توپک پنیری یک فینگر فود خوشمزه و محبوب است که میتوانید در مهمانیها و جمعهای خانوادگی سرو کنید. در اینجا طرز تهیه توپک پنیری را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه توپک پنیری
برای ۸ نفر:
- پنیر پیتزا :200 گرم
- برنج پخته :۴ پیمانه
- آرد سفید :3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :۲ عدد
- جعفری ریز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
- کالباس نگینی شده :۲۰۰ گرم
- بکینگ پودر :۱ قاشق مرباخوری
- پودر سیر :۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز:۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
مواد لازم برای سرخ کردن توپک پنیری
- آرد سفید :۱ پیمانه
- تخم مرغ : 2 عدد
- پودر سوخاری: ۱ پیمانه
- روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی
طرز تهیه توپک پنیری
- برای تهیه توپک پنیری خوشمزه ابتدا در یک کاسه بزرگ برنج پخته شده و جعفری ریز خرد شده و کالباس نگینی خرد شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم سپس پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به برنج و جعفری اضافه میکنیم و مواد را با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
- بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، دستمان را با روغن چرب میکنیم و به اندازه یک نارنگی از مواد برمیداریم، سپس با دست مواد را کف دستمان باز میکنیم و مقداری پنیر پیتزا وسط آن قرار داده و مانند یک توپ جمع میکنیم.
- تمام مواد را به این صورت آماده کرده و درون یک سینی میچینیم و سینی حاوی توپک ها را به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار میدهیم تا توپک پنیری ها نیمه منجمد شوند.
- پس از اینکه توپک پنیری ها را از فریزر خارج کردیم باید مواد سوخاری کردن آنها را آماده کنیم.
- سه ظرف برداشته، در یکی آرد سفید، در دیگری تخممرغهای زده شده و در ظرف سوم آرد سوخاری طعمدار میریزیم و کنار دستمان قرار میدهیم.
- در ادامه یک تابه تفلون گود و کوچک روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن در آن میریزیم که توپک پنیری ها در زمان سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند.
- برای سرخ کردن توپک ها، اول آنها را درون آرد سفید، سپس تخممرغ و در آخر در پودر سوخاری میغلطانیم، سپس در روغن داغ میاندازیم تا سرخ شوند.
- سپس توپک پنیری های سرخ شده را روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آن خارج شود و سپس به همراه سس کچاپ و سس فلفل یا هر سس دلخواه سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه