طرز تهیه چای کرک خوشمزه و معطر

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
chay kerk

چای کرک یک نوشیدنی دلپذیر و خوشبو است که می تواند به عنوان عصرانه ای لذت بخش در کنار کلوچه و کیک سرو شود. در اینجا چای کرک را با طرز تهیه ای ساده و دلچسب به شما معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه چای کرک

  • شیر غلیظ: 2 لیوان
  • آب جوش: 1 لیتر
  • هل: 5 عدد
  • دارچین: 2 تکه
  • زنجبیل: 2 تکه کوچک
  • چای سیاه: 2 قاشق مربا خوری
  • زعفران ساییده شده: مقدار کمی
  • شکر: 1 استکان

طرز تهیه چای کرک

برای تهیه چای کرک ابتدا شیر غلیظ و هل و دارچین و زنجبیل و زعفران و چای سیاه را در یک قوری باهم مخلوط کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا به جوش آید. مواظب باشید سر نرود و حتما روی شعله خیلی کم بگذارید. سپس یک استکان شکر را تو فلاسک بریزید و شیر را که با مواد جوشیده و آب جوش را درون فلاکس بریزید و فلاسک را پر کنید. 20 دقیقه اجازه دهید دم بکشد سپس چای را صاف کنید و میل نمایید.

چای کرک

نوش جان😋

نکته: می توانید مقدار شکر را به سلیقه خود تنظیم کنید و از گیاهان معطر دیگر نیز برای طعم دهی استفاده کنید.

topake paniry

طرز تهیه توپک پنیری خوشمزه و آسان

shir chay hendi

طرز تهیه شیر چای هندی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا