طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و راحت

یکشنبه 8 تیر 1404 آشپزی
kyke shokolaty

کیک شکلاتی یکی از دسرهای محبوب و لذیذ است که می‌تواند در مهمانی‌ها و مناسبت‌ها مورد استفاده قرار گیرد. در اینجا طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و همچنین بدون شیر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

  • آرد سفید: ۴ و 1/2 فنجان
  • شکر : ۳ فنجان
  • پودر کاکائوی تلخ: ۱ فنجان
  • روغن مایع: 1 فنجان
  • آب: ۳ فنجان
  • جوش شیرین: ۳ قاشق چای خوری
  • نمک: 1/2 قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

  1. فر را روشن کرده روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  2. قالب کیک را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید و قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن بریزد.
  3. آرد، پودر کاکائوی تلخ و جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم خوب مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد از الک کردن شکر را به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  4. در این مرحله عصاره وانیل، روغن گیاهی و آب را به مواد الک شده اضافه کنید و با چنگال یا هم زن دستی خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و صاف به دست آید.
  5. در این مرحله مایع کیک را داخل قالب کیک بریزید و در فر از قبل روشن شده قرار دهید و تا برای مدت ۱ ساعت خوب بپزد و پف کند. کیک را پس از پخت از فر خارج کنید تا خنک شود و سپس با خامه قنادی، پودر شکر و انواع میوه‌ها تزیین کنید.

کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

  • شیر سویا یا شیر بادام: 2/3 فنجان
  • آرد : ۱ و 3/4 فنجان
  • شکر : ۲ فنجان
  • پودر کاکائوی تلخ: 3/4 فنجان
  • جوش شیرین: ۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • قهوه دم کرده: ۱ فنجان
  • خامه ترش فاقد لبنیات: 1/2 فنجان
  • روغن مایع: 1/2 فنجان
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

  1. فر را از قبل روشن کنید و روی درجه حرارت 180 تنظیم کنید.
  2. کف یک قالب کیک را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید.
  3. مواد خشک، آرد 2 بار الک شده، شکر، بیکینگ پودر، پودر کاکائو الک شده، نمک و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  4. مواد مایع را با هم مخلوط کنید. شیر سویا یا شیر بادام، تخم مرغ، قهوه دم کرده و خامه ترش را با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
  5. سپس مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا یک خمیر یکدست و صاف به دست آید.
  6. مایه کیک را در قالب کیک بریزید و قالب کیک را داخل فر بگذارید و اجازه دهید که برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه خوب بپزند. پخت کیک را چک کنید و از فر خارج کنید تا کاملاً خنک شود، سپس کیک شکلاتی را با خامه قنادی و گاناش تزیین کنید.
کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و ساده

خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر  پارمزان

طرز تهیه خوراک مرغ خوشمزه با سس قارچ و پنیر پارمزان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا