طرز تهیه گیزاتما: خوراک خوشمزه تابستانی

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
gyzatma

گیزاتما، یا قیزاتما به معنی سرخ کردن است و این خوراک خوشمزه از شهر ارومیه در فصل تابستان پخته می‌شود. شما می‌توانید بسته به ذائقه خود سبزیجات آن را کم یا زیاد کنید و حتماً از ماست و سیر به عنوان دورچین استفاده نمایید.

مواد لازم برای تهیه گیزاتما

  • بادمجان :۲ عدد
  • کدو سبز: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • هویج :1 عدد
  • فلفل سبز :۲ عدد
  • ماست :1 پیمانه
  • سیر:۵ حبه
  • نمک به مقدار لازم

گیزاتما

طرز تهیه گیزاتما با کدو و بادمجان

  1. برای تهیه گیزاتما ابتدا تمام سبزیجات را شسته و پوست آنها را گرفته و خلالی یا هر روشی که دوست دارید برش بزنید.
  2. سپس سبزیجات را سرخ کنید. برای اینکه بادمجان‌ها روغن کمی جذب کند با برس کمی ماست روی بادمجان ها بزنید سپس سرخ کنید.
  3. داخل تابه چدنی یا تفلونی روغن بریزید و به ترتیب، سیب زمینی سپس بادمجان و بعد مابقی سبزیجات را خوب سرخ کنید. سبزیجات سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس سبزیجات سرخ شده را در ظرف مناسب سرو بچینید و کمی نمک روی آنها بپاشید.
  4. در یک تابه کوچک سیرهای له شده را کمی تفت دهید سپس ۲ عدد از گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و با سیر تفت دهید تا آب آن کشیده شود. کمی نمک به سس بزنید و از روی حرارت بردارید.
  5. ماست و کمی سیر را با هم مخلوط کنید نمک و فلفل و نعنا خشک زده و کنار بگذارید.
  6. سس گوجه فرنگی را روی مواد سرخ شده بریزید و به همراه نان تازه، ماست و سیر سرو کنید.
  7. می‌توانید ماست موسیر یا ماست وسیر روی مواد سرخ شده بریزید.
Capture 123

طرز تهیه کیک پرتقالی کاکائویی خوشمزه و بی‌نظیر

کباب مرغ

طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا