کیک خرما / طرز تهیه کیک خرمای مقوی با سس کارامل

دوشنبه 11 اسفند 1399 آشپزی
ceak khorma

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کیک خرما 

2-مواد لازم برای تهیه سس کاراملی

3-طرز  تهیه کیک خرما با سس کارامل

4-طرز تهیه سس کاراملی 

کیک خرما

کیک خرما علاوه برخوشمزه بودن بسیار مقوی است و از شکر کمتری برای تهیه آن استفاده می شود با طرز تهیه کیک خرما با سس کارامل با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز  کیک صبحانه  و کیک بستنی و کیک رنگین کمان را مشاهده کنید .

 

کیک خرما

کیک خرما

 

مواد لازم برای تهیه کیک خرما

برای 6 نفر

  1. خرما بدون هسته: 1 و 1/4 پیمانه
  2. آرد :2 و 1/2 پیمانه
  3. آب جوش :1 پیمانه
  4. شکر : 1 پیمانه
  5. هل پودر شده: 1/4 قاشق غذاخوری
  6. تخم مرغ :4 عدد
  7. روغن :3/4 پیمانه
  8. پکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  9. دارچین :1 قاشق غذاخوری
  10. نمک :1/2 قاشق چای خوری
  11. جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس کاراملی :

  1.  شکر قهو ه ای: 3/4 پیمانه
  2. کره : 50 گرم
  3. خامه: 1/2 پیمانه

طرز  تهیه کیک خرما با سس کارامل

  • برای تهیه کیک و شیرینی  مواد را 1 ساعت قبل  بیرون از یخچال می گزاریم و فر را روی حرارت 170 درجه روشن می کنیم  تا گرم شود و قالب مورد نظر را چرب می کنیم و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم
  • برای تهیه کیک خرما ابتدا خرما ی بدون هسته را در ظرف مناسب با آب جوش مخلوط کرده  روی حرارت ملایم گذاشته و با چنگال خرما را پوره می کنیم.
  • در کاسه ای  مناسب تخم مرغها را با شکر مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب هم زده تا کرمی شود (تا زمان که تخم مرغ کرم رنگ و کشدار شود هم می زنیم)
  • سپس روغن و وانیل و پوره خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم
  • مخلوط آرد و پکینگ پودر 2 تا 3 بار الک شده را  با دارچین و پودر هل و  جوش شیرین و نمک  مخلوط می کنیم و طی سه مرحله به مخلوط  تخم مرغ و خرما اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت هم می زنیم تا مواد یک دست شود
  • مواد را در قالب چرب شده  میریزیم و در فر  170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه  می پزیم ( پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان چک کنید) و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی را روی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .

طرز تهیه سس کاراملی :

برای تهیه سس کارامل ابتدا شکر را روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر ذوب شود و کمی تغییر رنگ دهد بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد برمیداریم بعدا از خنک شدن روی کیک میریزیم .

 

khorshe kari sabzijat

خورش کاری / طرز تهیه خورش کاری تایلندی خوشمزه با سبزیجات

morabay portghal

مربای پرتقال / طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه با عطر بی نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا