ساندویج مرغ خوشمزه با پیازچه و کرفس

جمعه 24 دی 1400 آشپزی
هوس‌های غذایی و سلامتی

ساندویج مرغ یکی از ساندویج های خوشمزه است که به روشهای مختلف تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه با طرز تهیه ساندویج مرغ خوشمزه با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه دوپیازه مرغ و ساندویج  مرغ بندی  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویج مرغ

  • سینه مرغ بدون استخوان:۳۰۰ گرم
  • ساقه کرفس خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز یا پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز :۴ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: یک قاشق غذاخوری
  • نمک:۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری
  • سیر:۳ حبه
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • لیمو ترش تازه : ۱ عدد
ساندویج مرغ

ساندویج مرغ

طرز تهیه ساندویج مرغ با پیازچه و کرفس

  1.  برای تهیه ساندویج مرغ ابتدا سینه مرغ را تمیز کنید و پوست , چربی و استخوان آن را جدا کنید .
  2. سپس یک قابلمه مناسب برداریدو  سینه مرغ را  با یک پیاز کوچک سه حبه سیر نمک و فلفل و مقدار کمی آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ پخته شود و آب آن تمام شود تا مرغ شما خوش طعم تر شود .
  3. حال مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید. می توانید با چاقو  مرغ پخته شده را نگینی خرد کنید.
  4. پیاز بنفش  یا پیازچه رو خیلی ریز خرد کنید.
  5. کرفس و جعفری شسته شده را ریز خردکنید .
  6. همه مواد ساندویج را  با سس و ادویه مخلوط خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا سس به همه جای مواد برسد و در آخر یکی دو قاشق آب لیمو ترش تازه اضافه کنید.
  7. اگر می خواهید ساندویج شما رژیمی باشد میتونید نیمی از مایونز رو با ماست چکیده جایگزین کنید.  ولی اگر می خواهید ساندویچ خوشمزه ای داسته باشید باید از سس مایونز استفاده کنید.
  8. می توانید به ترکیب بالا تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز له شده اضافه کنید.
  9. مواد را بین نان ساندویج قرار دهید و با کاهو و خیار شور و گوجه فرنگی میل کنید.  ساندویج مرغ شما آماده است نوش جان
دستور پخت مرحله به مرحله ماهی شکم پر
koreshe alo geshniz

طرز تهیه خورش آلو گشنیز جنوبی

zhygo

ژیگو / طرز تهیه ژیگو ران بوقلمون با طعم بی نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا