طرز تهیه کوکی خوشمزه برای همه سلیقه‌ها

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404 آشپزی
کوکی

کوکی یک شیرینی لذیذ و محبوب است که به راحتی می‌توانید آن را تهیه کنید. این شیرینی انواع مختلفی دارد که در این مقاله با طرز تهیه کوکی نشاسته‌ای و کوکی وانیلی آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه کوکی نشاسته‌ای

  • کره: ۱۲۵ گرم
  • روغن مایع: ۱ استکان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر قند: ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت: ۴۰۰ گرم
  • آرد: ۱ قاشق چایخوری
  • شکلات تخته‌ای: ۶۰ گرم

طرز تهیه کوکی نشاسته‌ای

  1. مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند و فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کنید.
  2. کره نرم شده، روغن مایع، تخم مرغ، بکینگ پودر، وانیل و پودر قند را در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن برقی به خوبی هم بزنید.
  3. نشاسته ذرت را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس آرد را دو بار الک کرده و به مخلوط اضافه کنید.
  4. فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  5. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  6. از خمیر به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و به شکل گرد در سینی فر قرار دهید.
  7. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و کوکی‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
  8. سپس سینی را از فر خارج کرده و بگذارید کوکی‌ها خنک شوند.
  9. شکلات تخته‌ای را ذوب کرده و با قیف یا قاشق روی کوکی‌ها بریزید.

مواد لازم برای تهیه کوکی ساده وانیلی

  • آرد مخصوص شیرینی پزی: 4 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • کره: 230 گرم
  • شکر: 1 پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شیر: 1/4 پیمانه
  • وانیل: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر کمی برای پاشیدن روی کوکی‌ها

طرز تهیه کوکی ساده وانیلی

  1. تمام مواد اولیه را 30 دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید.
  2. فر را روی درجه حرارت 190 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  3. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن خوب هم بزنید.
  4. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید.
  5. بیکینگ پودر و آرد را با هم دو بار الک کرده و به مخلوط اضافه کنید.
  6. خمیر را از ظرف خارج کنید و روی سطح کار آرد بپاشید.
  7. خمیر را به شکل یک دایره نازک پهن کرده و در کیسه پلاستیکی بگذارید.
  8. خمیر را در فریزر قرار دهید.
  9. بعد از 30 دقیقه، خمیر را بیرون آورده و به ضخامت یکسان باز کنید.
  10. به کمک قالب، کوکی‌ها را برش دهید و روی کاغذ روغنی بچینید.
  11. روی کوکی‌ها شیر بمالید و کمی شکر بپاشید.
  12. کوکی‌ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.
  13. اجازه دهید کوکی‌ها به مدت 3 – 5 ساعت خنک شوند.
kaek salab

طرز تهیه کیک ثعلب خوشمزه با سس کارامل

2 2

طرز تهیه همبرگر عدس و گردو خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا