طرز تهیه موساکا بادمجان خوشمزه و دلپذیر

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
mosaka badmjan

موساکا بادمجان یکی از غذاهای مشهور و خوشمزه یونانی است که به صورت گراتن تهیه می‌شود. این غذا طعمی لذیذ و خوشمزه دارد و برای مهمانی‌ها و مناسبت‌ها بسیار مناسب است. در این مقاله، با طرز تهیه موساکا بادمجان آشنا خواهید شد.

در تهیه این غذا، مواد اولیه با کیفیت و تازه اهمیت زیادی دارند. حالا وقت آن است که به مواد لازم و مراحل تهیه آن بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه موساکا بادمجان

  • بادمجان حلقه شده: ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: سه حبه
  • زردچوبه به میزان لازم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد متوسط
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • آویشن: ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای سس سفید:

  • شیر: یک پیمانه
  • آرد: یک قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • خامه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه موساکا بادمجان

  • برای تهیه موساکا بادمجان ابتدا مایه گوشت را تهیه کنید. در ماهی‌تابه‌ای روغن ریخته و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر له شده را اضافه کنید و تفت داده و ادامه دهید با اضافه کردن گوشت چرخ کرده تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت به خوبی بپزد. در انتها پودر آویشن را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
  • بادمجان‌ها را در آب نمک خوابانده تا تلخی آن گرفته شود. بعد از ۲ ساعت آبکش کنید و روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و سپس سرخ نمایید.

برای تهیه سس سفید:

  • شیر و آرد را خوب مخلوط کرده و از صافی رد کنید، سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. در ادامه کره و نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. از روی گاز بردارید و پس از افت جوش خامه را اضافه کنید.
  • ته ظرف پیرکس را چرب کنید و به ترتیب لایه لایه بادمجان سرخ شده، مایه گوشت، سس سفید و قارچ ورقه شده را قرار دهید. لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد.
  • ظرف پیرکس را ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه بپزید و ۲ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی موساکا بادمجان طلایی شود.

نکته: برای طعم بهتر، می‌توانید به سس سفید کمی پودر پنیر پارمزان اضافه کنید. همچنین، می‌توانید از سبزیجات تازه مانند ریحان برای تزئین استفاده کنید.

dande polo

طرز تهیه دنده پلو: یک غذای لذیذ ایلامی

shiriny morabay

طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا