فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه مرغ افشاری
مرغ افشاری
خورش مرغ افشاری بسیار خوشمزه و مجلسی است و برای مهمانی ها گرینه خوبی است . با طرز تهیه مرغ افشاری با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه مرغ با سس سیر و خورش کاری با مرغ و قارچ و پای سیب زمینی با مرغ و قارچ را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ افشاری
- سینه یا ران مرغ: ۶ تکه
- شیرنارگیل: ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- سیر:۳ حبه
- رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- برگه قیسی: ۱۰ عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن : به مقدار لازم
- کره: ۲۰ گرم
طرز تهیه مرغ افشاری
- خورش مرغ افشاری بسیار خوشمزه است و طعم سیر غالب است تهیه آن مثل خورش مرغ و آلو است. برای تهیه این خورش برگههای قیسی را در آب خیس کنید تا نرم شوند.
- برای خوشمره تر شدن مرغ آن را به مدت ۳۰ دقیقه را در یک آب و نمک ساده بخوابانید یا مرغ را در آب پیاز و مقداری زعفران دم کرده غلیظ به مدت ۱ الی دو ساعت قرار دهید که مرغ بسیار خوشمزه میشود.
- در قابلمه مناسب پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنیدتا طلایی شود سپس حبههای سیر را هم ریزخرد کنید و به پیاز اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد تکههای مرغ و کره اضافه کنید و تفت دهید. فلفل، زردچوبه، ادویه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه کاری را حذف نکنید.چون طعم بینظیری به مرغ می دهد.
- وقتی تکههای مرغ سرخ شدند مقداری آب جوش اضافه کنید( حتما آب جوش اضافه کنید) تا حدی که روی تکههای مرغ را بپوشاند. شعله را ملایم کرده و اجازه دهید مرغ خوب بپزد.
- در یک ماهی تابه رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. و رب خوش رنگ شود.
- رب تفت داده شده را به همراه قیسیها به مرغ در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
- خورشت مرغ افشاری غلیظ و کم آب است.
- در ۵ دقیقه اخر پخت شیر نارگیل و کمی آبغوره و زغفران را به خورش اضافه کنید، پخت ملایم مرغ در میزان خوشمزه شدن آن بسیار موثر است.
- مرغ افشاری را با زرشک پلو یا چلوی ساده سرو کنید. نوش جان
ارسال دیدگاه