طرز تهیه نان ذرت شکم پر خوشمزه و مقوی

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
nan zorat shekam por

نان ذرت شکم پر، یک نان خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل برای شما باشد. این نان بسیار سیرکننده است و تهیه آن با رعایت مراحل مناسب، نتیجه‌ای خوشمزه به همراه خواهد داشت. با ما در اینجا همراه باشید تا طرز تهیه نان ذرت شکم پر را با هم یاد بگیریم.

نان ذرت شکم پر

مواد لازم برای تهیه مواد میانی نان ذرت شکم پر

  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • کالباس ریز خرد شده: 100 گرم
  • پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط: 1 عدد
  • پنیر چدار: 1 پیمانه
  • کره: 1 قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه نان ذرت

  • آرد ذرت: 1 پیمانه سر خالی
  • آرد گندم: 1 پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک: یک پنس
  • باترمیلک: 1 و 1/4 پیمانه
  • کره: 3/4 پیمانه

طرز تهیه نان ذرت شکم پر

  • برای تهیه مواد میانی نان ذرت شکم پر، ابتدا یک قاشق چای‌خوری کره را داخل تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. سپس پیاز رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود.
  • گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس کالباس و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقه تفت دهید.
  • فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و قالب مناسب را چرب کنید.
  • همه مواد خشک را در یک کاسه بزرگ الک کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها و باترمیلک را در کاسه‌ای دیگر مخلوط کنید و سپس به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • نیمی از خمیر را در قالب بریزید و مایه گوشتی را روی آن پخش کنید. سپس پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و باقی‌مانده خمیر را روی آن بریزید.
  • قالب را در فر قرار دهید و به مدت 35 دقیقه بپزید. سپس نان را برش دهید و با سس کچاب سرو کنید.

*نوش جان*

3 نوشیدنی سرشار از منیزیم

طرز تهیه اسموتی موز و بادام خوشمزه و مقوی

coco asfnaj

طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا