کیک هویج با روغن نارگیل یکی از دسرهای لذیذ و محبوب است که با ترکیب طعمهای خوشمزهای مانند هویج، گردو و پسته تهیه میشود. این کیک نرم و مرطوب است و میتواند به عنوان یک دسر یا میانوعده عالی سرو شود.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج با روغن نارگیل
- آرد چندمنظوره: 2 فنجان
- نمک: یک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
- جوششیرین: 1 قاشق چایخوری
- زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
- دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
- شکر سفید: 2 فنجان
- روغن نارگیل : 1/2 فنجان
- تخممرغ: 4 عدد درشت
- کرۀ ذوبشده: 1/4 فنجان
- هویج رندهشده: 2 لیوان
- پستۀ خردشده: 1/2 لیوان
- گردوی خردشده: 1/2 لیوان
- مواد لازم برای تهیۀ کرم
- پنیر خامهای: نصف فنجان
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- پودر شکر: سه فنجان
طرز تهیه کیک هویج با روغن نارگیل
- برای تهیۀ کیک هویج با روغن نارگیل ابتدا مواد اولیه را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا مواد به دمای محیط برسند.
- قالب مورد نظر را با برس و روغن چرب کنید و آرد پاشی کنید و آرد اضافه آن را بیرون بریزید و کنار بگذارید. (یا کف قالب کاغذ روغنی بندازید)
- فر را 15 دقیقه قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
- آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
- حال در این مرحله یک کاسه بزرگ بردارید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را درون کاسه بریزید و نمک و جوششیرین، پودر زنجبیل و دارچین را اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه دیگر یا درون کاسه همزن شکر و تخممرغ را با هم بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. حتما از همزن برقی استفاده کنید تا مخلوط کاملاً یکنواخت شود.
- کرۀ جامد را به همراه روغن نارگیل در کاسهای بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا هر دو ذوب شده و با هم مخلوط شوند. حالا روغن ذوب شده و هویج رنده شده را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
- در این مرحله گردو و پسته را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
- در مرحله آخر مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد را در یک جهت هم بزنید تا پف مواد نخوابد اگر ترکیب شما یک دست نشد چند ثانیه مواد را با همزن برقی بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
- قالب مناسب را چرب کنید و مایۀ کیک را درون آن بریزید و قالب را برای ۴۵ دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید.
- در مدت پخت در فر را باز نکنید و بعد از 40 دقیقه پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید. اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شده، کیک شما پخته و اگر مواد کیک به سیخ چسبید 10 دقیقه دیگر اجازه دهید تا کیک بپزد. سپس قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود تا کیک خنک میشود شما کرم کیک را آماده کنید.
طرز تهیه کرم کیک هویج
برای تهیۀ کرم کیک هویج، پنیر خامهای، وانیل و پودر شکر را در یک کاسه مناسب با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید تا یک دست شود. سپس کیک را نصف کنید و کرم پنیری را با کاردک روی یک لایه پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید و کیک را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. بعد به قطعات دلخواه برش بزنید و میل کنید.
ارسال دیدگاه