خورش کاری تایلندی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که میتوان آن را با مرغ یا سبزیجات تهیه کرد. در اینجا، طرز تهیه یک نسخه گیاهی برای علاقمندان به غذاهای گیاهی را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خورش کاری تایلندی
- سیبزمینی: 2عدد
- پیاز: 1 عدد
- سیر له شده: 4 حبه
- گوجهفرنگی: 500 گرم
- نخودفرنگی پخته شده: 500 گرم
- هویج: 3عدد
- شیر نارگیل: 400 میلیلیتر
- فلفل دلمهای: 2 عدد
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز: 2 قاشق چایخوری
- پودر کاری: 4 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
- زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 4 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش کاری تایلندی
- برای تهیه خورش کاری سیبزمینیها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سیبزمینی را به صورت مکعبی خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و روی آن آب ریخته به اندازهای که آب روی سیبزمینیها را بگیرد. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید، کمی نمک به سیبزمینی اضافه کنید و اجازه دهید سیبزمینیها به مدت 15 دقیقه بپزند. بعد از پخت، سیبزمینی را در آبکش بریزید.
- در قابلمه مناسبی پیاز نگینی خرد شده را ریخته و با یک قاشق غذاخوری روغن مایع روی حرارت گذاشته تا پیازها طلایی شود. در همین زمان سیرهای له شده را به همراه پیاز کمی تفت دهید.
- گوجهفرنگی خرد شده را به همراه مقداری آب در مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره درآید.
- زنجبیل تازه را هم ریز خرد کنید یا از پودر زنجبیل استفاده کنید.
- هویجها را حلقهای نازک خرد کنید.
- فلفل دلمهایها را هم نگینی خرد کنید.
- پودر کاری، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، زنجبیل، نخودفرنگی پخته شده و گوجهفرنگی پوره شده را به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. شیر نارگیل را هم به مواد اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد.
- سپس حرارت را کم کنید. سیبزمینیهای پخته شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد به مدت تقریبا 30 دقیقه بپزند. با توجه به اینکه هویج بافت سفتی دارد، میتوانید مدت زمان پخت خورشت کاری را افزایش دهید.
- در نهایت خورشت کاری را در ظرف سرو بریزید و با گشنیز یا ریحان خرد شده تزیین کنید.
ارسال دیدگاه