گیزاتما/ طرز تهیه خوراک خوشمزه با بادمجان و کدو سرخ شده

پنج‌شنبه 7 مرداد 1400 آشپزی
gyzatma

گیزاتما، یا قیزاتما به معنی سرخ کردن است با طرز تهیه این خوراک خوشمزه ارومیه با ما همراه باشید .گیزاتما را اکثرا در تابستان می پزند و شما می توانید بسته به ذائقه خود سبزیجات آن را کم یا زیاد کنید و حتما از ماست و سیر برای دورچین استفاده کنید .

مواد لازم برای تهیه گیزاتما

  • بادمجان :۲ عدد
  • کدو سبز: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • هویج :1 عدد
  • فلفل سبز :۲ عدد
  • ماست :1پیمانه
  • سیر:۵ حبه
  • نمک به مقدار لازم
گیزاتما

گیزاتما

طرز تهیه گیزاتما با کدو و بادمجان

  1.  برای تهیه گیزاتما ابتدا تمام سبزیجات را شسته و  پوست آنها را گرفته و خلالی یا هر روشی که دوست دارید برش بزنید.
  2. سپس سبزیجات را سرخ کنید. برای اینکه بادمجان‌ها روغن کمی جذب کند با برس کمی ماست روی بادمجان ها بزنید سپس سرخ کنید.
  3. داخل تابه  چدنی یا تفلونی روغن بریزید و به ترتیب،  سیب زمینی سپس بادمجان و بعد مابقی سبزیجات را  خوب سرخ کنید . سبزیجات سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن  قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس سبزیجات سرخ شده را در ظرف مناسب سرو بچینیدو کمی نمک روی آنها بپاشید.
  4. در یک تابه کوچک سیرهای له شده را کمی تفت دهید  سپس ۲ عدد از گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و با سیر تفت دهید تا آب آن  کشیده شود. کمی نمک به سس بزنید  و از روی حرارت بردارید.
  5. ماست و کمی سیر را با هم مخلوط کنید نمک و فلفل  و نعنا خشک زده  و کنار بگذارید.
  6. سس  گوجه فرنگی را روی مواد سرخ شده بریزید و به همراه نان تازه، ماست و سیر سرو کنید.
  7. می‌توانید ماست موسیر یا ماست وسیر  روی مواد سرخ شده بریزد.

طرز تهیه ژله شیشه ای با قلب های رنگی

طرز تهیه رول شکلاتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا