دیپ چیست ؟ طرز تهیه انواع دیپ خوشمزه و ساده

شنبه 10 مهر 1400 آشپزی
dipe

فهرست مطالب:

1-طرز تهیه دیپ پیاز فرانسوی

2-طرز تهیه دیپ سبزیجات خامه ای

3-طرز تهیه دیپ اسفناج

4-طرز تهیه دیپ پنیر فتا

دیپ چیست ؟

دیپ ها در کنار فینگر فود برای پیش غذا  سرو می‌شوند. دیپ ها با  ترتیلا، کراکر‌ها، چیپس سیب زمینی، چیپس نان  سبزیجات خلالی شده مثل هویج و کرفس ، تکه‌های میوه، گوشت مزه دار شده، ماهی و مرغ  یا حتی ساندویچ  سرو می شود . مواد اصلی دیپ ها شیر، خامه ترش، پنیر و سس مایونز است . ساده‌ترین دیپ  ماست موسیر است که با انواع چیپس خورده می شود.

مواد لازم برای تهیه دیپ پیاز فرانسوی:

  • عصاره فشرده گوشت :1 عدد
  • پیاز خشک :2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر :1/2 قاشق چایخوری
  • جعفری خشک :1/2 قاشق چایخوری
  • ماست چکیده:450 گرم

طرز تهیه دیپ پیاز فرانسوی :

  1.  برای تهیه این دیپ خوشمزه یگ کاسه بزرگ برداریدو عصاره گوشت پودر شده  . پیاز خشک  یا پودر پیاز، فلفل سیاه، شکر و جعفری خشک در آن بریزید. وخوب ادویه ها را باهم مخلوط کنید.
  2. سپس ماست چکیده را اضافه کنید و هم بزنید تا با ادویه ها مخلوط شود و نیم ساعت دیپ  پیاز را در یخچال قراردهید و سپس همراه با چیپس سیب زمینی یا سبزیجات خلالی خرد شده  سرو کنید.

 

دیپ

دیپ

مواد لازم برای دیپ سبزیجات خامه ای

  • پنیر خامه ای:220 گرم
  • فلفل دلمه رنگی :1 عدد
  • فلفل سبز تند: 1 عدد
  • زیتون سیاه: 200 گرم
  • کنسرو ذرت: 400 گرم
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: 1/8 قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده :1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

2طرز تهیه دیپ سبزیجات خامه ای

  1.  برای تهیه این دیپ خوشمزه ابتدا سبزیجات را خوب بشویید و سپس فلفل ها و زیتون سیاه را خرد کنید. کنسرو ذرت را در آبکش بریزیدتا آب خارج شود.
  2. در این مرحله تمام سبزیجات خرد شده و پنیر و ادویه ها را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم مخلوط کنید ونیم ساعت در یخچال قرار دهید سپس  همراه با چیپس سرو  کنید. این دیپ را یک روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.
دیپ

دیپ

 

مواد لازم برای دیپ اسفناج:

  • سس مایونز :1/2 لیوان
  • خامه ترش: 1 لیوان
  • پودر سوپ آماده: 1 بسته
  • اسفناج خرد شده و پخته شده :نصف لیوان
  • فندق خرد شده :1 لیوان
  • نان تست: 10 عدد

طرز تهیه دیپ اسفناج

  1. برای تهیه این دیپ خوشمزه  ابتدا اسفناج شسته شده را خرد کرده و بپزید.
  2. سپس در کاسه بزرگ  سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج پخته شده  و فندق خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید.
  3. سپس نان تست را مکعبی خرد کرده و درون مواد بریزید .
  4. دیپ را 4 ساعت درون یخچال قراردهیدو سپس به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کرده و سرو کنید

 

دیپ

دیپ

مواد لازم برای تهیه دیپ پنیر فتا

  • پنیر فتا:225 گرم
  • ماست چکیده :1/2 پیمانه
  • سس مایونز :1/2 پیمانه
  • پوست لیمو رنده شده: 1 قاشق چایخوری
  • شوید خشک: 1/4 قاشق چایخوری
  • جعفری خشک :1/4 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه:1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1/8 قاشق چایخوری
  • کنجد بوداده و روغن زیتون و نان پیتا

طرز تهیه دیپ پنیر فتا

این دیپ خوشمزه را  با نان برشته، چیپس سیب زمینی و چیپس سبزیجات (چیپس کدو سبز) یا سبزیجات سوخاری (مثل گل کلم یا بروکلی سوخاری) میل کنید که خیلی طعم خوشمزه ای دارد .می‌توانید سبزی خشک و ادویه‌هارا در این دیپ تغییر دهید.

  1. برای تهیه این دیپ خوشمزه پنیری اول پنیر فتا و بقیه مواد دیپ را داخل مخلوط کن بریزید تا خوب   مخلوط شوندوخمیر یکدستی بدست آید. دیپ را مزه کنید و اگر لازم بودمیزان ادویه‌ها را بیشتر کنید. سپس در ظرف مناسب سرو  بریزید. روی دیپ یک خط مارپیچی با قاشق  ایجاد کنید. حال روی آن روغن زیتون و کنجد بوداده و کمی فلفل قزمز بپاشید.

طرز تهیه نان پیتای تست شده

نان پیتای  تست شده با این دیپ مزه بی نظیری دارد حتما امتحان کنید.

  1. برای تهیه نان پیتای تست شده، فر را از قبل روی درجه حرارت  ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. حال دو طرف نان پیتا با برس روغن زیتون بمالید و مقدار خیلی کمی نمک روی نان  بپاشید.
  3. نان پیتا را ۴ قسمت کنید و نان ها را روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید. و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پیتا برشته شود.

 

طرز تهیه ساندویچ استیک با فیله گاو

shamy gilany

شامی گیلانی / طرز تهیه شامی خوشمزه و پوک با لپه و نخود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا