طرز تهیه پیتزا شیکاگو: خوشمزه و لذیذ

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
pitza shikago

پیتزا شیکاگو یک پیتزا شیکاگو فوق‌العاده خوشمزه و لذیذ آمریکایی است که طرفداران زیادی دارد. در این مقاله، با طرز تهیه پیتزا شیکاگو آشنا خواهید شد و می‌توانید آن را با بهترین مواد اولیه تهیه کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا شیکاگو

  • آرد: ۲ و 1/4 پیمانه
  • مخمر: ۱ بسته
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب گرم: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو

  • ابتدا نمک، مخمر و یک و 1/4 پیمانه آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس آب گرم و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.
  • بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید.
  • خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز دهید تا خمیری سفت و ارتجاعی به وجود بیاید.

پیتزا شیکاگو

مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو

  • خمیر پیتزا: به مقدار لازم
  • سس پیتزا: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
  • پنیر موزارلا: ۱۲۵ گرم
  • سوسیس: ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
  • قارچ: ۱۵۰ گرم
  • زیتون: حدود ۱۰ عدد (دلخواه)
  • کالباس: ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • ریحان و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

  • خمیر را در قالبی گود قرار دهید و از دیواره قالب حدود ۱ تا ۱.۵ سانتی‌متر بالاتر باشد.
  • مواد لازم را سرخ کنید و روی خمیر قرار دهید.
  • سس پیتزا را آماده کنید و روی خمیر بریزید، سپس مواد را اضافه کنید و بپزید.
  • پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.
  • پس از پخت، بگذارید کمی خنک شود و سپس سرو کنید.
Screenshot ۲۰۲۱۰۲۱۰ ۲۲۴۲۲۱ Google 1

طرز تهیه سوتی پلو خوشمزه و ساده برای همه!

چیز کیک توت فرنگی

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا