویشن: دو ساقه
- آب: 450 میلی لیتر
طرز تهیه ماهی کاری هندی
- ابتدا ماهی را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید و سپس ادویه کاری را آماده کنید.
- در تابه، ادویهها را تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.
- پیاز را سرخ کنید و ادویه و مواد دیگر را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزند.
- پس از پخت ماهی و غلیظ شدن سس، آن را سرو کنید.
خواص گوشت ماهی
- سرشار از مواد مغذی برای رشد بدن است.
- کاهش خطر ابتلا به حملههای قلبی.
- مدد در افزایش ماده خاکستری مغز.
- منبع خوب ویتامین D.
- کاهش خطر بیماریهای خودایمنی.
ارسال دیدگاه