توپک پنیری/ طرز تهیه توپک پنیری فینگر فود خوشمزه

سه‌شنبه 21 بهمن 1399 آشپزی
topake paniry

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای  تهیه توپک پنیری

2-طرز تهیه توپک پنیری

توپک پنیری

توپک پنیری یک فینگر فود خوشمزه است . در این بخش با طرز تهیه توپک پنیری با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کبه عربی و  ناگت مرغ و  راتای مرغ و  اسپرینگ رول سبزیجات  که همگی جزء فینگر فودهای خوشمزه است  را ببینید.

topake paniri

توپک پنیری

مواد لازم برای  تهیه توپک پنیری

برای۸ نفر

  1. پنیر پیتزا :200 گرم
  2. برنج پخته :۴ پیمانه
  3. آرد سفید :3 قاشق غذاخوری
  4. تخم مرغ :۲ عدد
  5. جعفری ریز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  6. کالباس نگینی شده :۲۰۰ گرم
  7. بکینگ پودر :۱ قاشق مرباخوری
  8. پودر سیر :۱ قاشق چایخوری
  9. پودر پیاز:۱ قاشق چایخوری
  10. نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی

مواد لازم برای سرخ کردن توپک پنیری

  1. آرد سفید :۱ پیمانه
  2. تخم مرغ : 2 عدد
  3. پودر سوخاری: ۱ پیمانه
  4. روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی
توپک پنیری

توپک پنیری

 

طرز تهیه توپک پنیری

  • برای تهیه توپک پنیری خوشمزه ابتدا در یک کاسه بزرگ برنج پخته شده و جعفری ریز خرد شده و کالباس نگینی خرد شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم سپس پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به برنج و جعفری  اضافه می کنیم و مواد را با دست به خوبی مخلوط می کنیم تا یک دست شود .
  • بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدن  دستمان را با روغن چرب می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم، سپس با دست مواد را کف دستمان باز می کنیم و مقداری پنیر پیتزا وسط آن قرار داده و مانند یک توپ جمع می کنیم.
  • تمام مواد را به این صورت  آماده کرده  و درون یک سینی می چینیم و  سینی حاوی توپک ها را به مدت 1 ساعت  داخل فریزر قرار می دهیم تا توپک ها نیمه منجمد شوند.
  • پس از اینکه توپک ها را از فریزر خارج کردیم باید مواد سوخاری کردن توپک ها را آماده کنیم.
  • سه ظرف برداشته در یکی آرد سفیددر دیگری تخم مرغ های زده شده و در ظرف سوم آرد سوخاری طعم دار می ریزیم و کنار دستمان قرار می دهیم .
  •  در ادامه  یک تابه تفلون  گود و کوچک روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن در آن می ریزیم که توپک ها در زمان سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند.
  • برای سرخ کردن توپک های پنیری اول توپک ها را  درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری می غلطانیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.
  • سپس توپک های سرخ شده را روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود سپس  به همراه سس کچاپ و سس فلفل یا هر سس سرو می کنیم.
دستور پخت شیشلیک شاندیز

 

چیز کیک توت فرنگی

چیزکیک توت فرنگی/ طرز تیهه چیز کیک توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

chay kerk

چای کرک/ طرز تهیه چای کرک خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا