طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و شیر

سه‌شنبه 11 خرداد 1400 آشپزی
kyke shokolaty

 

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

  • آرد سفید:۴ و 1/2 فنجان
  •  شکر :۳ فنجان
  •  پودر کاکائوی تلخ: ۱ فنجان
  •  روغن مایع: 1فنجان
  •  آب: ۳ فنجان
  • جوش شیرین: ۳ قاشق چای خوری
  •  نمک:1/2 قاشق چای خوری
  •  عصاره وانیل:۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

  1.  فر را روشن کرده روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد  تنظیم کنید.
  2.  قالب کیک را چرب کرده، و روی آن کمی آرد بپاشیدو قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن بریزد.
  3.  آرد، پودر کاکائوی تلخ و جوش شیرین  و نمک را در یک کاسه  بزرگ با هم خوب مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید تا موادبا هم مخلوط شوند.بعد از الک کردن  شکر را به این مواد اضافه کنیدو با هم مخلوط کنید.
  4. در این مرحله  عصاره وانیل، روغن گیاهی و آب را به مواد الک شده  اضافه کنید و  با چنگال یا هم زن دستی خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و صاف به دست آید.
  5. در این مرحله مایع کیک را داخل قالب کیک  بریزید و در فر از قبل روشن شده قرار دهید و تا برای مدت ۱ ساعت خوب بپزد و  پف کند . کیک را پس از پخت از فر حارج کنید تا خنک شود و سپس با خامه قنادی، پودر شکر، انواع میوه‌ها تزیین کنید

 

 

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

  •  شیر سویا یا شیر بادام:2/3 فنجان
  •  آرد :۱ و 3/4 فنجان
  •  شکر :۲ فنجان
  • پودر کاکائوی تلخ:  3/4 فنجان
  •  جوش شیرین:۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری
  •  نمک:۱ قاشق چای خوری
  •  تخم مرغ:۲ عدد
  • قهوه دم کرده :۱ فنجان
  •  خامه ترش فاقد لبنیات: 1/2 فنجان
  •  روغن مایع:1/2 فنجان
  •  عصاره وانیل:۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

  1. فر را از قبل روشن کنید و  روی درجه حرارت 180 تنظیم کنید.
  2.  کف یک قالب کیک را چرب کرده، و روی آن کمی آرد بپاشید.
  3.  مواد خشک  آرد 2 بار الک شده ، شکر، بیکینگ پودر، پودر کاکائو الک شده، نمک و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  4. مواد مایع را با هم مخلوط کنید. شیر سویا یا شیر بادام، تخم مرغ، قهوه دم کرده و خامه ترش  را با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
  5. سپس مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن برقی  هم بزنید  تا یک خمیر یکدست  و صاف به دست آید .
  6. مایه کیک را  قالب کیک بریزید و قالب کیک را داخل فر بگذارید و اجازه دهید که برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه خوب بپزند . پخت کیک را چک کنید و از فر خارج کنید تا کاملا خنک شود سپس کیک شکلاتی را با خامه قنادی و گاناش و …  تزیین کنید

 

khorak morg

خوراک مرغ / طرز تهیه انواع خوراک مرغ با سبزیجات و پنیر

cake

کیک شیرازی/طرز تهیه کیک شیرازی خوشمزه با شربت بار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا