طرز تهیه شربت سکنجبین خوشمزه برای افطار

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
sharbate sekanjabin

شربت سکنجبین یکی از نوشیدنی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که برای رفع تشنگی در افطار بسیار مناسب می‌باشد. در این مطلب با طرز تهیه این شربت خوشمزه آشنا می‌شویم. همچنین طرز تهیه شربت بیدمشک و شربت بنفشه را نیز می‌توانید مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین

  • آب: ۲ لیوان
  • نعناع: ۵۰ گرم
  • شکر: ۵۰۰ گرم
  • سرکه سفید: ۵۰ گرم

طرز تهیه شربت سکنجبین

  1. ابتدا نعناع‌ها را با شاخه پاک کرده و شسته و در آبکشی قرار دهید.
  2. داخل قابلمه مناسب دو لیوان آب ریخته و روی حرارت قرار دهید و شکر را به آب اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. نعناع‌ها را با نخ به هم وصل کرده و در آب و شکر قرار دهید تا عصاره آن خارج شود و اجازه دهید تا شربت قوام بیابد.
  4. زمانی که شربت غلیظ شد، کمی از آن را تست کنید، سپس سرکه را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند، سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس شربت را از صافی رد کرده و در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر زمان لازم بود یک قاشق از آن را در یک لیوان آب سرد بریزید و میل کنید.

شربت سکنجبین

خواص شربت سکنجبین

  • صفرای اضافی بدن را خارج می‌کند.
  • التهاب ناشی از گرما را می‌کاهد و سموم بدن را دفع می‌کند.
  • نوشیدنی مفیدی است خصوصاً برای کسانی که طبعی گرم دارند.
  • اشتها آور است اگر با کاهو مصرف شود.
  • استفاده از آن در فصل تابستان توصیه می‌شود.
podr pyaz

طرز تهیه پودر پیاز خانگی خوشمزه

تزیین کیک

ایده‌های جذاب برای تزیین کیک قلبی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا