پیراشکی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است. این شیرینی خوشمزه را با کمی حوصله در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. با طرز تهیه پیراشکی دانمارکی خوشمزه با ما همراه باشید.
پیراشکی دانمارکی
مواد لازم برای تهیه پیراشکی دانمارکی
- آرد: 2 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- آب ولرم: 1/3 لیوان
- خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 5 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم پیراشکی
- شیر: 1.5 لیوان
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- آرد سفید: 4 قاشق غذاخوری
- شکر: 2/3 لیوان
طرز تهیه پیراشکی دانمارکی
- برای تهیه پیراشکی دانمارکی اول کرم پیراشکی را تهیه کنید به این صورت که آرد را به همراه شیر در ظرفی مناسب با هم مخلوط کرده و با هم زن دستی بزنید تا یکدست شوند، سپس شکر را به آن اضافه کرده، مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا غلظتی سفت تر از خامه پیدا کند. گاز را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه کنید. کرم پیراشکی شما آماده است، کنار بگذارید تا سرد شود.
- حال خمیر پیراشکی را تهیه کنید. آب ولرم را با یک قاشق خمیرمایه و شکر در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید تا خمیر مایه پف کند و عمل آید. بعد از 10 دقیقه خمیر مایه آماده است.
- سپس در کاسه بزرگ، روغن و تخم مرغ را به همراه شکر و خمیر مایه به عمل آمده ترکیب نموده و به خوبی با چنگال هم بزنید. آرد دو بار الک شده را به تدریج به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را ورز دهید و اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید، ولی خیلی آرد به خورد خمیر ندهید. خمیر شما باید لطیف باشد و به دست نچسبد.
- روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
- پس از یک ساعت، پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و کمی آرد پاشیده و به کمک یک وردنه خمیر را پهن کنید.
- روی خمیر را با کرم پیراشکی که آماده کردید و سرد شده پوشانده و خمیر را رول کنید. سپس آن را برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. حتما حرارت گاز باید ملایم باشد تا پیراشکی مغز پخت شود.
- در پایان پیراشکی ها را روی دستمال قرارداده تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.
- سپس پیراشکی دانمارکی را داخل ظرف مناسب چیده و با پودر پسته تزیین کنید.
ارسال دیدگاه