
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
خورش کرفس با مرغ
خورش کرفس را هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه می کنند و جزء خورشهای خوشمزه است و علاوه برخوشمزه بودن خواص زیادی دارد و با طرز تهیه این خورش خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش قیمه شاه عباسی و خورش قورمه سبزی خوشمزه و خورش فسنجان خوشمزه را ببینید.

خورش کرفس
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
- پیاز : یک عدد
- مرغ: 800 گرم
- ساقه کرفس :۴۰۰ گرم
- نعناع تازه :1 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه :2 قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی 2 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خورش کرفس با مرغ
- طعم مرغ با کرفس بسیار خوشمزه است و برای تهیه خورش کرفس با مرغ گوشت مرغ را خرد کرده و نمک بزنید و کنار بگذارید.
- لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به این خورش می دهد لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل یک کاسه آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
- ساقههای کرفس را به اندازههای کوچک و مساوی خرد کنیدو در کمی روغن سرخ کنید
- نعناع، جعفری و به صورت ریز خرد کنیدو به خوبی با روغن سرخ کنید
- پیاز نگینی خرد شده را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و کمی با روغن تفت دهید. تا طلایی شود و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مرغ را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرخ شوند.(اگر دوست داریدمرغ زیاد سرخ شود جدا سرخ کنید)
- پس از سرخ شدن مرغ نعناع جعفری و ساقه کرفس را اضافه کنید و در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهیدتا خامی آن گرفته شود و رنگ رب بازشود، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. و وقتی به خوش آمد شعله را کم کنید
- لیمو عمانی هاو فلفل و نمک را اضافه کنید. در این مرحله خورش باید به مدت 30 تا 40 دقیقه روی گاز بماند تا جا بیافتد.
- در اخر پخت اگر دوست داشتید کمی آب لیمو به خورش اضافه کنید.خورش کرفس را با برنج سرو کنید
ارسال دیدگاه