اکلز کیک یک کیک خوشمزه انگلیسی است که با میوه خشک و پوست میوه جات شیرین شده پر می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اکلز کیک خوشمزه با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه کیک زرد آلو و کیک ژله ای را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه اکلز کیک
- کره : 175 گرم
- آرد: 225 گرم
- نمک: 1 پینچ
- سفیدة تخممرغ: 1 عدد
- مقداری شکر برای روی شیرینی
مواد لازم میانی
- شکر قهوهای : 60 گرم
- کره نرم شده :60 گرم
- کشمش پلوئی: 110 گرم
- مربای پوست پرتقال بدون شربت: 60 گرم
- دارچین، هل و جوز هندی :1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه اکلز کیک
- برای تهیه اکلز کیک باید از کره سرد شده در فریز استفاده کنید به این صورت که 175 گرم کره را در فویل بپیچید و به مدت 30 ثانیه در فریزر قرار دهید تا سفت و سرد شود .
- سپس آرد و نمک را 2 بار در ظرف مناسبی الک کنید حال کره را از فریز خارج کنید و با کمک رنده درشت، روی آرد رنده کنیدو برای راحت رنده کردن کره هر از گاهی کره را درون آرد بغلتانیدو دوباره رنده کنید تا کره تمام شود.
- در این مرحله با استفاده از پالت،کره را با آرد مخلوط کنید تا آرد به شکل خرده نان درآید.
- حالا 4 قاشق سوپخوری آب سرد به آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر شود.
- روی خمیر را با پارچه یا سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- تا خمیر استراحت مواد میانی را آماده کنید. یک کاسه مناسب برداریدو تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و کنار بگذارید .
- اکنون خمیر را از یخچال خارج کنید و روی تخته آرد بپاشید و خمیر را روی تخته قرار دهید و با وردنه به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با کمک یک قالب دایره ای 10 دایره به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید.
- سپس روی هر خمیر یک قاشق مربا خوری از مواد میانی بگذارید و لبههای خمیر را با آب به کمک قلممو خیس کنید و خمیر را از اطراف جمع کنید و بعدخمیر را برگردانید.و روی آن وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5 سانتیمتر برسد.
- آنگاه روی خمیرها سه برش ایجاد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی کف آن پهن شده قرار دهید.سپس روی خمیرهارا سفیدة تخممرغ بمالید و شکر بپاشیدو به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
ارسال دیدگاه