طرز تهیه پیراشکی دانمارکی خوشمزه و خانگی

پنج‌شنبه 29 خرداد 1404 آشپزی
pirashky danmarki

پیراشکی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است. این شیرینی خوشمزه را با کمی حوصله در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. با طرز تهیه پیراشکی دانمارکی خوشمزه با ما همراه باشید.

پیراشکی دانمارکی

پیراشکی دانمارکی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی دانمارکی

  • آرد: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آب ولرم: 1/3 لیوان
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 5 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پیراشکی

  • شیر: 1.5 لیوان
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • آرد سفید: 4 قاشق غذاخوری
  • شکر: 2/3 لیوان

طرز تهیه پیراشکی دانمارکی

  • برای تهیه پیراشکی دانمارکی اول کرم پیراشکی را تهیه کنید به این صورت که آرد را به همراه شیر در ظرفی مناسب با هم مخلوط کرده و با هم زن دستی بزنید تا یکدست شوند، سپس شکر را به آن اضافه کرده، مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا غلظتی سفت تر از خامه پیدا کند. گاز را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه کنید. کرم پیراشکی شما آماده است، کنار بگذارید تا سرد شود.
  • حال خمیر پیراشکی را تهیه کنید. آب ولرم را با یک قاشق خمیرمایه و شکر در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید تا خمیر مایه پف کند و عمل آید. بعد از 10 دقیقه خمیر مایه آماده است.
  • سپس در کاسه بزرگ، روغن و تخم مرغ را به همراه شکر و خمیر مایه به عمل آمده ترکیب نموده و به خوبی با چنگال هم بزنید. آرد دو بار الک شده را به تدریج به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را ورز دهید و اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید، ولی خیلی آرد به خورد خمیر ندهید. خمیر شما باید لطیف باشد و به دست نچسبد.
  • روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  • پس از یک ساعت، پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و کمی آرد پاشیده و به کمک یک وردنه خمیر را پهن کنید.
  • روی خمیر را با کرم پیراشکی که آماده کردید و سرد شده پوشانده و خمیر را رول کنید. سپس آن را برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. حتما حرارت گاز باید ملایم باشد تا پیراشکی مغز پخت شود.
  • در پایان پیراشکی ها را روی دستمال قرارداده تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.
  • سپس پیراشکی دانمارکی را داخل ظرف مناسب چیده و با پودر پسته تزیین کنید.
برازق

طرز تهیه برازق خوشمزه و پرطرفدار عربی

 نان پوآچای ژامبون و پنیر

طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر خوشمزه و داغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا