کیک شکلاتی
کیکشکلاتی آلمانی کیک سه لایه است که برای مواد میانی از گردو و نارگیل استفاده می کنند . این کیک بافت بسیار عالی دارد و خوشمزه است با طرز تهیه کیک شکلاتی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک خرما با سس کارامل و نکات مهم در پخت کیک و کیک رنگین کمان را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه کیکشکلاتی آلمانی
- آرد :۲ و 1/4پیمانه
- تخم مرغ : 4 عدد
- شکلاتتخته ای شیرین :۱۱۵ گرم
- بکینگ پودر :½ قاشق چایخوری
- کره :۱ و ¼ پیمانه
- شکر :۲ پیمانه
- وانیل :۱ قاشق چایخوری
- قهوه دم کرده :½ پیمانه
- پودر کاکائو :۱ قاشق سوپخوری
- جوش شیرین :۱ قاشق چایخوری
- نمک :½ قاشق چایخوری
- باترمیلک: ۱ پیمانه
مواد لازم برای تهیه ( مواد میانی )فراستینگ
- زرده تخم مرغ : 3 عدد
- گردوی بو داده: ½ پیمانه
- شکر قهوه ای :۱٫۵ پیمانه
- شیر عسلی :۳۶۰ گرم
- کره خرد شده:¾ پیمانه
- نمک ۱ پنس
- پودر نارگیل : 1/3 پیمانه
- وانیل ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
- برای تهیه کیک شکلاتی در ابتدای مواد اولیه کیک را 1 ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند و سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. سپس قالب ها را آماده می کنیم 3 قالب دایره ای ۲۰ سانتی را بر داشته و کف همه آن ها کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم.
- سپس آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط می کنیم و 2 تا 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.
- در ظرفی شکلات تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری آب می کنیم سپس قهوه دم شده را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
- حالا یک ظرف مناسب کره را که نرم شده درون کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا نرم و یکدست شود بعد شکر را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه با هم زن برقی هم می زنیم تا ترکیب روشن و پفکی شود.
- با کمک لیسک اطراف ظرف را تمیز می کنیم و سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را کنار می گذاریم و زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . سپس وانیل را اضافه کرده هم می زنیم. در نهایت شکلات آب شده و قهوه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
- مخلوط الک شده آرد و باتر میلک را به ترتیب درچند مرحله اضافه می کنیم. یعنی یک سوم آرد را می ریزیم. سپس نصف باترمیلک را. مجددا یک سوم دیگر مخلوط آرد و نصف باتر میلک و در آخر بقیه آرد را می ریزیم. به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
- سفیده های تخم مرغ را جدا گانه با دور تند هم زن می زنیم تا به مرحله ای برسد که از ظرف نریزد. سپس به مواد خمیری اضافه می کنیم و به صورت دورانی در یک جهت با لیسک مخلوط می کنیم. خمیر به صورت مساوی درون سه قالب می ریزیم.
- قالب ها را درون فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان چک می کنیم اگر کیک ها پخته بود از فر خارج کرده و می گذاریم تا سرد شود. سپس کیک ها را از قالب جدا کرده و روی صفحه مشبک قرار می دهیم تا زیر آن نیز هوا بخورد و خنک شود.
- تا کیک ها خنک می شود گردو ها را در فر تست می کنیم . و مواد میانی کیک را تهیه می کنیم .
- در قابلمه مناسب ، شکر و شیر عسلی و زرده تخم مرغ و کره و نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کند و شروع به سفت شدن کند.مواد ۵ دقیقه روی حرارت باشد کافی است. سپس از روی حرارت برداشته و گردو و وانیل و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم .
- مواد میانی یا فراستینگ را ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خنک شود.
- در ادامه یکی از کیک ها را برداشته و روی ظرف سرو می گذاریم. با یک سوم فراستینگ پوشش می دهیم سپس لایه دوم کیک را روی آن می گذاریم. مواد میانی را روی آن می ریزیم. سپس لایه آخر کیک را روی آن قرار می دهیم. روی کیک را با باقیمانده مواد میانی پوشانده و سرو می کنیم. این کیک شکلاتی را در یک ظرف در دار می توان به مدت ۳ روز نگهداری کرد.
ارسال دیدگاه