چای کرک یک نوشیدنی دلپذیر و خوشبو است که می تواند به عنوان عصرانه ای لذت بخش در کنار کلوچه و کیک سرو شود. در اینجا چای کرک را با طرز تهیه ای ساده و دلچسب به شما معرفی می کنیم.
مواد لازم برای تهیه چای کرک
- شیر غلیظ: 2 لیوان
- آب جوش: 1 لیتر
- هل: 5 عدد
- دارچین: 2 تکه
- زنجبیل: 2 تکه کوچک
- چای سیاه: 2 قاشق مربا خوری
- زعفران ساییده شده: مقدار کمی
- شکر: 1 استکان
طرز تهیه چای کرک
برای تهیه چای کرک ابتدا شیر غلیظ و هل و دارچین و زنجبیل و زعفران و چای سیاه را در یک قوری باهم مخلوط کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا به جوش آید. مواظب باشید سر نرود و حتما روی شعله خیلی کم بگذارید. سپس یک استکان شکر را تو فلاسک بریزید و شیر را که با مواد جوشیده و آب جوش را درون فلاکس بریزید و فلاسک را پر کنید. 20 دقیقه اجازه دهید دم بکشد سپس چای را صاف کنید و میل نمایید.
نوش جان😋
نکته: می توانید مقدار شکر را به سلیقه خود تنظیم کنید و از گیاهان معطر دیگر نیز برای طعم دهی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه