
فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه چیکن لقمه
2-مواد لازم برای تهیه مرغ گریل شده با سالسای آووکادو
پخت مرغ به روش متفاوت
گوشت مرغ قابل دسترس ترین و ارزانترین گوشت است و می توان با کمی خلاقیت غذاهای متنوعی با آن تهیه کرد . در پخت گوشت مرغ نکته قابل توجه یکی تازه بودن گوشت مرغ است و ذیگری مزه دار کردن آن . در این بخش با پخت مرغ به روش متفاوت از جمله آموزش پخت چیکن لقمه و پخت گریل مرغ با سالسای آووکادو با ما همراه باشید در بخش های قبلی طرز تهیه چند غذای خوشمزه و متفاوت دیگر با گوشت مرغ راببینید .
مرغ مکزیکی با لوبیا چیتی و کینوا و اسکالوپ مرغ و قارچ و کتلت مرغ ایتالیایی و اسپرینگ رول مرغ

پخت مرغ به روش نتفاوت
مواد لازم برای تهیه چیکن لقمه
- فیله مرغ: 5 عدد
- تخم مرغ زده شده:2 عدد
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- پاپریکا: دو قاشق چای خوری
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
- پودر نارگیل: 1/2 پیمانه
طرز تهیه چیکن لقمه
- برای پخت مرغ به روش متفاوت ابتدا باید فیله مرغ را طعم دار کرد به هر روش که دوست دارید . یا فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید.و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید در ظرف مناسب بریزید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکشته و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- تکه های مرغ مزه دار شده را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. آنها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا طلایی شوند .
- یا در ماهی تابه با روغن سرخ کنید. چیکن لقمه را با چیپس سیب زمینی در ظرف سرو چیده و با سس فلفل یا سس کچاپ میل کنید .

پخت مرغ به روش متفاوت
مواد لازم برای تهیه مرغ گریل شده با سالسای آووکادو
- سینه مرغ: ۴ عدد
- پوست لیمو سنگی: 1 قاشق سوپ خوری
- آب لیموی : یک سوم پیمانه
- روغن زیتون: 1/4 پیمانه
- عسل: 1و 1/2 قاشق چای خوریخوری
- برگ گشنیز : 1/3 پیمانه
- سیر له شده: ۳ حبه
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
مواد لازم سالسا:
- آووکادو : یک و نیم عدد
- گوجه فرنگی : ۲ عدد
- پیاز قرمز : یک دوم پیمانه
- سیر : ۱ حبه
- آب لیمو تازه: یک ق س
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ گریل شده
- برای خوشمزه شدن گوشت مرغ حتما باید گوشت مرغ را خوب طعم دار کرد و به آن استراحت داد
- برای پخت مرغ به روش متفاوت ابتدا پوست و استخوان سینه مرغ را جدا کرده و آن را در میان پلاستیک قرار داده و با استیک کوب به آرامی روی آنها کوبیده تا نرم و نازک شود مواظب باشید گوشت مرغ له نشود.
- سپس تمام مواد از جمله پوست رنده شده لیمو، آب لیمو تازه، روغن زیتون، عسل، برگ گشنیز ریز خرد شده ، سیر له شده، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- سینه های مرغ کوبیده شده و این مخلوط را در کیسه زیپ دار ریخته و به خوبی تکان دهید تا مواد مخلوط شوند. کیسه را حدود ۲ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سینه مرغ مزه دار شود.
- گریل را گرم کنید و آن را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. مرغ مزه دار شده را در گریل کباب کنید. یا بین توری گذاشته و روی زغال کباب کنید
- سالسا (در زیر طرز تهیه سالسا را توضیح می دهیم )را روی مرغ بریزید و مقداری برگ گشنیز خرد شده بپاشید و سرو کنید.
طرز تهیه سالسا:
آووکادو، گوجه فرنگی، پیاز، سیر را ریز خرد کنید در ظرف مناسب ریخته و آب لیموترش را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.و با مرغ گریل شده میل کنید.
ارسال دیدگاه