پیراشکی دانمارکی/ طرز تهیه پیراشکی دانمارکی با طعم بی نظیر

چهارشنبه 29 بهمن 1399 آشپزی
pirashky danmarki

فهرست مطالب:

1-مواد لازم  برای تهیه پیراشکی دانمارکی

2-مواد لازم برای کرم پیراشکی

3-طرز تهیه پیراشکی دانمارکی

پیراشکی دانمارکی

پیراشکی دانمارکی از جمله شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است این شیرینی خوشمزه را با کمی حوصله در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .با طرز تهیه پیراشکی دانمارکی خوشمزه با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه دونات خوشمزه و شیرین عسل خوشمزه خانگی و تی تاپ خانگی  و کیک تابه ای کرمدار را ببینید

 

پیراشکی دانمارکی

پیراشکی دانمارکی

مواد لازم  برای تهیه پیراشکی دانمارکی

  1. آرد :2 پیمانه
  2. تخم مرغ :۲ عدد
  3. آب ولرم: 1/3 لیوان
  4. خمیر مایه فوری :۱ قاشق غذاخوری
  5. روغن مایع :۳ قاشق غذاخوری
  6. شکر :۵ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پیراشکی

  1. شیر:۱.۵ لیوان
  2. وانیل: نوک قاشق چایخوری
  3. آرد سفید :۴ قاشق غذاخوری
  4. شکر :2/3 لیوان

طرز تهیه پیراشکی دانمارکی

  • برای تهیه پیراشکی دانمارکی  اول کرم پیراشکی را تهیه کنید به این صورت که  آرد را به همراه شیر در ظرفی مناسب با هم مخلوط کرده وبا هم زن دستی بزنید تا یکدست شوند، سپس شکر را به آن اضافه کرده ، مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به صورت مداوم هم بزنیدتا غلظتی سفت تر از خامه پیدا کند، گاز را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه کنید کرم پیراشکی شما آماده است کنار بگذارید تا سرد شود.
  • حال خمیر پیراشکی را تهیه کنید.  آب ولرم را با یک قاشق خمیرمایه و شکر در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن را بپوشانده تا خمیر مایه پف کند و عمل آید بعد از 10 دقیقه خمیر مایه آماده است .
  • سپس در کاسه بزرگ، روغن و تخم مرغ را به همراه شکر و خمیر مایه به عمل آمده ترکیب نموده و به خوبی با چنگال هم بزنید، آرد  دو بار الک شده را به تدریج به مواد  اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس خمیر را ورز دهید و اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید ولی خیلی آرد به خورد خمیر ندهید . خمیر شما باید لطیف باشد و به دست نچسبد.
  • روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود .
  • پس از یک ساعت ، پف خمیر را  با ورز دادن بگیرید و  کمی آرد پاشیده و به کمک یک وردنه خمیر را پهن کنید.
  • روی خمیر را با کرم پیراشکی که آماده کردید و سرد شده پوشانده و خمیر را رول کنید. سپس آن را برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. حتما حرارت گاز بایستی ملایم باشد تا پیراشکی مغز پخت شود.
  • در پایان پیراشکی ها را روی دستمال  قرارداده تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود،
  • سپس پیراشکی دانمارکی را داخل ظرف مناسب چیده و با پودر پسته تزیین کنید.
[ngd-single-post-view]

غذاپز، دستور پخت و طرز تهیه غذای امروز شما

Grabye halvaye

قرابیه حلوایی/ طرز تهیه قرابیه حلوایی خوشمزه مخصوص عید

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi