شیرینی دانمارکی خانگی / طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه

یکشنبه 28 دی 1399 آشپزی
shiriny danmarky

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه  شیرینی دانمارکی

2-طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پرفروش قنادی ها است . برای تهیه آن یک کرم میانی تهیه می شود  یک خمیر و شربت برای روی شیرینی . با طرز تهیه  شیرینی دانمارکی با ما همراه باشید .طرز تهیه شیرینی کشمشی و شیرینی نارگیلی . دونات و پیراشکی کرمدار  را ببینید

مواد لازم شربت برای شیرینی دانمارکی

  1. شکر :1/3پیمانه
  2. آب :یک سوم پیمانه
  3. زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت

برای تهیه شربت شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک ظرف می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوشد و با قاشق هم می زنیم تا شکر حل شود  و اجازه می دهیم تا شربت قوام آید در اخر  زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و شربت را از روی حرارت بر می داریم.شربت آماده راکنار می گذاریم.

مواد لازم  برای تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی

  1. آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  2. وانیل: 1/8قاشق چای خوری
  3. شکر :1/3 پیمانه
  4. آب:1/3 پیمانه

طرز تهیه کرم شیرینی

برای تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت  قرار می دهیم تا شکر حل شود . سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد گلوله نشودو تند تند هم می زنیم تا مواد  کمی سفت شود سپس وانیل را اضافه می کنیم . در آخر ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای تهیه  شیرینی دانمارکی

  1. آرد: ۲٫۵ پیمانه
  2. روغن مایع :1/3 پیمانه
  3. تخم مرغ :۱ عدد
  4. شکر :۳ قاشق غذاخوری
  5. شیر :1/3 پیمانه
  6. خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  7. وانیل :1/8 قاشق چای خوری
  8. زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

  • مواد لازم برای تهیه شیرینی را 1 ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید
  • فر را  20 دقیقه قبل از پخت شیرینی روی درجه حرارت 180 درجه روشن می کنیم تا گرم شود
  • در سینی فر  کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم
  • برای شروع پخت شیرینی دانمارکی ابتدا پودر خمیر مایه فوری را به همراه شیر  ولرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن را  می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تاخمیر مایه عمل بیاید.
  •  تخم مرغ و شکر و وانیل داخل یک کاسه  می ریزیم و با همزن برقی  خوب  هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس خمیر مایه  عمل آمده رابه همراه روغن مایع به کاسه اضافه می کنیم و مجددا با هم می زنیم .هم زن را خاموش می کنیم.
  • در این مرحله  آرد  دو بار الک شده را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مواد را در یک جهت مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. در پایان باید خمیری نرم و لطیف داشته باشیم  و به دست هم نچسبد.خمیر را 10 دقیقه ورز می دهیم و حالا خمیر را داخل یک ظرف  چرب شده جادار می گذاریم تا  1 ساعت استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود و روی ظرف را با پارچه می پوشانیم.
  • بعد از 1 ساعت خمیر را کمی ورز می دهیم تا هوای آن خارج شود
  • سپس روی یک سطح صاف کمی آرد می پاشیم و خمیر را 3 قسمت کرده و هر قسمت  را پهن می کنیم.قطر خمیر باید  نیم سانتی متر شود و خمیر را باید به شکل یک مربع بزرگ پهن کنیم. و با چاقوی تیز اطراف خمیر را صاف می کنیم. حالا از کرم  تهیه شده روی خمیر  قرار می دهیم و با کاردک صاف می کنیم و خمیر را لوله می کنیم و با کارد خمیر لوله شده را برش می زنیم و در سینی فر قرار می دهیم و 30 دقیقه دیگر اجازه می دهیم خمیر استراحت کند.
  • بعد روی شیرینی ها را کنجد می زنیم و داخل فر قرار می دهیم تا آماده شوند. برای رومال هم از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران استفاده می کنیم
  • شیرینی ها باید به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمانند تا آماده شوند. اگر روی شیرینی ها طلایی نشده بود گریل را  5 دقیقه روشن می کنیم تا روی شیرینی ها نیز طلایی شود.
  • شیرینی دانمارکی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آنها را به آرامی از داخل سینی فر جمع می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و  از شربت زعفرانی روی شیرینی ها می ریزیم.شیرینی دانمارکی شما آماده است.

بازدیدکنندگان : ۴۹ نفر
omlet

طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی / املت ساده و خوشمزه

kabab dande

کباب دنده خوشمزه / طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi