طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه و معطر

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
morabay balang

مربای بالنگ جزء مرباهای خوشمزه و خوش عطر است. تا فصل بالنگ است، این مربای خوشمزه را تهیه کنید و البته از پوست بالنگ خشک هم مربا تهیه می‌کنند. بالنگ جزء مرکبات پرطرفدار است و بیشتر از پوست سفید آن که حالت اسفنجی دارد مربا تهیه می‌کنند. با طرز تهیه مربای بالنگ با ما همراه باشید.

مربای بالنگ

مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ:

  • بالنگ: ۲ عدد
  • شکر: هم وزن پوست بالنگ
  • گلاب: یک چهارم لیوان
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم

مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ:

  • برای تهیه مربای بالنگ ابتدا بالنگ‌هایی که برجستگی کمتری دارند را انتخاب کنید که پوست گرفتن آن راحتر باشد.
  • بعد از گرفتن پوست بالنگ، آن را از وسط نصف کنید و بخش داخلی را درآورید و بخش سفید رنگ پوست را برای مربا جدا کنید.
  • پوست سفید بالنگ را به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس کنید.
  • بعد از ۱۲ ساعت بالنگ‌ها را از آب خارج کنید و در ظرفی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی آب جوشید، پوست بالنگ را به آبجوش اضافه کنید.
  • شکر را در دو لیوان آب جوش ریخته و پوست بالنگ را به آن اضافه کنید.
  • در آخر گلاب و زعفران اضافه کنید و صبر کنید دو سه جوش بزند و شعله را خاموش کنید.

مربا را پس از سرد شدن در شیشه مناسب ریخته و سر آن را پرس کنید تا هوا وارد آن نشود.

shiriny mikado

طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه و راحت

halva

طرز تهیه حلوای نسکافه ای خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا