خورش کرفس خوشمزه و بی نظیر با مرغ + طرز تهیه

دوشنبه 22 دی 1399 آشپزی
khorsh karafs

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

2-طرز تهیه خورش کرفس

 خورش کرفس با مرغ

خورش کرفس را هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه می کنند و جزء خورشهای خوشمزه است و علاوه برخوشمزه بودن خواص زیادی دارد و با طرز تهیه این خورش خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان  طرز تهیه خورش  قیمه شاه عباسی  و  خورش قورمه سبزی خوشمزه و خورش فسنجان خوشمزه را ببینید.

خورش کرفس

خورش کرفس

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

  1. پیاز : یک عدد
  2. مرغ: 800 گرم
  3. ساقه کرفس :۴۰۰ گرم
  4. نعناع تازه :1 قاشق غذاخوری
  5. جعفری تازه :2 قاشق غذاخوری
  6. لیمو عمانی 2 عدد
  7. رب گوجه فرنگی: 1قاشق غذاخوری
  8. نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

  • طعم مرغ با کرفس بسیار خوشمزه است و برای تهیه خورش کرفس با مرغ گوشت مرغ را خرد کرده و نمک بزنید و کنار بگذارید.
  • لیمو عمانی‌ طعم بسیار خوبی به این خورش می دهد لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل یک کاسه آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
  • ساقه‌های کرفس را به اندازه‌های کوچک و مساوی خرد کنیدو در کمی روغن سرخ کنید
  • نعناع، جعفری و به صورت ریز خرد کنیدو به خوبی با روغن سرخ کنید
  • پیاز نگینی خرد شده را داخل یک قابلمه‌ مناسب  ریخته  و کمی با روغن تفت دهید. تا طلایی شود و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مرغ را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرخ شوند.(اگر دوست داریدمرغ زیاد سرخ شود جدا سرخ کنید)
  • پس از سرخ شدن مرغ  نعناع جعفری و ساقه کرفس را اضافه کنید و در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهیدتا خامی آن گرفته شود و رنگ رب بازشود، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. و وقتی به خوش آمد شعله را کم کنید
  • لیمو عمانی هاو  فلفل و نمک را اضافه کنید. در این مرحله خورش باید به مدت 30 تا 40 دقیقه روی گاز بماند تا جا بیافتد.
  • در اخر پخت اگر دوست داشتید کمی آب لیمو به خورش اضافه کنید.خورش کرفس را با برنج سرو کنید

 

 

shiriny keshmeshy

شیرینی کشمشی/ طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ساده

mosaka badmjan

موساکا بادمجان / طرز تهیه موسکا یونانی خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi