فالوده سیب / فالوده سیب دسر ی خوشمزه برای افراد مضطرب و کم خون

جمعه 24 اردیبهشت 1400 آشپزی
falode sib

فهرست مطالب:

1-خواص فالوده سیب

2-مواد لازم برای تهیه  فالوده سیب

3-طرز تهیه فالوده سیب خوشمزه 

فالوده سیب

فالوده سیب هم خوشمزه است و هم پرخاصیت است  و دسر سنتی تهران است و با سیب شمیران بسیار خوش طعم تر می شود . باطرز تهیه فالوده سیب خوشمزه با ما همراه باشید در بخش آشپزی مجله  دایان طرز تهیه شربت سکنجبین پر خاصیت و شربت بیدمشک  و شربت نعنا و شربت پرتقال  را مشاهده کنید.

خواص فالوده سیب

  •  تقویت قلب و کبد.
  • رفع کم خونی
  • موثر در درمان لک و پیس
  •  فالوده سیب در رفع تپش قلب موثر است.
  • فالوده سیب باعث لطافت روح و روان می‌شود
  • مصرف فالوده سیب در دوران بارداری  بسیار مفید است و باعث تقویت رحم و حفظ جنین شده و از سقط جنین زیر سه ماهگی جلوگیری می‌کند.
  • خوردن فالوده سیب با عسل برای تسکین درد سینه مفید است.
  • مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک می‌کند.
  • استفاده از فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی کمک می‌کند.
  • مصرف مداوم فالوده سیب باعث ایجاد حس سبکی و نشاط در فرد می‌شود.

 

فالوده سیب

فالوده سیب

مواد لازم برای تهیه  فالوده سیب

  1. سیب قرمز  یا سیب گلاب :۱ کیلو
  2. عرق بید مشک :۲ لیوان یا 1/2 لیوان گلاب
  3. عسل یا شکر: ۵ قاشق
  4. زعفران: کمی
  5. گل محمدی: چند پر

 

طرز تهیه فالوده سیب خوشمزه

  • برای  تهیه فالوده سیب ابتدا ، سیب ها را به خوبی شسته و با رنده متوسط رنده می کنیم.
  •  سیب رنده را به همراه آب سیب  درون پارچ می ریزیم.
  •  عرق بیدمشک را به همراه عسل، زعفران دم کرده و گل محمدی  به سیب رنده شده اضافه می کنیم .
  • مواد را با قاشق هم می زنیم تا  یکدست شوند.  عرقیات باید نصف سیب ها را بگیرد.
  • فالوده سیب رامدت چند ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا مواد به خوبی مزه دار شود. سپس روی آن را آب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تاخنک شود.
  •  در لیوان سرو می کنیم.

 

 

سوپ دال عدس

طرز تهیه سوپ دال عدس

رب آلو

رب آلو و آلوچه / طرز تهیه رب آلو و آلوچه خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا