فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه کیک خرما
2-مواد لازم برای تهیه سس کاراملی
3-طرز تهیه کیک خرما با سس کارامل
کیک خرما
کیک خرما علاوه برخوشمزه بودن بسیار مقوی است و از شکر کمتری برای تهیه آن استفاده می شود با طرز تهیه کیک خرما با سس کارامل با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز کیک صبحانه و کیک بستنی و کیک رنگین کمان را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه کیک خرما
برای 6 نفر
- خرما بدون هسته: 1 و 1/4 پیمانه
- آرد :2 و 1/2 پیمانه
- آب جوش :1 پیمانه
- شکر : 1 پیمانه
- هل پودر شده: 1/4 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :4 عدد
- روغن :3/4 پیمانه
- پکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- دارچین :1 قاشق غذاخوری
- نمک :1/2 قاشق چای خوری
- جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس کاراملی :
- شکر قهو ه ای: 3/4 پیمانه
- کره : 50 گرم
- خامه: 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک خرما با سس کارامل
- برای تهیه کیک و شیرینی مواد را 1 ساعت قبل بیرون از یخچال می گزاریم و فر را روی حرارت 170 درجه روشن می کنیم تا گرم شود و قالب مورد نظر را چرب می کنیم و کف آن کاغذ روغنی می اندازیم
- برای تهیه کیک خرما ابتدا خرما ی بدون هسته را در ظرف مناسب با آب جوش مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته و با چنگال خرما را پوره می کنیم.
- در کاسه ای مناسب تخم مرغها را با شکر مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب هم زده تا کرمی شود (تا زمان که تخم مرغ کرم رنگ و کشدار شود هم می زنیم)
- سپس روغن و وانیل و پوره خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم
- مخلوط آرد و پکینگ پودر 2 تا 3 بار الک شده را با دارچین و پودر هل و جوش شیرین و نمک مخلوط می کنیم و طی سه مرحله به مخلوط تخم مرغ و خرما اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت هم می زنیم تا مواد یک دست شود
- مواد را در قالب چرب شده میریزیم و در فر 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه می پزیم ( پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان چک کنید) و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی را روی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .
طرز تهیه سس کاراملی :
برای تهیه سس کارامل ابتدا شکر را روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر ذوب شود و کمی تغییر رنگ دهد بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد برمیداریم بعدا از خنک شدن روی کیک میریزیم .
ارسال دیدگاه