شیرینی دانمارکی
شیرینی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پرفروش قنادی ها است . برای تهیه آن یک کرم میانی تهیه می شود یک خمیر و شربت برای روی شیرینی . با طرز تهیه شیرینی دانمارکی با ما همراه باشید .طرز تهیه شیرینی کشمشی و شیرینی نارگیلی . دونات و پیراشکی کرمدار را ببینید
مواد لازم شربت برای شیرینی دانمارکی
- شکر :1/3پیمانه
- آب :یک سوم پیمانه
- زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت
برای تهیه شربت شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک ظرف می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوشد و با قاشق هم می زنیم تا شکر حل شود و اجازه می دهیم تا شربت قوام آید در اخر زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و شربت را از روی حرارت بر می داریم.شربت آماده راکنار می گذاریم.
مواد لازم برای تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل: 1/8قاشق چای خوری
- شکر :1/3 پیمانه
- آب:1/3 پیمانه
طرز تهیه کرم شیرینی
برای تهیه کرم میانی شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر داخل ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود . سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد گلوله نشودو تند تند هم می زنیم تا مواد کمی سفت شود سپس وانیل را اضافه می کنیم . در آخر ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی
- آرد: ۲٫۵ پیمانه
- روغن مایع :1/3 پیمانه
- تخم مرغ :۱ عدد
- شکر :۳ قاشق غذاخوری
- شیر :1/3 پیمانه
- خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل :1/8 قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
- مواد لازم برای تهیه شیرینی را 1 ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید
- فر را 20 دقیقه قبل از پخت شیرینی روی درجه حرارت 180 درجه روشن می کنیم تا گرم شود
- در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم
- برای شروع پخت شیرینی دانمارکی ابتدا پودر خمیر مایه فوری را به همراه شیر ولرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تاخمیر مایه عمل بیاید.
- تخم مرغ و شکر و وانیل داخل یک کاسه می ریزیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس خمیر مایه عمل آمده رابه همراه روغن مایع به کاسه اضافه می کنیم و مجددا با هم می زنیم .هم زن را خاموش می کنیم.
- در این مرحله آرد دو بار الک شده را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مواد را در یک جهت مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. در پایان باید خمیری نرم و لطیف داشته باشیم و به دست هم نچسبد.خمیر را 10 دقیقه ورز می دهیم و حالا خمیر را داخل یک ظرف چرب شده جادار می گذاریم تا 1 ساعت استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود و روی ظرف را با پارچه می پوشانیم.
- بعد از 1 ساعت خمیر را کمی ورز می دهیم تا هوای آن خارج شود
- سپس روی یک سطح صاف کمی آرد می پاشیم و خمیر را 3 قسمت کرده و هر قسمت را پهن می کنیم.قطر خمیر باید نیم سانتی متر شود و خمیر را باید به شکل یک مربع بزرگ پهن کنیم. و با چاقوی تیز اطراف خمیر را صاف می کنیم. حالا از کرم تهیه شده روی خمیر قرار می دهیم و با کاردک صاف می کنیم و خمیر را لوله می کنیم و با کارد خمیر لوله شده را برش می زنیم و در سینی فر قرار می دهیم و 30 دقیقه دیگر اجازه می دهیم خمیر استراحت کند.
- بعد روی شیرینی ها را کنجد می زنیم و داخل فر قرار می دهیم تا آماده شوند. برای رومال هم از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران استفاده می کنیم
- شیرینی ها باید به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمانند تا آماده شوند. اگر روی شیرینی ها طلایی نشده بود گریل را 5 دقیقه روشن می کنیم تا روی شیرینی ها نیز طلایی شود.
- شیرینی دانمارکی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آنها را به آرامی از داخل سینی فر جمع می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و از شربت زعفرانی روی شیرینی ها می ریزیم.شیرینی دانمارکی شما آماده است.
ارسال دیدگاه