فالوده سیب یک دسر سنتی و خوشمزه در تهران است که با سیب شمیران بسیار خوش طعم تر میشود. این دسر نه تنها طعمی لذیذ دارد بلکه خواص بسیاری نیز دارد. با ما در مجله دایان همراه باشید تا طرز تهیه فالوده سیب خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
خواص فالوده سیب
- تقویت قلب و کبد.
- رفع کم خونی.
- موثر در درمان لک و پیس.
- فالوده سیب در رفع تپش قلب مؤثر است.
- فالوده سیب باعث لطافت روح و روان میشود.
- مصرف فالوده سیب در دوران بارداری بسیار مفید است و باعث تقویت رحم و حفظ جنین شده و از سقط جنین زیر سه ماهگی جلوگیری میکند.
- خوردن فالوده سیب با عسل برای تسکین درد سینه مفید است.
- مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک میکند.
- استفاده از فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی کمک میکند.
- مصرف مداوم فالوده سیب باعث ایجاد حس سبکی و نشاط در فرد میشود.
مواد لازم برای تهیه فالوده سیب
- سیب قرمز یا سیب گلاب: ۱ کیلو
- عرق بید مشک: ۲ لیوان یا ½ لیوان گلاب
- عسل یا شکر: ۵ قاشق
- زعفران: کمی
- گل محمدی: چند پر
طرز تهیه فالوده سیب خوشمزه
- برای تهیه فالوده سیب، ابتدا سیبها را به خوبی شسته و با رنده متوسط رنده میکنیم.
- سیب رندهشده را به همراه آب سیب درون پارچ میریزیم.
- عرق بیدمشک را به همراه عسل، زعفران دمکرده و گل محمدی به سیب رندهشده اضافه میکنیم.
- مواد را با قاشق هم میزنیم تا یکدست شوند. عرقیات باید نصف سیبها را بگیرد.
- فالوده سیب را مدت چند ساعت در محیط آشپزخانه قرار میدهیم تا مواد به خوبی مزهدار شود. سپس روی آن را آب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خنک شود.
- در لیوان سرو میکنیم.
در نهایت میتوانید با اضافه کردن عسل یا گلاب به فالوده سیب خود، طعم آن را دلپذیرتر کنید.
ارسال دیدگاه