کیک شکلاتی / طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و پرطرفدار

سه‌شنبه 11 خرداد 1400 آشپزی
kyke shokolaty

فهرست مطالب:

1-مواد لازم  برای تهیه کیک شکلاتی

2-طرز تهیه کیک شکلاتی

3-طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

4-طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

کیک شکلاتی :

کیک شکلاتی جزء کیک های خوشمزه و پرطرفدار است و برای صبحانه و عصرانه گزینه مناسبی است . با طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه با ما همراه باشید .

 

کیک شگلاتی

کیک شکلاتی

مواد لازم  برای تهیه کیک شکلاتی

  • تخم مرغ : 3 عدد
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  •  شیر ولرم :1/2 پیمانه
  • کره :۱۰۰ گرم
  • پودر کاکائو :۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • شکلات تخته ای :۵۰ گرم
  • وانیل :۱ پنس
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی

  1. برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا مواداولیه را یک ساعت قبل از پخت کیک خارج از یخچال قرار می دهیم تا به دمای محیط برسند.
  2. فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم .
  3. قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم یا کف آن کاغذ روغنی می اندازیم.
  4.  آردمخصوص شیرینی پزی و  بکینگ پودر و پودر کاکائو با هم ترکیب کرده ،2 تا 3مرتبه الک کرده و کنار می گذاریم.
  5.  شکلات تخته ای را داخل یک کاسه به روش بنماری روی بخار آب قرار می دهیم تا آب شود و کنار می گذاریم.
  6.  شکر و کره  که به دمای محیط رسیده را در یک کاسه نسبتا بزرگ ریخته و با هم زن برقی حدود ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگش روشن شود.
  7. سپس تخم مرغ ها را یکی  یکی اضافه می کنیم و هر تخم مرغ را  ۳۰ ثانیه با همزن برقی  هم می زنیم
  8. در این مرحله  شیر ولرم یا خامه صبحانه هم دمای محیط را  به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم  تا یک دست شود
  9. شکلات تخته ای آب شده نیز اضافه کرده و هم می زنیم و هم زن را خاموش می کنیم
  10.  آرد را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی  در یک جهت مخلوط می کنیم  و تا مایه کیک یک دست و صاف شود .
  11. اگر قالب کیک  را آردپاشی کردید حتما قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن خارج شود.
  12. حالا مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم تا هوای آن خارج شود و در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ تا ۴۵  قرار می دهیم تا کیک بپزد پس از 30 دقیقه  مدام کیک را چک می کنیم تا نسوزد . پخت کیک را با خلال دندان چک می کنیم اکر خلال دندان تمیز از کیک خارج شد.  کیک را از فر خارج می کنیم .کمی صبر می کنیم تا  خنک شود،با گاناش شکلاتی و خامه تزیین می کنیم.

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

  • آرد سفید:۴ و 1/2 فنجان
  •  شکر :۳ فنجان
  •  پودر کاکائوی تلخ: ۱ فنجان
  •  روغن مایع: 1فنجان
  •  آب: ۳ فنجان
  • جوش شیرین: ۳ قاشق چای خوری
  •  نمک:1/2 قاشق چای خوری
  •  عصاره وانیل:۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

  1.  فر را روشن کرده روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد  تنظیم کنید.
  2.  قالب کیک را چرب کرده، و روی آن کمی آرد بپاشیدو قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن بریزد.
  3.  آرد، پودر کاکائوی تلخ و جوش شیرین  و نمک را در یک کاسه  بزرگ با هم خوب مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید تا موادبا هم مخلوط شوند.بعد از الک کردن  شکر را به این مواد اضافه کنیدو با هم مخلوط کنید.
  4. در این مرحله  عصاره وانیل، روغن گیاهی و آب را به مواد الک شده  اضافه کنید و  با چنگال یا هم زن دستی خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و صاف به دست آید.
  5. در این مرحله مایع کیک را داخل قالب کیک  بریزید و در فر از قبل روشن شده قرار دهید و تا برای مدت ۱ ساعت خوب بپزد و  پف کند . کیک را پس از پخت از فر حارج کنید تا خنک شود و سپس با خامه قنادی، پودر شکر، انواع میوه‌ها تزیین کنید

 

 

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

  •  شیر سویا یا شیر بادام:2/3 فنجان
  •  آرد :۱ و 3/4 فنجان
  •  شکر :۲ فنجان
  • پودر کاکائوی تلخ:  3/4 فنجان
  •  جوش شیرین:۲ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری
  •  نمک:۱ قاشق چای خوری
  •  تخم مرغ:۲ عدد
  • قهوه دم کرده :۱ فنجان
  •  خامه ترش فاقد لبنیات: 1/2 فنجان
  •  روغن مایع:1/2 فنجان
  •  عصاره وانیل:۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

  1. فر را از قبل روشن کنید و  روی درجه حرارت 180 تنظیم کنید.
  2.  کف یک قالب کیک را چرب کرده، و روی آن کمی آرد بپاشید.
  3.  مواد خشک  آرد 2 بار الک شده ، شکر، بیکینگ پودر، پودر کاکائو الک شده، نمک و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  4. مواد مایع را با هم مخلوط کنید. شیر سویا یا شیر بادام، تخم مرغ، قهوه دم کرده و خامه ترش  را با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
  5. سپس مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن برقی  هم بزنید  تا یک خمیر یکدست  و صاف به دست آید .
  6. مایه کیک را  قالب کیک بریزید و قالب کیک را داخل فر بگذارید و اجازه دهید که برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه خوب بپزند . پخت کیک را چک کنید و از فر خارج کنید تا کاملا خنک شود سپس کیک شکلاتی را با خامه قنادی و گاناش و …  تزیین کنید

 

مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج خانگی و شفاف به روش ساده

shamy gilany

شامی گیلانی / طرز تهیه شامی خوشمزه و پوک با لپه و نخود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا