طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی؛ دلیلی برای خوشمزه‌خوری!

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
کوفته مرغ

کوفته مرغ سوئدی یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که با سس سفید و خامه‌ای خاص خود شناخته می‌شود. این خوراک خوشمزه حاوی پروتئین و مواد مغذی است و برای کسانی که به دنبال تنوع در وعده‌های غذایی خود هستند، گزینه‌ای عالی است.

مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ سوئدی

  • سینه مرغ: 2 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد سوخاری: 1/2 لیوان
  • جعفری ساطوری شده: 1 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: 1/2 لیوان
  • خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. سینه‌های مرغ، پیاز و سیر را باهم چرخ کنید و سپس داخل کاسه‌ای بریزید.
  2. پودر سوخاری، سس سویا، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
  3. پس از اینکه مایه گوشت یکدست شد، جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و با دست کوفته‌هایی به اندازه گردو بردارید.
  4. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد، کوفته‌ها را در آن سرخ کنید.
  5. پس از سرخ شدن کوفته‌ها، آنها را از ماهیتابه خارج کنید. روغن و عصاره گوشت باقی‌مانده را با آب مرغ و آرد مخلوط کنید و بگذارید سس غلیظ شود.
  6. خامه را اضافه کنید و کوفته‌ها را به سس اضافه نمایید. بگذارید چند دقیقه بجوشند.

کوفته مرغ سوئدی شما آماده است. با برنج یا نان سرو کنید و لذت ببرید!

نکات مهم:

  • بهتر است قبل از استفاده از مواد، آنها را به دمای اتاق برسانید.
  • از ادویه‌جات تازه استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرید.
Capture 80

طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه و ساده

Capture 79

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا