طرز تهیه دمپختک تهرانی ساده و خوشمزه

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
dampokhtak

دمپختک تهرانی یک غذای ساده و خوشمزه است که به آسانی و در کوتاه‌ترین زمان تهیه می‌شود. این غذا گزینه‌ای عالی برای روزهایی است که وقت و حوصله آشپزی ندارید. دمپختک را می‌توانید با سالاد یا انواع ترشی سرو کنید. در اینجا، طرز تهیه دمپختک تهرانی را برای شما آماده کرده‌ایم.

دمپختک تهرانی

مواد لازم برای تهیه دمپختک تهرانی

  • باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
  • پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
  • برنج: ۴۰۰ گرم
  • قلقل قزمز: به میزان لازم
  • زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه دمپختک تهرانی

  • برای تهیه دمپختک ابتدا باید برنج را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.
  • در قابلمه مناسبی مقداری روغن ریخته و پیاز خلال شده را تفت دهید تا کاملاً طلایی شود. سپس باقالی‌ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید و مقداری زردچوبه هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی‌ها با حرارت ملایم نیم‌پز شوند.
  • زمانی که باقالی‌ها نیم‌پز شد، برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود. اجازه دهید برنج دم بکشد. دمپختک تهرانی را در دیس کشیده و یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید و با ترشی یا سالاد سرو کنید.

نکات اضافی

می‌توانید از ادویه‌های دلخواه نیز برای طعم‌دهی بیشتر استفاده کنید. همچنین، اضافه کردن سبزیجات تازه می‌تواند عطر و طعم بهتری به دمپختک تهرانی ببخشد.

mahi shekam por

طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و لذیذ

daser teriliche

طرز تهیه دسر تریلیچه خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا