کیک هویج/ طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و مقوی با روغن نارگیل

جمعه 19 آذر 1400 آشپزی
kyke havij

 

مواد لازم برای تهیه کیک هویج با روغن نارگیل

  • آرد چندمنظوره: 2فنجان
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: 1 قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • دارچین: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • شکر سفید: 2 فنجان
  • روغن نارگیل : 1/2 فنجان
  • تخم‌مرغ: 4 عدد درشت
  • کرۀ ذوب‌شده: 1/4 فنجان
  • هویج رنده‌شده: 2 لیوان
  • پستۀ خرد‌شده: 1/2 لیوان
  • گردوی خرد‌شده: 1/2 لیوان
  • مواد لازم برای تهیۀ کرم
  • پنیر خامه‌ای: نصف فنجان
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر شکر: سه فنجان

 

کیک هویج

کیک هویج با روغن نارگیل

طرز تهیه کیک هویج با روغن نارگیل

  1. برای تهیۀ  کیک هویج ابتدا مواد اولیه را 30 دقیقه قبل خارج ازیخچال قرار دهیدتا مواد به دمای  محیط برسند.
  2.  قالب مورد نظر  را با برس و روغن چرب کنید و آرد پاشی کنیدو آرد اضافه آن را بیرون بریزیدو کنار بگذارید. ( یا کف قالب کاغذ روغنی بندازید)
  3. فر را 15 دقیقه قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
  4. آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنیدو کنار بگذارید.
  5. حال در این مرحله  یک کاسه بزرگ بردارید . آرد و بیکینگ پودر الک شده را درون کاسه بریزیدو نمک و جوش‌شیرین، پودر زنجبیل و دارچین را اضافه کرده و مواد را باقاشق باهم مخلوط کنید.
  6. در یک کاسه  دیگر یا درون کاسه همزن  شکر و تخم‌مرغ را باهم  بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. حتما از هم زن برقی استفاده کنید  تا مخلوط کاملاً یکنواخت شود.
  7.  کرۀ جامد را به‌همراه روغن نارگیل در کاسه ای بریزید روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا هر دو ذوب شده و با هم مخلوط شوند. حالا روغن ذوب شده و هویج رنده شده را  به مخلوط  تخم مرغ و شکر اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
  8. در این مرحله  گردو و پسته است را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید
  9. درمرحله آخر مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد را در یک جهت هم بزنید تا پف مواد نخوابد اگر ترکیب شما یک دست نشد چند ثانیه مواد را با هم زن برقی بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
  10. قالب مناسب را چرب کنید و مایۀ کیک را درون آن بریزیدو  قالب را برای ۴۵ دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید.
  11. در مدت پخت در فر را باز نکنیدو بعد از 40 دقیقه پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید . اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شده کیک شما پخته و اگر مواد کیک به سیخ چسبید 10 دقیقه دیگر اجازه دهید تا کیک بپزد. سپس قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود تا کیک خنک می شود شما کرم کیک را آماده کنید.

طرز تهیه کرم کیک هویج

برای تهیۀ کرم کیک هویج، پنیر خامه‌ای، وانیل و پودر شکر را  در یک کاسه مناسب با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید تا یک دست شود سپس کیک را نصف کنید و کرم پنیری را با کاردک روی یک لایه پخش کنید و لایه دیگر راروی آن قرار دهید و کیک را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.  بعد به قطعات دلخواه برش بزنید ومیل کند.

بستنی دسری محبوب

بستنی دسری محبوب

غذاهای ایرانی خوشمزه، بدون یک وجب روغن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا