پخت مرغ به روش متفاوت/ طرز تهیه 2 غذا متفاوت باگوشت مرغ

پنج‌شنبه 2 بهمن 1399 آشپزی
pokh te morg be ravsh mootafavet

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه چیکن لقمه

2-مواد لازم برای تهیه مرغ گریل شده با سالسای آووکادو

پخت مرغ به روش متفاوت

گوشت مرغ قابل دسترس ترین و ارزانترین گوشت است و می توان با کمی خلاقیت غذاهای متنوعی با آن تهیه کرد . در پخت گوشت مرغ نکته قابل توجه یکی تازه بودن گوشت مرغ است و ذیگری مزه دار کردن آن .  در این بخش با پخت مرغ به روش متفاوت  از جمله آموزش پخت چیکن لقمه و پخت گریل مرغ با سالسای آووکادو با ما همراه باشید در بخش های قبلی طرز تهیه چند غذای خوشمزه  و متفاوت دیگر با گوشت مرغ راببینید .

مرغ مکزیکی با لوبیا چیتی و کینوا  و   اسکالوپ مرغ و قارچ   و   کتلت مرغ ایتالیایی  و  اسپرینگ رول مرغ 

پخت مرغ به روش متفاوت

پخت مرغ به روش نتفاوت

مواد لازم برای تهیه چیکن لقمه

  1. فیله مرغ: 5 عدد
  2. تخم مرغ زده شده:2 عدد
  3. نمک  و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  4. پاپریکا: دو قاشق چای خوری
  5. پودر سوخاری: 1 پیمانه
  6. پودر نارگیل: 1/2 پیمانه

طرز تهیه چیکن لقمه

  •  برای پخت مرغ به روش متفاوت  ابتدا باید فیله مرغ را طعم دار کرد به هر روش که دوست دارید  . یا  فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید.و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • سپس پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید در ظرف مناسب بریزید.
  •   تخم مرغ ها را در ظرفی شکشته  و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • تکه های مرغ  مزه دار شده را ابتدا در تخم مرغ  و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. آنها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید  و هر از گاهی زیر و رو کنید  تا طلایی  شوند .
  • یا در ماهی تابه با روغن سرخ کنید. چیکن لقمه را با چیپس سیب زمینی در ظرف سرو چیده و با سس فلفل یا سس کچاپ میل کنید .
پخت مرغ به روش متفاوت

پخت مرغ به روش متفاوت

مواد لازم برای تهیه مرغ گریل شده با سالسای آووکادو

  1. سینه مرغ: ۴ عدد
  2. پوست لیمو سنگی: 1 قاشق سوپ خوری
  3. آب لیموی : یک سوم پیمانه
  4. روغن زیتون: 1/4 پیمانه
  5. عسل: 1و 1/2 قاشق چای خوریخوری
  6. برگ گشنیز : 1/3 پیمانه
  7. سیر له شده: ۳ حبه
  8. نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

مواد لازم سالسا:

  1. آووکادو : یک و نیم عدد
  2. گوجه فرنگی : ۲ عدد
  3. پیاز قرمز : یک دوم پیمانه
  4. سیر : ۱ حبه
  5. آب لیمو  تازه: یک ق س
  6. نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ گریل شده

  •   برای خوشمزه شدن گوشت مرغ حتما باید گوشت مرغ را خوب طعم دار کرد و به آن استراحت داد
  • برای پخت مرغ به روش متفاوت  ابتدا پوست و  استخوان سینه مرغ را جدا کرده و آن را  در میان پلاستیک قرار داده و با استیک کوب به آرامی  روی آنها کوبیده  تا نرم و نازک شود مواظب باشید گوشت مرغ له نشود.
  • سپس  تمام مواد از جمله پوست رنده شده لیمو، آب لیمو تازه، روغن زیتون، عسل، برگ گشنیز ریز خرد  شده ، سیر له شده، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  • سینه های مرغ  کوبیده شده و  این مخلوط را در کیسه زیپ دار ریخته و به خوبی تکان دهید تا مواد مخلوط شوند. کیسه را حدود ۲ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سینه مرغ مزه دار شود.
  • گریل را گرم کنید و آن را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. مرغ مزه دار شده را در گریل کباب کنید. یا بین توری گذاشته و روی زغال کباب کنید
  • سالسا  (در زیر طرز تهیه سالسا را توضیح می دهیم )را روی مرغ بریزید و مقداری برگ گشنیز خرد شده بپاشید و سرو کنید.

طرز تهیه سالسا:

آووکادو، گوجه فرنگی، پیاز، سیر  را ریز خرد کنید در ظرف مناسب ریخته و آب لیموترش را به مواد اضافه کرده و  با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.و با مرغ گریل شده میل کنید.

 

dampokhtak

طرز تهیه دمپختک تهرانی /یک غذای خوشمزه و مقوی بدون گوشت

daser teriliche

دسر تریلیچه /طرز تهیه دسر ترلیچه دسر بسیار خوشمزه ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا