طرز تهیه توپک پنیری خوشمزه و آسان

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
topake paniry

توپک پنیری یک فینگر فود خوشمزه و محبوب است که می‌توانید در مهمانی‌ها و جمع‌های خانوادگی سرو کنید. در اینجا طرز تهیه توپک پنیری را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه توپک پنیری

برای ۸ نفر:

  • پنیر پیتزا :200 گرم
  • برنج پخته :۴ پیمانه
  • آرد سفید :3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :۲ عدد
  • جعفری ریز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • کالباس نگینی شده :۲۰۰ گرم
  • بکینگ پودر :۱ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر :۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز:۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی

مواد لازم برای سرخ کردن توپک پنیری

  • آرد سفید :۱ پیمانه
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • پودر سوخاری: ۱ پیمانه
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی

توپک پنیری

طرز تهیه توپک پنیری

  • برای تهیه توپک پنیری خوشمزه ابتدا در یک کاسه بزرگ برنج پخته شده و جعفری ریز خرد شده و کالباس نگینی خرد شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم سپس پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به برنج و جعفری اضافه می‌کنیم و مواد را با دست به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.
  • بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، دستمان را با روغن چرب می‌کنیم و به اندازه یک نارنگی از مواد برمی‌داریم، سپس با دست مواد را کف دستمان باز می‌کنیم و مقداری پنیر پیتزا وسط آن قرار داده و مانند یک توپ جمع می‌کنیم.
  • تمام مواد را به این صورت آماده کرده و درون یک سینی می‌چینیم و سینی حاوی توپک ها را به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار می‌دهیم تا توپک پنیری ها نیمه منجمد شوند.
  • پس از اینکه توپک پنیری ها را از فریزر خارج کردیم باید مواد سوخاری کردن آن‌ها را آماده کنیم.
  • سه ظرف برداشته، در یکی آرد سفید، در دیگری تخم‌مرغ‌های زده شده و در ظرف سوم آرد سوخاری طعم‌دار می‌ریزیم و کنار دستمان قرار می‌دهیم.
  • در ادامه یک تابه تفلون گود و کوچک روی حرارت قرار می‌دهیم و به اندازه‌ای روغن در آن می‌ریزیم که توپک پنیری ها در زمان سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند.
  • برای سرخ کردن توپک ها، اول آن‌ها را درون آرد سفید، سپس تخم‌مرغ و در آخر در پودر سوخاری می‌غلطانیم، سپس در روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شوند.
  • سپس توپک پنیری های سرخ شده را روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود و سپس به همراه سس کچاپ و سس فلفل یا هر سس دلخواه سرو می‌کنیم.
چیز کیک توت فرنگی

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی خوشمزه و ساده

chay kerk

طرز تهیه چای کرک خوشمزه و معطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا