ساندویچ مرغ / طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و ساده جنوبی

چهارشنبه 10 شهریور 1400 آشپزی
sandviche morge

ساندویچ مرغ بندری یکی از غذاهای خوشمزه بوشهر است و بسیار خوشمزه است و سریع آماده  می شود  و گزینه خوبیست برای روزهای که از غذاهای تکراری خسته شدید .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ

برای ۲ نفر

  • سینه مرغ:۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی:۱ عدد
  • قارچ :۱۰۰ گرم
  • پنیر گودا:۲ ورق
  • سس تند: ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش :۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه و آویشن:به مقدار لازم
  • پودر سیر و پاپریکا:به مقدار لازم
  • روغن و فلفل قرمز به مقدار لازم
ساندویچ

ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

  1. ساندویچ مرغ جزئ غذاهای ساده خیابانی است و تهیه آن زیاد زمان نمی برد برای شام و نهار گزینه مناسبی است برای تهیه ساندویچ مرغ بندری ابتدا باید گوشت مرغ را مزه دار کنید به این صورت که سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک برش بزنید سپس در یک کاسه مناسب بریزید و آب لیمو ترش و روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پاپریکا اضافه کنید گوشت مرغ را به  خوبی زیرو رو کنید تا  طعم دار شود، سپس کاسه را  با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  2. در این مرحله یک  تابه تفلون  روی حرارت قرار دهید و گوشت مرغ مزه دار شده را به همراه مواد  همراه آن داخل تابه بریزید و  خوب تفت  دهید تا گوشت مرغ بپزد و مزه دار شود
  3. پیاز خلالی درشت خرد  کنید و در تابه جداگانه با کمی روغن  تفت دهید تا کاراملی شود، سپس به همراه سس تند و مقداری فلفل قرمز، پودر سیر، زردچوبه، آویشن و فلفل سیاه به گوشت مرغ  پخته شده اضافه کنید .
  4. حالا مواد مخلوط شده را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید ، سپس گوجه فرنگی ها  را پوست گرفته و ریز خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای و قارچ ریز خرد شده به تابه اضافه کنید و دوباره چند دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند .
  5. سپس درب تابه را گذاشته و اجازه دهید  روی شعله ملایم مواد به مدت ۱۰ دقیقه به طور کامل بپزند نمک و فلفل آن را تست کنیدو از روی اجاق بردارید
  6. سپس داخل نان باگت مقداری از مواد ساندویچ به طور یکنواخت بریزید و پنیر گودا  خرد شده را روی مواد بریزید تا آب شود. سپس با خیارشور و کاهو خرد شده ساندویچ را پر کنید و به صورت داغ سرو می کنیم.
  7. اگر دوست داشتید مقداری چیپس  سیب زمینی تهیه کنید و در ساندویچ مرغ قرار دهید

طرز تهیه پیتزا فرفره‌ای

پیتزا مرغ و قارچ

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا