مربای بالنگ جزء مرباهای خوشمزه و خوش عطر است. تا فصل بالنگ است، این مربای خوشمزه را تهیه کنید و البته از پوست بالنگ خشک هم مربا تهیه میکنند. بالنگ جزء مرکبات پرطرفدار است و بیشتر از پوست سفید آن که حالت اسفنجی دارد مربا تهیه میکنند. با طرز تهیه مربای بالنگ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ:
- بالنگ: ۲ عدد
- شکر: هم وزن پوست بالنگ
- گلاب: یک چهارم لیوان
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
طرز تهیه مربای بالنگ:
- برای تهیه مربای بالنگ ابتدا بالنگهایی که برجستگی کمتری دارند را انتخاب کنید که پوست گرفتن آن راحتر باشد.
- بعد از گرفتن پوست بالنگ، آن را از وسط نصف کنید و بخش داخلی را درآورید و بخش سفید رنگ پوست را برای مربا جدا کنید.
- پوست سفید بالنگ را به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس کنید.
- بعد از ۱۲ ساعت بالنگها را از آب خارج کنید و در ظرفی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی آب جوشید، پوست بالنگ را به آبجوش اضافه کنید.
- شکر را در دو لیوان آب جوش ریخته و پوست بالنگ را به آن اضافه کنید.
- در آخر گلاب و زعفران اضافه کنید و صبر کنید دو سه جوش بزند و شعله را خاموش کنید.
مربا را پس از سرد شدن در شیشه مناسب ریخته و سر آن را پرس کنید تا هوا وارد آن نشود.
ارسال دیدگاه