پیتزا شیکاگو/ طرز تهیه پیتزا شیکاگو آمریکایی

پنج‌شنبه 23 بهمن 1399 آشپزی
pitza shikago

فهرست مطالب

1-مواد لازم برای خمیر پیتزا شیکاگو

2-طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو

3-مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو

4-طرز تهیه پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو پیتزای خوشمزه و لذیذ آمریکایی می باشد. اکثر افراد پیتزا را دوست دارند و انواع مختلف انرا تست می کنند . امروز با طرز تهیه پیتزا شیکاگو در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خمیر پیتزای چند کاره و سس مخصوص کف پیتزا و پیتزا قیفی و کیک پیتزا را مشاهده کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا شیکاگو

  1. آرد: ۲ و 1/4 پیمانه
  2. مخمر: ۱ بسته
  3. نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  4. آب گرم: ۱ پیمانه
  5. روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو

  •  برای تهیه این خمیر از هم زن برقی استفاده می کنیم  . ابتدا نمک، مخمر و یک و 1/4 پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم وآب گرم و روغن مایع را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی با دور پایین ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم.حالا مواد را به مدت ۳ دقیقه با دور بالای همزن می‌زنیم.سپس هم زن را خاموش کرده .
  • بقیه  آرد را کم کم به این مایه اضافه می‌کنیم و  با دست مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود .خمیر را از ظرف خارج کرده و  بر روی سطح صاف آردپاشی شده انتقال می دهیم  و بقیه آرد را با دست به آن اضافه می‌کنیم و ورز می دهیم.تا چسبندگی خمیر کم شود
  • خمیر را  به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز می‌دهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت و ارتجاعی به دست آید.
  • خمیر پیتزا شیکاگو  بدست آمده را به دو قسمت تقسیم کرده یک قسمت بزرگ و یک قسمت کوچک تر ، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم تا ۲۰ دقیقه استراحت کند.{ خمیر پیتزا شیکاگو در بازار موجود می باشد}
پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو

مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو

  1. خمیر پیتزا: به مقدار لازم
  2. سس پیتزا: به میزان لازم
  3. پنیر پیتزا :150 گرم
  4. پنیر موزارلا :125 گرم
  5. سوسیس  : ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
  6. قارچ : ۱۵۰ گرم
  7. زیتون: حدود ١٠ عدد (دلخواه)
  8. کالباس : ١۵٠ گرم
  9. فلفل دلمه ‌: ١ عدد
  10. ریحان و آویشن : به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

  •  برای تهیه پیتزا شیکاگو  قسمت بزرگتر خمیر را  که استراحت کرده را برداشته ، روی سطح آرد پاشی شده  پهن می‌کنیم و در قالبی گود که کمی چرب شده ، خمیر را طوری قرار  می دهیم   که هم کف قالب و  هم دیواره‌های آن را بپوشاند ، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی‌متر خمیر بالاتر باشد،و اضافه خمیر را با قیچی می چینیم.
  • کالباس نگینی شده ، قارچ اسلایس شده ، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زیتون و سوسیس را که خرد کرده ایم با هم تقت می‌دهیم.
  • برای سس کف پیتزا  یا ازسس آماده استفاده می کنیم یا   رب گوجه فرنگی  با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون را در تابه ای مخلوط کرده و روی حرارت می گذازیم تا کمی تفت بخورد . و کنار می گذاریم تا خنک شود
  •  روی خمیر پهن شده دز قالب ،  مقداری از سس پیتزا که آماده کردیم می ریزیم و با قاشق روی خمیر صاف می کنیم و بعد کمی پنیر پیتزا  ریخته و سپس  از مواد تفت داده شده می‌ریزیم و سپس  مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم. اگر طعم سوسیس و کالباس را دوست ندارید از مرغ ریش شده یا گوشت چرخی تفت داده شده با پیاز استفاده کنید.
  • قسمت کوچک خمیر را روی تخته پهن می‌کنیم و روی مواد پهن می کنیم؛ بطوری که حدود ١ سانتی‌متر از لبه قالب بیرون آمده باشد.
  • سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می‌کنیم و روی خمیر سوراخ‌هایی با چنگال ایجاد می‌کنیم . روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می‌پوشانیم، در نهایت پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می‌کنیم.
  • پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت  ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد، می‌پزیم. اگر در طول پخت روی پیتزا تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید و بگذارید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.
  • زمانی که پیتزا شیکاگو پخت، حدود ١٠ دقیقه صبر کنید ، سپس پیتزا را از قالب جدا کنید
  • پیتزای شیکاگو شما آماده است با سس دلخواه میل کنید.

 

سوتی پلو/ طرز تهیه سوتی پلو اردبیلی

چیز کیک توت فرنگی

چیزکیک توت فرنگی/ طرز تیهه چیز کیک توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا