فهرست مطالب:
2-مواد لازم برای تهیه فالوده سیب
فالوده سیب
فالوده سیب هم خوشمزه است و هم پرخاصیت است و دسر سنتی تهران است و با سیب شمیران بسیار خوش طعم تر می شود . باطرز تهیه فالوده سیب خوشمزه با ما همراه باشید در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه شربت سکنجبین پر خاصیت و شربت بیدمشک و شربت نعنا و شربت پرتقال را مشاهده کنید.
خواص فالوده سیب
- تقویت قلب و کبد.
- رفع کم خونی
- موثر در درمان لک و پیس
- فالوده سیب در رفع تپش قلب موثر است.
- فالوده سیب باعث لطافت روح و روان میشود
- مصرف فالوده سیب در دوران بارداری بسیار مفید است و باعث تقویت رحم و حفظ جنین شده و از سقط جنین زیر سه ماهگی جلوگیری میکند.
- خوردن فالوده سیب با عسل برای تسکین درد سینه مفید است.
- مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک میکند.
- استفاده از فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی کمک میکند.
- مصرف مداوم فالوده سیب باعث ایجاد حس سبکی و نشاط در فرد میشود.
مواد لازم برای تهیه فالوده سیب
- سیب قرمز یا سیب گلاب :۱ کیلو
- عرق بید مشک :۲ لیوان یا 1/2 لیوان گلاب
- عسل یا شکر: ۵ قاشق
- زعفران: کمی
- گل محمدی: چند پر
طرز تهیه فالوده سیب خوشمزه
- برای تهیه فالوده سیب ابتدا ، سیب ها را به خوبی شسته و با رنده متوسط رنده می کنیم.
- سیب رنده را به همراه آب سیب درون پارچ می ریزیم.
- عرق بیدمشک را به همراه عسل، زعفران دم کرده و گل محمدی به سیب رنده شده اضافه می کنیم .
- مواد را با قاشق هم می زنیم تا یکدست شوند. عرقیات باید نصف سیب ها را بگیرد.
- فالوده سیب رامدت چند ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا مواد به خوبی مزه دار شود. سپس روی آن را آب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تاخنک شود.
- در لیوان سرو می کنیم.
ارسال دیدگاه