فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین
شربت سکنجبین
شربت سکنجبین یکی از نوشیدنی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که برای رفع تشنگی در افطار مناسب است در این بخش با طرز تهیه این شربت خوشمزه در کنار شما هستیم در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شربت بیدمشک خوشمزه و پر خاصیت و شربت بنفشه مجلسی و دارویی و شربت های مناسب برای رفع عطش و تشنگی را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین
- آب: ۲ لیوان
- نعناع :۵۰ گرم
- شکر :۵۰۰ گرم
- سرکه سفید: ۵۰ گرم
طرز تهیه شربت سکنجبین
- برای تهیه شربت سکنجبین ابتدا نعناع ها را با شاخه پاک کرده و شسته و در آبکشی قرار می دهیم
- داخل قابلمه مناسب دو لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار داده و شکر را به آب اضافه می کنیم وهم می زنیم تا شکر حل شود.
- نعناع ها را با نخ به هم وصل می کنیم و در آب و شکر قرار می دهیم تا عصاره آن خارج شود و اجازه می دهیم تا شربت قوام بیابد و با نعناع طعم دار شود.
- شربت که غلیظ شد کمی از شربت را تست می کنیم تا مطمئن شویم که خوب قوام گرفته است و سرکه را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا شربت خنک شود. سپس شربت سکنجبین را از صافی رد می کنیم و در شیشه مورد نظر می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم .و هر زمان لازم بود یک قاشق از شربت سکنجبین را در یک لیوان آب سرد می ریزیم و میل می کنیم .
خواص شربت سکنجبین :
شربت سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنیها پر خاصیت در طب سنتی است که به بعضی از خواص آن در اینجا اشاره می کنیم
- صفرای اضافی بدن را خارج می کند .
- شربت سکنجبین التهاب ناشی از گرما را میکاهد و در نهایت سموم بدن را به همراه ادرار یا عرق از بدن دفع می کند.
- اگر سکنجبین با تخم کاسنی و کمی گلاب تهیه شود، نوشیدنی مفیدی است خصوصا برای آنهایی که طبعی گرم داشته یا کسانی که مبتلا به نفخ هستند منافع زیادی دارد، ولی برای مبتلایان به زخم معده زیانبخش است
- اگر کاهو را با سکنجبین یا سرکه بخورید، اشتها آور است.
- استفاده از سکنجبین در افراد گرم مزاج و در فصل تابستان مناسب است که به ویژه همراه با کاهو برای کاهش حرارت و ایجاد آرامش توصیه میشود.
ارسال دیدگاه