آشپزی خوشمزه با لازانیا کدوی خامه ای

سه‌شنبه 3 تیر 1404 آشپزی
لازانیا کدوی خامه ای

لازانیا کدوی خامه ای یک انتخاب عالی برای افرادی است که به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه هستند. این غذا می‌تواند به عنوان وعده‌ای لذیذ در مهمانی‌ها سرو شود و مطمئناً مهمانان را تحت تأثیر قرار خواهد داد. ترکیب کدو سبز با پنیرهای مختلف مانند خامه‌ای، ریکوتا و چدار واقعاً بی‌نظیر است.

مواد لازم برای تهیه لازانیا کدوی خامه ای:

  • 9 ورقه لازانیا خشک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 700 گرم کدو سبز (حدود 6 عدد)، درشت رنده شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 1 فنجان پنیر خامه ای
  • 250 گرم پنیر ایتالیایی ریکوتا
  • 50 گرم پنیر چدار
  • 350 گرم سس گوجه فرنگی شیشه ای برای پاستا

طرز تهیه:

فر را با دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در ظرفی آب را بجوشانید و ورقه‌های لازانیا را حدود 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را در آب سرد بشویید و با کمی روغن بپاشید. کدو سبز را رنده کنید و در یک ماهیتابه بزرگ با روغن و پیاز تفت دهید. سپس سیر و کدو را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا کدو نرم شود.

پنیر ریکوتا و چدار را با هم مخلوط کنید و سپس کمی مزه‌دار کنید. سس گوجه‌فرنگی را داغ کنید. در یک ظرف بزرگ، لایه‌هایی از لازانیا را با مخلوط کدو سبز، سس گوجه‌فرنگی و پنیر بچینید. در نهایت در فر قرار دهید تا پنیر طلایی و پاستا نرم شود.

نکات اضافی: می‌توانید از سبزیجات دیگر نیز در این دستور استفاده کنید و البته با اضافه کردن ادویه‌های دلخواه، طعم آن را تغییر دهید.

لازانیا سبزیجات

طرز تهیه لازانیا سبزیجات خوشمزه و سالم

سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه رستورانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا