شربت سکنجبین یکی از نوشیدنیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که برای رفع تشنگی در افطار بسیار مناسب میباشد. در این مطلب با طرز تهیه این شربت خوشمزه آشنا میشویم. همچنین طرز تهیه شربت بیدمشک و شربت بنفشه را نیز میتوانید مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین
- آب: ۲ لیوان
- نعناع: ۵۰ گرم
- شکر: ۵۰۰ گرم
- سرکه سفید: ۵۰ گرم
طرز تهیه شربت سکنجبین
- ابتدا نعناعها را با شاخه پاک کرده و شسته و در آبکشی قرار دهید.
- داخل قابلمه مناسب دو لیوان آب ریخته و روی حرارت قرار دهید و شکر را به آب اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
- نعناعها را با نخ به هم وصل کرده و در آب و شکر قرار دهید تا عصاره آن خارج شود و اجازه دهید تا شربت قوام بیابد.
- زمانی که شربت غلیظ شد، کمی از آن را تست کنید، سپس سرکه را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند، سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس شربت را از صافی رد کرده و در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر زمان لازم بود یک قاشق از آن را در یک لیوان آب سرد بریزید و میل کنید.
خواص شربت سکنجبین
- صفرای اضافی بدن را خارج میکند.
- التهاب ناشی از گرما را میکاهد و سموم بدن را دفع میکند.
- نوشیدنی مفیدی است خصوصاً برای کسانی که طبعی گرم دارند.
- اشتها آور است اگر با کاهو مصرف شود.
- استفاده از آن در فصل تابستان توصیه میشود.
ارسال دیدگاه